De 085/088/0800/0900 telefoonnummer maatschappij van Nederland

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588

Wat is een 024 netnummer?

Gepubliceerd in Telefoonnummers

Welke gemeente heeft kengetal 024?

Het kengetal 024 hoort bij Nijmegen, Balgoij, Beek-Ubbergen, Berg en Dal, Beuningen, Erlecom, Groesbeek, Heilig Landstichting, Heumen, Lent, Leur, Leuth, Malden, Middelaar, Molenhoek, Mook, Nederasselt, Ooij, Oosterhout, Overasselt, Persingen, Plasmolen, Ubbergen, Weurt, Wijchen.

Wat kost het om naar een 024 telefoonnummer te bellen?024 nummers kunnen tegen lokaal vast tarief gebeld worden net als ieder ander lokaal vast nummer. Het zit dus altijd in je belbundel inbegrepen.Kan een 024 nummer ook vanuit het buitenland gebeld worden?

Jazeker ! Een 024 nummer is ook vanuit het buitenland goed bereikbaar.

Hoe kan ik de eigenaar van een 024 nummer vinden?

Voor dit doeleinde kun je onze nummer zoekmachine gebruiken die wij aanbieden voor alle soorten Nederlandse nummers waaronder netnummer 024. Je voert het 024 nummer in (of een ander telefoonnummer), je klikt op de zoekbutton en je krijgt direct een zoekresultaat met daarin de meest belangrijke gegevens. Wie is de operator van dit 024 nummer en ook: sinds wanneer is dit 024 nummer toegekend. Je ziet ook het Kamer van Koophandel nummer van de eigenaar en de vestigingsplaats. Let op: de eigenaar is de operator van het nummer. Dus niet de uiteindelijke nummergebruiker (de klant van de operator).

Je ziet met deze informatie dus wie het nummer technisch beheert. Daar zijn veel mensen vaak naar op zoek. Ben je op zoek naar de uiteindelijke nummergebruiker van het nummer dan kan je het beste Googlen.Kan ik ook een 024 nummer registreren?
Jazeker ! Je kunt eenvoudig online een 024 nummer aanvragen via Belfabriek.

We kunnen dit 024 netnummer voor je activeren en de gesprekken doorschakelen naar je mobiel of naar je kantoortoestel. Dit is binnen 1 dag geregeld. Wel dien je een adres te hebben in Nijmegen, Balgoij, Beek-Ubbergen, Berg en Dal, Beuningen, Erlecom, Groesbeek, Heilig Landstichting, Heumen, Lent, Leur, Leuth, Malden, Middelaar, Molenhoek, Mook, Nederasselt, Ooij, Oosterhout, Overasselt, Persingen, Plasmolen, Ubbergen, Weurt of Wijchen.

Het nummer is gekoppeld aan deze regio. Als je gaat verhuizen binnen de regio kan je het 024 netnummer houden. Ga je buiten de regio vestigen dan verlies je het 024 netnummer. Wil je flexibel blijven en is de regio uitstraling niet heel belangrijk voor je kies dan voor een 085-nummer.


Waarom een Nijmegen telefoonnummer kopen?

Door een 024 nummer vast te leggen voor jouw onderneming, toon je in een van de meest krachtige manieren jouw binding met de regio. Het wekt vertrouwen. Het voegt karakter toe aan uw bedrijfsimago. En vergis je niet, ook in tijden van live chats op websites en sociale media is de oude vertrouwde telefoon nog steeds het meest populaire communicatiekanaal. Een 024 telefoonnummer kan een sterk wapen zijn in het marketing en branding arsenaal van jouw bedrijf. Het nummer komt terug op het visitekaartje, wellicht de auto van de zaak, het pand, de website, enzovoort.


Waarom zou ik dit netnummer registreren bij Belfabriek?

Allereerst kan je bij Belfabriek zelf je eigen 024 nummer kiezen. Dit kan een mooi makkelijk te onthouden telefoonnummer zijn. Hier rekenen wij géén extra kosten voor.

Verdere voordelen van het registreren van een 024 nummer via Belfabriek zijn:

  • Alle optionele functies zoals gespreksopname, keuzemenu en wachtrij zijn inbegrepen.

  • Gebruiksvriendelijke app voor Android en iOS.

    Geen nieuwe hardware of telefoons nodig.

  • Je kunt inkomende gesprekken beantwoorden vanaf elke telefoon. Zo kan je ook eenvoudig je zakelijke telefoonnummer doorschakelen naar je mobiel.

  • Wij zijn sinds 2000 actief als telefoonmaatschappij in Nederland. Wij hebben een eigen interconnectie en onze eigen telefonie platform geheel zelf ontwikkeld. Wij zijn dus geen reseller en zijn niet afhankelijk van derden. Je doet rechtstreeks zaken met de telefoonmaatschappij in Nederland die zich richt op de zakelijke markt.

Heb je nog vragen? Neem gratis contact met ons op ! Of leg direct je eigen 024 nummer vast voor een perfecte bereikbaarheid !

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek Klanten: