De 085/088/0800/0900 telefoonnummer maatschappij van Nederland

Nederland:0800-235 3227
Belgi√ę:0800-77 899
Intl:ūüĆć +31(0)85 400 5588

Inhoudsopgave

Welke gemeente heeft kengetal 050?


Wat kost het om naar een 050 telefoonnummer te bellen?


Hoe kan ik de eigenaar van een telefoonnummer vinden?


Kan ik ook een 050 nummer registreren?


Waarom zou ik een Groningen 050 nummer kiezen ?


Waarom zou ik dit netnummer registreren bij Belfabriek?

Welke gemeente heeft kengetal 050?

Het kengetal 050 hoort bij Groningen. Het netnummer 050 behoort ook tot een aantal kleinere omliggende gemeentes, namelijk, Roden, Lieveren, Roderesch, Alteveer (Noordenveld), Nieuw-Roden, Leutingewolde, Foxwolde, Roderwolde, Peize, Schipborg, Zuidlaren, De Groeve, Midlaren, Noordlaren, De Punt, Yde, Winde, Bunne, Westerbroek, Waterhuizen, Scharmer, Harkstede, Luddeweer, Matsloot, Haren, Onnen, Glimmen, Eelde, Paterswolde, Eelderwolde, Sauwerd, Wetsinge, Adorp, Bedum, Noordwolde, Zuidwolde, Ten Boer, Ten Post, Winneweer, Lellens, Woltersum, Sint Annen, Thesinge, Garmerwolde, Oostwold (Leek), Aduard, Den Horn, Den Ham, Onderdendam.


Wat kost het om naar een 050 telefoonnummer te bellen?050 nummers kunnen tegen lokaal vast tarief gebeld worden net als ieder ander lokaal vast nummer. Het zit dus altijd in je belbundel inbegrepen.Kan een 050 nummer ook vanuit het buitenland gebeld worden?

Jazeker ! Een 050 nummer is ook vanuit het buitenland goed bereikbaar.

Hoe kan ik de eigenaar van een 050 nummer vinden?

Voor dit doeleinde kun je onze nummer zoekmachine gebruiken die wij aanbieden voor alle soorten Nederlandse nummers waaronder netnummer 050. Je voert het 050 nummer in (of een ander telefoonnummer), je klikt op de zoekbutton en je krijgt direct een zoekresultaat met daarin de meest belangrijke gegevens. Wie is de operator van dit 050 nummer en ook: sinds wanneer is dit 050 nummer toegekend. Je ziet ook het Kamer van Koophandel nummer van de eigenaar en de vestigingsplaats. Let op: de eigenaar is de operator van het nummer. Dus niet de uiteindelijke nummergebruiker (de klant van de operator).

Je ziet met deze informatie dus wie het nummer technisch beheert. Daar zijn veel mensen vaak naar op zoek. Ben je op zoek naar de uiteindelijke nummergebruiker van het nummer dan kan je het beste Googlen.Kan ik ook een 050 nummer registreren?
Jazeker ! Je kunt eenvoudig online een 050 nummer aanvragen via Belfabriek.

We kunnen dit 050 netnummer voor je activeren en de gesprekken doorschakelen naar je mobiel of naar je kantoortoestel. Dit is binnen 1 dag geregeld. Wel dien je een adres te hebben in Groningen, Roden, Lieveren, Roderesch, Alteveer (Noordenveld), Nieuw-Roden, Leutingewolde, Foxwolde, Roderwolde, Peize, Schipborg, Zuidlaren, De Groeve, Midlaren, Noordlaren, De Punt, Yde, Winde, Bunne, Westerbroek, Waterhuizen, Scharmer, Harkstede, Luddeweer, Matsloot, Haren, Onnen, Glimmen, Eelde, Paterswolde, Eelderwolde, Sauwerd, Wetsinge, Adorp, Bedum, Noordwolde, Zuidwolde, Ten Boer, Ten Post, Winneweer, Lellens, Woltersum, Sint Annen, Thesinge, Garmerwolde, Oostwold (Leek), Aduard, Den Horn, Den Ham of Onderdendam.

Het nummer is gekoppeld aan deze regio. Als je gaat verhuizen binnen de regio kan je het 050 netnummer houden. Ga je buiten de regio vestigen dan verlies je het 050 netnummer. Wil je flexibel blijven en is de regio uitstraling niet heel belangrijk voor je kies dan voor een 085-nummer.


Waarom een Groningen telefoonnummer kopen?

Zoals het gezegde gaat: er gaat niets boven Groningen. Groningen is een ideale uitvalsbasis om Noord-Nederland te bestrijken met uw bedrijf.
Groningen kent verder een levendige en een van de snelst groeiende start-up ecosystemen van Nederland.Het heeft ook op de lokale bevolking die meer dan 200.000 telt, een sterke aantrekkingskracht: 050 is een identiteit. Er zijn winkels en media naar vernoemd.

Door een 050 nummer vast te leggen voor uw onderneming, toont u in een van de meest krachtige manieren uw binding met de regio. Het wekt vertrouwen. Het voegt karakter toe aan uw bedrijfsimago. En vergis u niet, ook in tijden van live chats op websites en sociale media is de oude vertrouwde telefoon nog steeds het meest populaire communicatiekanaal. Een 050 telefoonnummer kan een sterk wapen zijn in het marketing en branding arsenaal van uw organisatie. Het nummer komt terug op uw visitekaartje, wellicht uw auto van de zaak, uw pand, uw website, enzovoort.Waarom zou ik dit netnummer registreren bij Belfabriek?

Allereerst kan je bij Belfabriek zelf je eigen 050 nummer kiezen. Dit kan een mooi makkelijk te onthouden telefoonnummer zijn. Hier rekenen wij géén extra kosten voor.

Verdere voordelen van het registreren van een 050 nummer via Belfabriek zijn:

  • Alle optionele functies zoals gespreksopname, keuzemenu en wachtrij zijn inbegrepen.

  • Gebruiksvriendelijke app¬†voor Android en iOS.

    Geen nieuwe hardware of telefoons nodig.

  • Je kunt inkomende gesprekken beantwoorden vanaf elke telefoon. Zo kan je ook eenvoudig je zakelijke telefoonnummer doorschakelen naar je mobiel.

  • Wij zijn sinds 2000 actief als telefoonmaatschappij in Nederland. Wij hebben een eigen interconnectie en onze eigen telefonie platform geheel zelf ontwikkeld. Wij zijn dus geen reseller en zijn niet afhankelijk van derden. Je doet rechtstreeks zaken met de telefoonmaatschappij in Nederland die zich richt op de zakelijke markt.

Heb je nog vragen? Neem gratis contact met ons op via 0800-235 3227 ! Of leg direct je eigen 050 nummer vast voor een perfecte bereikbaarheid !

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek Klanten: