Sluiten
Dé 0800 en 0900 telefoonmaatschappij van Nederland Bel gratis: phone  🇧🇪 0800-77 899   0800-235 3227 🇳🇱 0800-235 3227

Op werkdagen van 9 tot 17

Toon alles

030 nummer aanvragen | Utrecht telefoonnummer registreren

Geplaatst in Servicenummers

Het is heel erg gemakkelijk om bij Belfabriek een 030-nummer aan te vragen. Een 030-nummer is een telefoonnummer dat wordt gekoppeld aan telefoonnetwerken in de omgeving Utrecht inclusief Bilthoven, De Bilt, Houten, IJsselstein, Nieuwegein, Odijk, Vleuten, Zeist en enkele andere gemeenten.

Wilt u direct een 030 nummer vastleggen? Vul dan het lokale nummer aanvraagformulier in.

Eveneens ideaal voor bedrijven buiten de regio

Ook wanneer uw bedrijf niet in de regio Utrecht gevestigd is, kunt u zonder problemen een dergelijk telefoonnummer voor uw bedrijf vastleggen. Dat is bijvoorbeeld erg interessant wanneer u van plan bent om in de regio Utrecht zaken te doen. Ook landelijk heeft een 030-nummer een prima imago. Utrecht is namelijk centraal gelegen in het land en bedrijven die vanuit deze regio opereren kunnen vaak snel diensten leveren aan klanten elders in het land. Dit kan lucratief zijn voor bedrijven in het gehele land, maar vooral voor bedrijven die net buiten de regio Utrecht vallen en die zodoende klanten het gevoel willen geven toch in die regio actief te zijn.

Buitenlands voordeel

Wanneer u denkt dat 030-nummers alleen binnen Nederland handig zijn, dan heeft u het mis. Met behulp van VoIP kunt u een 030-nummer koppelen aan uw mobiele telefoon, waardoor u ook op zakenreis in het buitenland gewoon bereikbaar bent op een lokaal nummer. Het enige dat u nodig heeft is een mobiele telefoon met een internetverbinding.

Denk bovendien eens aan de bedrijven die de klantenservice hebben uitbesteed aan landen waar het personeel goedkoper is. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld een werknemer in Oost-Europa de telefoon op laten nemen, terwijl uw klant gewoon een 030-nummer draait en gewoon een lokaal tarief betaalt.

Vele bedrijven gingen u reeds voor en nemen Nederlands personeel aan, die in dit soort landen tegen een lager salaris hun diensten aanbieden. Nog goedkoper is het wanneer u Nederlands sprekende personen vindt afkomstig uit die landen.

Overzetten reeds bestaande nummers

Wanneer u reeds over één of meerdere telefoonnummers beschikt, dan is het mogelijk om deze om te zetten naar een VoIP systeem. Zodra de nummers gekoppeld zijn aan het VoIP systeem kunt u de telefoontjes die daarop worden ontvangen aannemen via het internet. Dat kan dus zowel op een vaste telefoon, een mobiele telefoon, of zelfs een software programma waarvoor u helemaal geen telefoontoestel nodig heeft.

De abonnementskosten en de standaard telefoonkosten zijn over het algemeen veel lager in vergelijking met de telefonie zoals we dat al vele jaren gewend zijn. VoIP bespaart u dus behoudens de eerder genoemde voordelen ook een flink aantal kosten.