De 085/088/0800/0900 telefoonnummer maatschappij van Nederland

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588

Welke gemeente heeft kengetal 020?

Het kengetal 020 hoort bij Amsterdam en Amsterdam Zuidoost. Het netnummer 020 behoort ook tot een aantal kleinere omliggende gemeentes: Diemen, Duivendrecht, Luchthaven Schiphol, Schiphol-Rijk, Landsmeer, Den Ilp, Broek in Waterland, Zuiderwoude, Uitdam, Zwanenburg, Halfweg, Badhoevedorp, Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel, Oude Meer, Ilpendam, Watergang, Ransdorp.

Wat kost het om naar een 020 telefoonnummer te bellen?

020 nummers kunnen tegen lokaal vast tarief gebeld worden net als ieder ander lokaal vast nummer. Het zit dus altijd in je belbundel inbegrepen.

Kan een 020 nummer ook vanuit het buitenland gebeld worden?

Jazeker ! Een 020 nummer is ook vanuit het buitenland goed bereikbaar.

Hoe kan ik de eigenaar van een 020 nummer vinden?

Voor dit doeleinde kun je onze nummer zoekmachine gebruiken die wij aanbieden voor alle soorten Nederlandse nummers waaronder netnummer 020. Je voert het 020 nummer in (of een ander telefoonnummer), je klikt op de zoekbutton en je krijgt direct een zoekresultaat met daarin de meest belangrijke gegevens. Wie is de operator van dit 020 nummer en ook: sinds wanneer is dit 020 nummer toegekend. Je ziet ook het Kamer van Koophandel nummer van de eigenaar en de vestigingsplaats. Let op: de eigenaar is de operator van het nummer. Dus niet de uiteindelijke nummergebruiker (de klant van de operator).

Je ziet met deze informatie dus wie het nummer technisch beheert. Daar zijn veel mensen vaak naar op zoek. Ben je op zoek naar de uiteindelijke nummergebruiker van het nummer dan kan je het beste Googlen.

Kan ik ook een 020 nummer registreren?

Jazeker ! Je kunt eenvoudig online een 020 nummer aanvragen via Belfabriek. We kunnen dit 020 netnummer voor je activeren en de gesprekken doorschakelen naar je mobiel of naar je kantoortoestel. Dit is binnen 1 dag geregeld. Wel dien je een adres te hebben in Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Amstelveen, Amstel, Badhoevedorp, Ouderkerk aan de Amstel, Landsmeer, Schiphol, Waterland, Watergang, Diemen, Zwanenburg of Broek in Waterland.

Het nummer is gekoppeld aan deze regio. Als je gaat verhuizen binnen de regio kan je het 020 netnummer houden. Ga je buiten de regio vestigen dan verlies je het 020 netnummer. Wil je flexibel blijven en is de regio uitstraling niet heel belangrijk voor je kies dan voor een 085-nummer.

Waarom zou ik een Amsterdam 020 nummer kiezen ?

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland. Jaarlijks bezoeken rond de 20 miljoen toeristen onze mooie hoofdstad. Het vliegveld Schiphol is vlakbij en goed verbonden met de stad. Ook vindt je het World Trade Center Amsterdam op de Zuidas, de plek waar veel internationale bedrijven in Nederland gevestigd zijn. Amsterdam is een stad met internationale allure. Voor een bedrijf dat internationaal producten en diensten aanbiedt vanuit Amsterdam is het dan ook logisch om een 020 netnummer te registreren. Het heeft ook op de lokale bevolking die meer dan een half miljoen mensen telt een sterke aantrekkingskracht: 020 is een identiteit. Er zijn winkels en media naar vernoemd. Sommige inwoners gaan zelfs zover om het 020 netnummer te laten tatoeëren. Door een 020 nummer vast te leggen voor jouw onderneming toon je op een natuurlijke manier je bedrijfsbinding met de regio. Het wekt vertrouwen. Het voegt karakter toe aan jouw bedrijfsimago. En vergis je niet: ook in tijden van live chats op websites en sociale media is de telefoon nog steeds het meest populaire communicatiekanaal. Een 020 telefoonnummer kan een sterk wapen zijn in het marketing en branding arsenaal van jouw bedrijf. Het nummer komt terug op je visitekaartje, de auto van de zaak, je pand en je website !

Waarom zou ik dit netnummer registreren bij Belfabriek?

Allereerst kan je bij Belfabriek zelf je eigen 020 nummer kiezen. Dit kan een mooi makkelijk te onthouden telefoonnummer zijn. Hier rekenen wij géén extra kosten voor.

Verdere voordelen van het registreren van een 020 nummer via Belfabriek zijn:

  • Alle optionele functies zoals gespreksopname, keuzemenu en wachtrij zijn inbegrepen.

  • Gebruiksvriendelijke app voor Android en iOS.

    Geen nieuwe hardware of telefoons nodig.

  • Je kunt inkomende gesprekken beantwoorden vanaf elke telefoon. Zo kan je ook eenvoudig je zakelijke telefoonnummer doorschakelen naar je mobiel.

  • Wij zijn sinds 2000 actief als telefoonmaatschappij in Nederland. Wij hebben een eigen interconnectie en onze eigen telefonie platform geheel zelf ontwikkeld. Wij zijn dus geen reseller en zijn niet afhankelijk van derden. Je doet rechtstreeks zaken met de telefoonmaatschappij in Nederland die zich richt op de zakelijke markt.

Heb je nog vragen? Neem gratis contact met ons op via 0800-235 3227 ! Of leg direct je eigen 020 nummer vast voor een perfecte bereikbaarheid !

020-nummer registreren

Wij leveren de gesprekken af op de locatie van jouw keuze:

Naar het thuisadres van collega's

Naar verschillende kantoren

Naar verschillende landen

Beantwoord gesprekken waar jij wilt !

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek Klanten: