De 085/088/0800/0900 telefoonnummer maatschappij van Nederland

Nederland:0800-235 3227
Belgi√ę:0800-77 899
Intl:ūüĆć +31(0)85 400 5588

Wat is een 030 netnummer?

Gepubliceerd in Telefoonnummers

Inhoudsopgave

Welke gemeente heeft kengetal 030?


Wat kost het om naar een 030 telefoonnummer te bellen?


Hoe kan ik de eigenaar van een telefoonnummer vinden?


Kan ik ook een 030 nummer registreren?


Waarom zou ik een Utrecht 030 nummer kiezen ?


Waarom zou ik dit netnummer registreren bij Belfabriek?

Welke gemeente heeft kengetal 030?

Het kengetal 030 hoort bij Utrecht. Het netnummer 030 behoort ook tot een aantal kleinere omliggende gemeentes: IJsselstein, Lopikerkapel, Nieuwegein, Vleuten, De Meern, Haarzuilens, Oud Zuilen, Zeist, Huis ter Heide, Bilthoven, De Bilt, Den Dolder, Bosch en Duin, Bunnik, Odijk, Houten, 't Goy, Schalkwijk, Tull en 't Waal.Wat kost het om naar een 030 telefoonnummer te bellen?


030 nummers kunnen tegen lokaal vast tarief gebeld worden net als ieder ander lokaal vast nummer. Het zit dus altijd in je belbundel inbegrepen.

Kan een 030 nummer ook vanuit het buitenland gebeld worden?

Jazeker ! Een 030 nummer is ook vanuit het buitenland goed bereikbaar.Hoe kan ik een 030 nummer opzoeken (eigenaar bij nummer vinden?)Voor dit doeleinde kun je onze nummer zoekmachine gebruiken die wij aanbieden voor alle soorten Nederlandse nummers waaronder netnummer 030. Je voert het 030 nummer in (of een ander telefoonnummer), je klikt op de zoekbutton en je krijgt direct een zoekresultaat met daarin de meest belangrijke gegevens. Wie is de operator van dit 030 nummer en ook: sinds wanneer is dit 030 nummer toegekend. Je ziet ook het Kamer van Koophandel nummer van de eigenaar en de vestigingsplaats. Let op: de eigenaar is de operator van het nummer. Dus niet de uiteindelijke nummergebruiker (de klant van de operator). Je ziet met deze informatie dus wie het nummer technisch beheert. Daar zijn veel mensen vaak naar op zoek. Ben je op zoek naar de uiteindelijke nummergebruiker van het nummer dan kan je het beste Googlen.

Kan ik ook een 030 nummer registreren?Jazeker ! Je kunt eenvoudig online een 030 nummer aanvragen via Belfabriek. We kunnen dit 030 netnummer voor je activeren en de gesprekken doorschakelen naar je mobiel of naar je kantoortoestel. Dit is binnen 1 dag geregeld. Wel dien je een adres te hebben in Utrecht, IJsselstein, Lopikerkapel, Nieuwegein, Vleuten, De Meern, Haarzuilens, Oud Zuilen, Zeist, Huis ter Heide, Bilthoven, De Bilt, Den Dolder, Bosch en Duin, Bunnik, Odijk, Houten, 't Goy, Schalkwijk of Tull en 't Waal.

Het nummer is gekoppeld aan deze regio. Als je gaat verhuizen binnen de regio kan je het 030 netnummer houden. Ga je buiten de regio vestigen dan verlies je het 030 netnummer. Wil je flexibel blijven en is de regio uitstraling niet heel belangrijk voor je kies dan voor een 085-nummer.Waarom zou ik een Utrecht 030 nummer kiezen ?

Utrecht is centraal gelegen en kent een uitstekende bereikbaarheid. Beschikt over een hoog aangeschreven universiteit en dus aan veel hoog gekwalificeerde werknemers. Om deze reden kiezen veel (inter)nationale bedrijven ervoor zich juist hier te vestigen.Het heeft ook op de lokale bevolking die meer dan 300.000 inwoners telt een sterke aantrekkingskracht: 030 is een identiteit. Er zijn winkels en media naar vernoemd.

Door een 030 nummer vast te leggen voor jouw onderneming toon je in een van de meest krachtige manieren jouw binding met de regio. Het wekt vertrouwen. Het voegt karakter toe aan je bedrijfsimago. En vergis je niet: ook in tijden van live chats op websites en sociale media is de oude vertrouwde telefoon nog steeds het meest populaire communicatiekanaal. Een 030 telefoonnummer kan een sterk wapen zijn in het marketing en branding arsenaal van jouw bedrijf. Het nummer komt terug op je visitekaartje, de auto van de zaak, je pand en je website !Waarom zou ik dit netnummer registreren bij Belfabriek?

Allereerst kan je bij Belfabriek zelf je eigen 030 nummer kiezen. Dit kan een mooi makkelijk te onthouden telefoonnummer zijn. Hier rekenen wij géén extra kosten voor.

Verdere voordelen van het registreren van een 030 nummer via Belfabriek zijn:

  • Alle optionele functies zoals gespreksopname, keuzemenu en wachtrij zijn inbegrepen.

  • Gebruiksvriendelijke app¬†voor Android en iOS.

    Geen nieuwe hardware of telefoons nodig.

  • Je kunt inkomende gesprekken beantwoorden vanaf elke telefoon. Zo kan je ook eenvoudig je zakelijke telefoonnummer doorschakelen naar je mobiel.

  • Wij zijn sinds 2000 actief als telefoonmaatschappij in Nederland. Wij hebben een eigen interconnectie en onze eigen telefonie platform geheel zelf ontwikkeld. Wij zijn dus geen reseller en zijn niet afhankelijk van derden. Je doet rechtstreeks zaken met de telefoonmaatschappij in Nederland die zich richt op de zakelijke markt.

Heb je nog vragen? Neem gratis contact met ons op via 0800-235 3227 ! Of leg direct je eigen 030 nummer vast voor een perfecte bereikbaarheid !

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek Klanten: