Sluiten
Dé 0800 en 0900 telefoonmaatschappij van Nederland Bel gratis: phone  🇧🇪 0800-77 899   0800-235 3227 🇳🇱 0800-235 3227

Op werkdagen van 9 tot 17

Toon alles

070 nummer aanvragen

Geplaatst in Servicenummers

Zorg voor goede bereikbaarheid van uw bedrijf in de regio Den Haag

Den Haag is de politieke hoofdstad van Nederland en vele grote Nederlandse bedrijven zijn in deze dichtbevolkte regio gevestigd. Den Haag is een stad met vele gezichten op een ideale locatie in de Randstad en dicht bij de zee. Helaas is het niet voor elk bedrijf mogelijk om zich hier te vestigen terwijl er wel zaken gedaan worden in dit gebied. Om ervoor te zorgen dat u met uw bedrijf zaken kan doen in de regio Den Haag en uw bedrijf een verbeterde regionale uitstraling kan genieten, helpt de Belfabriek u graag verder met een 070 nummer.

Een 070 nummer wekt vertrouwen

Er zijn steeds meer communicatiemiddelen beschikbaar tussen klant en bedrijf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan online chatfuncties of zelfs hulp via een Whatsapp nummer. Veel klanten verkiezen echter nog steeds telefonisch contact boven alle andere communicatiekanalen, omdat hierbij vaak snel en gemakkelijk een service geboden kan worden en mensen vaak snel antwoord op hun vragen of problemen krijgen. Om ervoor te zorgen dat uw klanten hier ook gebruik van maken in de regio Den Haag, is een 070 nummer een must have. Dit nummer zorgt voor een betrouwbare en persoonlijke uitstraling in tegenstelling tot een servicenummer of een 06-nummer.

Optimaliseer het telefoonverkeer naar uw bedrijf

Om ervoor te zorgen dat het telefoonverkeer naar uw 070 nummer zo goed en snel mogelijk verloopt, biedt de Belfabriek vele extra’s met betrekking tot de beschikbare functies. In het geval van rechtsgeldige telefonische overeenkomsten kunnen gesprekken eenvoudig opgenomen worden en ook is het instellen van een keuzemenu erg eenvoudig. Wanneer het nummer buiten kantooruren gebeld wordt, kunt u deze eenvoudig doorschakelen naar een 06-nummer of kunt u ervoor kiezen om klanten een boodschap te laten inspreken, zodat deze weer op maat bediend kunnen worden tijdens kantooruren.