18/04/2013

Een 0800-nummer is voor de beller gratis, want de nummereigenaar sponsort het gesprek. Van 0900-nummers betalen bellers de kosten. Hoeveel zo’n gesprek precies kost, bepaalt de nummerhouder.

Bovenstaande uitleg geeft in het kort weer wat...

Lees verder
29/06/2017

Met 47 miljoen consumenten en jaarlijks 60 miljoen toeristen, vormt Spanje een onweerstaanbare markt voor internationale ondernemers zoals u. Ook omdat succes in Spanje de deuren opent tot voorspoed in Latijns-Amerika – een duizelingwekkend groot...

Lees verder
15/03/2017

De telecom toezichthouder Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft onlangs het maximum tarief per gesprek voor betaalde servicenummers verhoogd naar €1,50.

Het hoogst toegelaten tarief per minuut was tot voor kort €1,40.

...

Lees verder
09/03/2017
in:

Veel servicenummer eigenaren hebben meerdere medewerkers die de telefoon beantwoorden. Dit kan een klein, hecht team zijn, of zelfs callcenter proporties aannemen.

Eén van de grootste uitdagingen hierbij voor nummereigenaren is dat de...

Lees verder
29/09/2016

De fax wordt door veel mensen als ouderwets ervaren. “Gebruiken jullie nog altijd een fax?” is dan ook een niet zelden gehoorde reactie.

Toch zijn faxen niet weg te denken uit het moderne bedrijfsleven. Zeker wanneer het gaat om het...

Lees verder
22/09/2016

Wanneer u als klant van de Belfabriek over de afgelopen weken gebruik heeft gemaakt van uw Mijn Belfabriek dashboard, dan heeft u wellicht een aantal wijzigingen gezien.

In dit artikel vertellen...

Lees verder
12/09/2016

Met net iets meer dan 5 miljoen inwoners, is Noorwegen geen groot land, maar door de welvarende economie is de Noorse markt vergelijkbaar met die van veel grotere landen. Noorwegen is dan ook voor steeds meer Nederlandse bedrijven een...

Lees verder
06/09/2016

Veel organisaties overwegen de overstap naar VoIP telefonie. Daarbij komen een aantal belangrijke vragen om de hoek kijken.

Is VoIP wel betrouwbaar genoeg?
Wat doen we met de telefoons?
Werkt het wel met ons...

Lees verder
21/06/2016

De op vijf na grootste economie op aarde is die van het Verenigd Koninkrijk (Groot-Brittannië en Noord-Ierland). Geen wonder dat u met uw bedrijf de Noordzee over wilt steken. 

Maar hoe pakt u dat logistiek aan? Een lokaal kantoor vraagt...

Lees verder
06/06/2016

Bij veel servicenummers worden bellers door meer dan één persoon  te woord gestaan. In veruit de meeste gevallen gaat het dan om kleine teams waarbij op elk willekeurig moment van de dag er enkele personen binnenkomende gesprekken aannemen....

Lees verder