Sluiten
Dé 0800 en 0900 telefoonmaatschappij van Nederland Bel ons: phone 0800-2353227 0800-2353227
Toon alles

Artikelen

Tips en nieuws om het meeste uit uw servicenummer te halen.


Lokale nummers in het buitenland: hier te koop

Met een lokaal nummer in het buitenland laat u zien dat u midden in uw markt staat. Maar hoe werkt zo'n nummer en hoe vraagt u het aan? Wij laten het zien.

Verder lezen...

Nummerbehoud: zó houdt u uw vaste nummer

2018/03/16 in Voip

Wat de voordelen zijn van een nummer in de cloud wanneer u uw bedrijf of organisatie gaat verhuizen leest u in dit artikel.

Verder lezen...

Een telefoon­nummer in Zweden aanvragen, hoe doe je dat?

Bij de Belfabriek kan u eenvoudig een telefoonnummer in Zweden aanvragen. Kies uit lokale nummers of nationale nummers die binnen 1 werkdag actief kunnen zijn.

Verder lezen...

Bedrijfsnummer aanvragen: 088- en 085-nummers zijn ‘hot’

2018/02/20 in Servicenummers

Een bedrijfsnummer is het perfecte compromis tussen een geografisch telefoonnummer en een servicenummer. Wij leggen u hier uit wat de verschillen zijn tussen 085-nummers en 088-nummers, en hoe u een bedrijfsnummer aanvragen kun...

Verder lezen...

KPN stopt met ISDN. Moet ik nu mijn ISDN centrale vervangen?

2018/01/26 in Voip

De KPN stopt met ISDN. In dit artikel beantwoorden wij de vraag of u uw ISDN centrale vervangen moet en welke alternatieven er voor uw ISDN-lijn zijn. Ook ontdekt u hoe u uw telefoonnummer zonder onderbrekingen moderniseert.

Verder lezen...

Een Italiaans telefoonnummer aanvragen: hoe doe je dat?

Zakendoen in Italië gaat een stuk makkelijker met een Italiaans telefoonnummer. Wij hebben diverse telefoonnummers voorradig om direct te beginnen in Italie.

Verder lezen...

Een Deens telefoonnummer aanvragen: hoe doe je dat?

Zakendoen in Denemarken is makkelijker met een Deens telefoonnummer. Ontdek hier hoe u Deense telefoonnummers aanvraagt en welke functies erbij komen.

Verder lezen...

Wat is een Interactive Voice Response-systeem (IVR)?

Een Interactive Voice Response-systeem (afgekort IVR) maakt van een gewoon telefoonnummer een professionele telefooncentrale. Wij leggen laten zien wat er mogelijk is.

Verder lezen...

Meer artikelen tonen...