Direct online uw eigen 085/088/0800 of 0900 nummers registreren

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899

Wat is een 030 netnummer?

Gepubliceerd in Servicenummers

Netnummer 030: welke stad?

Het kengetal 030 hoort bij Utrecht. Het netnummer 030 behoort ook tot een aantal kleinere omliggende gemeentes, namelijk, IJsselstein, Lopikerkapel, Nieuwegein, Vleuten, De Meern, Haarzuilens, Oud Zuilen, Zeist, Huis ter Heide, Bilthoven, De Bilt, Den Dolder, Bosch en Duin, Bunnik, Odijk, Houten, 't Goy, Schalkwijk, Tull en 't Waal.

Wat kost het om naar een 030 telefoonnummer te bellen?

030 nummers kunnen tegen lokaal vast tarief gebeld worden net als ieder ander lokaal vast nummer.

Hoe kan ik een 030 nummer identificeren (naam bij nummer vinden?)

Voor dit doeleinde kunt u onze nummer zoekmachine benutten die wij kosteloos en vrijblijvend aanbieden voor alle soorten Nederlandse telefoonnummers waaronder dus 030 telefoonnummers. Het werkt niet veel anders dan andere zoekmachines, u voert het nummer in, klikt op de oranje knop 'zoek', en krijgt een zoekresultaat geretourneerd met daarin overzichtelijk de meest belangrijke gegevens. Wie of welke partij zit er achter dit 030 telefoonnummer, en ook andere wapenfeiten zoals sinds wanneer is dit telefoonnummer al actief. Het KvK-nummer van de partij in kwestie. En waar deze instantie gevestigd is.

Kan ik ook een 030 nummer registreren?

Jazeker, u kunt eenvoudig online een 030 nummer aanvragen via Belfabriek. Ook wanneer u strikt genomen niet binnen de stad gevestigd bent. Zelfs wanneer u opereert vanuit bijv. Texel of het buitenland is dit mogelijk. Dankzij de moderne Voice over IP technologie kunt u waar ook ter wereld een 030 telefoonnummer beheren met kristalheldere verbinding, mits u verbonden bent met een gedegen internet verbinding.

Waarom een Utrecht telefoonnummer kopen?

Utrecht is centraal gelegen en kent een uitstekende bereikbaarheid. Beschikt over een hoog aangeschreven universiteit en dus aan gekwalificeerde werknemers geen gebrek. Om deze reden kiezen veel (inter)nationale bedrijven om juist hier te vestigen.

Het heeft ook op de lokale bevolking die meer dan 300.000 telt, een sterke aantrekkingskracht: 030 is een identiteit. Er zijn winkels en media naar vernoemd.

Door een 030 nummer vast te leggen voor uw onderneming, toont u in een van de meest krachtige manieren uw binding met de regio. Het wekt vertrouwen. Het voegt karakter toe aan uw bedrijfsimago. En vergis u niet, ook in tijden van live chats op websites en sociale media is de oude vertrouwde telefoon nog steeds het meest populaire communicatiekanaal. Een 030 telefoonnummer kan een sterk wapen zijn in het marketing en branding arsenaal van uw organisatie. Het nummer komt terug op uw visitekaartje, wellicht uw auto van de zaak, uw pand, uw website, enzovoort.

Waarom zou ik een 030 nummer registreren bij Belfabriek?

Allereerst kun u bij Belfabriek zelf uw eigen 030 nummer kiezen. Dit kan een mooi, makkelijk te onthouden telefoonnummer zijn. Hier rekenen wij géén extra kosten voor. In principe zijn alle mogelijke nummers mogelijk, mits nog niet vastgelegd.

Verder voordelen van het registreren van een 030 nummer via Belfabriek zijn:

  • Alle optionele functies zoals gespreksopname, keuzemenu en wachtrij zijn inbegrepen.

  • Gebruiksvriendelijke app voor Android en iOS.

  • Onbeperkt aantal gebruikers: al uw medewerkers kunnen gebruik maken van onze apps. Deze is eenvoudig te installeren via QR-code.

  • Geen nieuwe hardware of telefoons nodig.

  • Optioneel: vast nummer op uw mobiel. Vast nummer zonder een vaste lijn. U kunt inkomende gesprekken beantwoorden vanaf elke telefoon. Eenvoudig een zakelijk of regionaal nummer koppelen/doorschakelen naar smartphone of tablet.

  • Vast tarief: 22,50 euro of 45,00 per maand afhankelijk van uw abonnement.

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op via 0800-235 3227!

Gerelateerde artikelen: