Direct online je eigen 085/088/0800/0900 nummers registreren !

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
040 telefoonnummer

Wat is een 040 netnummer?

Gepubliceerd in Telefoonnummers

Netnummer 040: welke stad?

Het kengetal 040 hoort bij Eindhoven. Het netnummer 040 behoort ook tot een aantal kleinere omliggende gemeentes, namelijk, Veldhoven, Knegsel, Wintelre, Valkenswaard, Riethoven, Westerhoven, Waalre, Heeze, Leende, Geldrop, Nuenen, Sterksel.

Wat kost het om naar een 040 telefoonnummer te bellen?

040 nummers kunnen tegen lokaal vast tarief gebeld worden net als ieder ander lokaal vast nummer.

Hoe kan ik een 040 nummer identificeren (naam bij nummer vinden?)

Voor dit doeleinde kunt u onze nummer zoekmachine benutten die wij kosteloos en vrijblijvend aanbieden voor alle soorten Nederlandse telefoonnummers waaronder dus 040 telefoonnummers. Het werkt niet veel anders dan andere zoekmachines, u voert het nummer in, klikt op de oranje knop 'zoek', en krijgt een zoekresultaat geretourneerd met daarin overzichtelijk de meest belangrijke gegevens. Wie of welke partij zit er achter dit 040 telefoonnummer, en ook andere wapenfeiten zoals sinds wanneer is dit telefoonnummer al actief. Het KvK-nummer van de partij in kwestie. En waar deze instantie gevestigd is.

Kan ik ook een 040 nummer registreren?

Jazeker, u kunt eenvoudig online een 040 nummer aanvragen via Belfabriek. Ook wanneer u strikt genomen niet binnen de stad gevestigd bent. Zelfs wanneer u opereert vanuit bijv. Texel of het buitenland is dit mogelijk. Dankzij de moderne Voice over IP technologie kunt u waar ook ter wereld een 040 telefoonnummer beheren met kristalheldere verbinding, mits u verbonden bent met een gedegen internet verbinding.

Waarom een Eindhoven telefoonnummer kopen?

Eindhoven beschikt over een technische universiteit en Brainport. En denk aan bedrijven als Philips en ASML.

Het heeft ook op de lokale bevolking die meer dan 200.000 telt, een sterke aantrekkingskracht: 040 is een identiteit. Er zijn winkels en media naar vernoemd.

Door een 040 nummer vast te leggen voor uw onderneming, toont u in een van de meest krachtige manieren uw binding met de regio. Het wekt vertrouwen. Het voegt karakter toe aan uw bedrijfsimago. En vergis u niet, ook in tijden van live chats op websites en sociale media is de oude vertrouwde telefoon nog steeds het meest populaire communicatiekanaal. Een 040 telefoonnummer kan een sterk wapen zijn in het marketing en branding arsenaal van uw organisatie. Het nummer komt terug op uw visitekaartje, wellicht uw auto van de zaak, uw pand, uw website, enzovoort.

Waarom zou ik een 040 nummer registreren bij Belfabriek?

Allereerst kun u bij Belfabriek zelf uw eigen 040 nummer kiezen. Dit kan een mooi, makkelijk te onthouden telefoonnummer zijn. Hier rekenen wij géén extra kosten voor. In principe zijn alle mogelijke nummers mogelijk, mits nog niet vastgelegd.

Verder voordelen van het registreren van een 040 nummer via Belfabriek zijn:

  • Alle optionele functies zoals gespreksopname, keuzemenu en wachtrij zijn inbegrepen.

  • Gebruiksvriendelijke app voor Android en iOS.

  • Onbeperkt aantal gebruikers: al uw medewerkers kunnen gebruik maken van onze apps. Deze is eenvoudig te installeren via QR-code.

  • Geen nieuwe hardware of telefoons nodig.

  • Optioneel: vast nummer op uw mobiel. Vast nummer zonder een vaste lijn. U kunt inkomende gesprekken beantwoorden vanaf elke telefoon. Eenvoudig een zakelijk of regionaal nummer koppelen/doorschakelen naar smartphone of tablet.

  • Vast tarief: 22,50 euro per maand.

Heb je nog vragen? Neem gratis contact met ons op via 0800-235 3227 !

Gerelateerde artikelen:

Vrouw belt dankzij vast nummer op mobiel ook buiten kantoor zakelijk.

Belfabriek Telefoon Systeem

Het meest uitgebreide telefoonsysteem wat er is. Vanuit de cloud. Werkt met al je toestellen: vast, mobiel - thuis of op de zaak !

Bureautoestel

Een voorgeconfigureerd toestel voor een plug 'n' play ervaring

Softphone

Beantwoord gesprekken en bel uit vanaf je bestaande mobiele telefoon of computer

Webinterface

Beheer alle nummers en aansluitingen online

Mobiele apps

Zet jezelf op beschikbaar of niet beschikbaar om telefoongesprekken te ontvangen

Vast Nummer op Mobiel

Je gesprekken rechtstreeks op je mobiele telefoon

Probeer vrijblijvend

Gelukkige Belfabriek klanten: