Direct online je eigen 085/088/0800/0900 nummers registreren !

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899

Wat is een 030 netnummer?

Gepubliceerd in Telefoonnummers

Netnummer 030: welke stad?

Het kengetal 030 hoort bij Utrecht. Het netnummer 030 behoort ook tot een aantal kleinere omliggende gemeentes: IJsselstein, Lopikerkapel, Nieuwegein, Vleuten, De Meern, Haarzuilens, Oud Zuilen, Zeist, Huis ter Heide, Bilthoven, De Bilt, Den Dolder, Bosch en Duin, Bunnik, Odijk, Houten, 't Goy, Schalkwijk, Tull en 't Waal.

Wat kost het om naar een 030 telefoonnummer te bellen?

030 nummers kunnen tegen lokaal vast tarief gebeld worden net als ieder ander lokaal vast nummer.

Hoe kan ik een 030 nummer opzoeken (eigenaar bij nummer vinden?)

Voor dit doeleinde kun je onze nummer zoekmachine benutten die wij kosteloos en vrijblijvend aanbieden voor alle soorten Nederlandse telefoonnummers waaronder 030 telefoonnummers. Het werkt niet veel anders dan andere zoekmachines: je voert het telefoonnummer in, klikt op de zoekbutton en je krijgt direct een zoekresultaat met daarin de meest belangrijke gegevens. Wie is de operator van dit 030 telefoonnummer en ook: sinds wanneer is dit telefoonnummer toegekend. Het KvK-nummer van de eigenaar, alsmede de vestigingsplaats. Let op: de eigenaar is de operator van het nummer. Dus niet de uiteindelijke nummergebruiker (de klant van de operator).

Je ziet met deze informatie dus wie het nummer technisch beheert. Daar zijn veel mensen vaak naar op zoek.

Kan ik ook een 030 nummer registreren?

Jazeker, je kunt eenvoudig online een 030 nummer aanvragen via Belfabriek. Dankzij de moderne Voice over IP technologie kan je waar ook ter wereld een 010 telefoonnummer beheren met kristalheldere verbinding wanneer je verbonden bent met een goede internet verbinding. Waarom een Utrecht telefoonnummer kopen?

Utrecht is centraal gelegen en kent een uitstekende bereikbaarheid. Beschikt over een hoog aangeschreven universiteit en dus aan veel hoog gekwalificeerde werknemers. Om deze reden kiezen veel (inter)nationale bedrijven ervoor zich juist hier te vestigen.

Het heeft ook op de lokale bevolking die meer dan 300.000 inwoners telt een sterke aantrekkingskracht: 030 is een identiteit. Er zijn winkels en media naar vernoemd.

Door een 030 nummer vast te leggen voor jouw onderneming toon je in een van de meest krachtige manieren jouw binding met de regio. Het wekt vertrouwen. Het voegt karakter toe aan je bedrijfsimago. En vergis je niet: ook in tijden van live chats op websites en sociale media is de oude vertrouwde telefoon nog steeds het meest populaire communicatiekanaal. Een 030 telefoonnummer kan een sterk wapen zijn in het marketing en branding arsenaal van jouw bedrijf. Het nummer komt terug op je visitekaartje, de auto van de zaak, je pand en je website !

Waarom zou ik een 030 nummer registreren bij Belfabriek?

Allereerst kan je bij Belfabriek zelf je eigen 030 nummer kiezen. Dit kan een mooi makkelijk te onthouden telefoonnummer zijn. Hier rekenen wij géén extra kosten voor.

Verder voordelen van het registreren van een 030 nummer via Belfabriek zijn:

  • Alle optionele functies zoals gespreksopname, keuzemenu en wachtrij zijn inbegrepen.

  • Gebruiksvriendelijke app voor Android en iOS.

  • Collega's kunnen ook gebruik maken van onze apps. Deze is eenvoudig te installeren via QR-code.

  • Geen nieuwe hardware of telefoons nodig.

  • Optioneel: vast nummer op je mobiel. Vast nummer zonder een vaste lijn. Je kunt inkomende gesprekken beantwoorden vanaf elke telefoon. Zo kan je ook eenvoudig je zakelijke telefoonnummer doorschakelen naar je mobiel.

Heb je nog vragen? Neem gratis contact met ons op via 0800-235 3227 !

Gerelateerde artikelen:

Vrouw belt dankzij vast nummer op mobiel ook buiten kantoor zakelijk.

Belfabriek Telefoon Systeem

Het meest uitgebreide telefoonsysteem wat er is. Vanuit de cloud. Werkt met al je toestellen: vast, mobiel - thuis of op de zaak !

Bureautoestel

Een voorgeconfigureerd toestel voor een plug 'n' play ervaring

Softphone

Beantwoord gesprekken en bel uit vanaf je bestaande mobiele telefoon of computer

Webinterface

Beheer alle nummers en aansluitingen online

Mobiele apps

Zet jezelf op beschikbaar of niet beschikbaar om telefoongesprekken te ontvangen

Vast Nummer op Mobiel

Je gesprekken rechtstreeks op je mobiele telefoon

Probeer vrijblijvend

Gelukkige Belfabriek klanten: