Direct online je eigen 085/088/0800/0900 nummers registreren !

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899

Wat is een 020 netnummer?

Gepubliceerd in Telefoonnummers

Netnummer 020: welke stad?

Het kengetal 020 hoort bij Amsterdam. Het netnummer 020 behoort ook tot een aantal kleinere omliggende gemeentes, namelijk, Diemen, Duivendrecht, Luchthaven Schiphol, Schiphol-Rijk, Landsmeer, Den Ilp, Broek in Waterland, Zuiderwoude, Uitdam, Zwanenburg, Halfweg, Badhoevedorp, Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel, Oude Meer, Ilpendam, Watergang, Ransdorp.

Hoe komt Amsterdam aan het nummer 020?

Lees meer over de geschiedenis van het Amsterdamse 020 nummer. Er zit geen speciale betekenis achter dit nummer. Het is eigenlijk bij toeval toegekend aan Amsterdam.

Wat kost het om naar een 020 telefoonnummer te bellen?

020 nummers kunnen tegen lokaal vast tarief gebeld worden net als ieder ander lokaal vast nummer.

Hoe kan ik een 020 nummer identificeren (naam bij nummer vinden?)

Voor dit doeleinde kun je onze nummer zoekmachine benutten die wij kosteloos en vrijblijvend aanbieden voor alle soorten Nederlandse telefoonnummers waaronder dus 020 telefoonnummers. Het werkt niet veel anders dan andere zoekmachines: je voert het telefoonnummer in, klikt op de zoekbutton en je krijgt direct een zoekresultaat met daarin de meest belangrijke gegevens. Wie is de operator van dit 020 telefoonnummer en ook: sinds wanneer is dit telefoonnummer toegekend. Het KvK-nummer van de eigenaar, alsmede de vestigingsplaats. Let op: de eigenaar is de operator van het nummer. Dus niet de uiteindelijke nummergebruiker (de klant van de operator).

Je ziet met deze informatie dus wie het nummer technisch beheert. Daar zijn veel mensen vaak naar op zoek.

Kan ik ook een 020 nummer registreren?

Jazeker, je kunt eenvoudig online een 020 nummer aanvragen via Belfabriek. Dankzij de moderne Voice over IP technologie kan je waar ook ter wereld een 020 telefoonnummer beheren met kristalheldere verbinding wanneer je verbonden bent met een goede internet verbinding.

Waarom een Amsterdam telefoonnummer kopen?

Amsterdam behoeft weinig introductie. Het is de hoofdstad. Jaarlijks bezoeken rond de 20 miljoen toeristen onze mooie hoofdstad. Ook vindt je het World Trade Center Amsterdam op de Zuidas, de plek waar veel internationale bedrijven in Nederland gevestigd zijn. Amsterdam is een stad met (inter)nationale allure. Voor een organisatie die (inter)nationaal producten en diensten aanbied is het dan ook logisch om een Amsterdam telefoonnummer te registreren. Het heeft ook op de lokale bevolking die meer dan een half miljoen mensen telt een sterke aantrekkingskracht: 020 is een identiteit. Er zijn winkels en media naar vernoemd. Sommige inwoners gaan zelfs zover om deze code te laten tatoeëren. Door een 020 nummer vast te leggen voor uw onderneming, toon je op een van de meest krachtige manieren je bedrijfsbinding met de regio. Het wekt vertrouwen. Het voegt karakter toe aan jouw bedrijfsimago. En vergis je niet: ook in tijden van live chats op websites en sociale media is de oude vertrouwde telefoon nog steeds het meest populaire communicatiekanaal. Een 020 telefoonnummer kan een sterk wapen zijn in het marketing en branding arsenaal van jouw bedrijf. Het nummer komt terug op je visitekaartje, de auto van de zaak, je pand en je website !

Waarom zou ik een 020 nummer registreren bij Belfabriek?

Allereerst kan je bij Belfabriek zelf je eigen 020 nummer kiezen. Dit kan een mooi makkelijk te onthouden telefoonnummer zijn. Hier rekenen wij géén extra kosten voor.

Verder voordelen van het registreren van een 020 nummer via Belfabriek zijn:

  • Alle optionele functies zoals gespreksopname, keuzemenu en wachtrij zijn inbegrepen.

  • Gebruiksvriendelijke app voor Android en iOS.

  • Collega's kunnen ook gebruik maken van onze apps. Deze is eenvoudig te installeren via QR-code.

  • Geen nieuwe hardware of telefoons nodig.

  • Optioneel: vast nummer op je mobiel. Vast nummer zonder een vaste lijn. Je kunt inkomende gesprekken beantwoorden vanaf elke telefoon. Zo kan je ook eenvoudig je zakelijke telefoonnummer doorschakelen naar je mobiel.

Heb je nog vragen? Neem gratis contact met ons op via 0800-235 3227 !

Gerelateerde artikelen:

Vrouw belt dankzij vast nummer op mobiel ook buiten kantoor zakelijk.

Belfabriek Telefoon Systeem

Het meest uitgebreide telefoonsysteem wat er is. Vanuit de cloud. Werkt met al je toestellen: vast, mobiel - thuis of op de zaak !

Bureautoestel

Een voorgeconfigureerd toestel voor een plug 'n' play ervaring

Softphone

Beantwoord gesprekken en bel uit vanaf je bestaande mobiele telefoon of computer

Webinterface

Beheer alle nummers en aansluitingen online

Mobiele apps

Zet jezelf op beschikbaar of niet beschikbaar om telefoongesprekken te ontvangen

Vast Nummer op Mobiel

Je gesprekken rechtstreeks op je mobiele telefoon

Probeer vrijblijvend

Gelukkige Belfabriek klanten: