Direct online je eigen 085/088/0800/0900 nummers registreren !

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899

070 nummer koppelen aan mobiel

Gepubliceerd in Telefoonnummers

Werkt u veel in Den Haag, of heeft u veel (potentiële) klanten in Den Haag? Dan kan het een heel goed idee zijn om een 070-nummer aan te schaffen en dat te koppelen aan uw mobiele nummer. In dit artikel leggen we uit wat de voordelen zijn en hoe u het kunt regelen.

De voordelen van het koppelen van een 070-nummer aan mobiel

Een groot voordeel van bereikbaar zijn op een 070-nummer is dat het vertrouwen biedt. Veel mensen vinden het prettig om een lokaal nummer te bellen. U straalt op die manier vertrouwen uit zonder dat u zelf daadwerkelijk per se in Den Haag bent. U kunt de gesprekken ontvangen waar u maar bent, of dat nu in bijvoorbeeld Groningen of het buitenland is.

Een vast (lokaal) nummer biedt ook meer vertrouwen dan een 06-nummer. Alleen een mobiel nummer bij de contactgegevens op een website vinden mensen toch vaak minder betrouwbaar dan een vast nummer. Indien u een 070-nummer koppelt aan uw mobiel dan kunt u dus de binnenkomende gesprekken gewoon aannemen op uw mobiel.

Hoe kan ik dat regelen?

De Belfabriek kan al deze zaken voor u in orde maken. U kunt een 070-nummer aanvragen dat u ook nog kunt kiezen uit een lijst met beschikbare nummers. Op die manier kunt u bijvoorbeeld een eenvoudig te onthouden nummer uitkiezen. Zo is het ook mogelijk om meerdere nummers aan te schaffen en die te koppelen aan meerdere mobiele nummers.

Vervolgens kunt u zelf online regelen dat het 070-nummer wordt doorgeschakeld naar uw mobiele nummer. Daarnaast hebt u bij de Belfabriek direct inzicht in uw belkosten en alle statistieken. Ook kunt u een welkomstboodschap instellen, kunt u gesprekken opnemen enzovoort. Het is zelfs mogelijk om binnenkomende gesprekken te laten antwoorden door een digitaal antwoordapparaat. U bent uiteraard niet altijd in staat om zelf alle gesprekken te beantwoorden, op deze manier is dat ook niet nodig.

Conclusie

Bij de Belfabriek kunt u terecht voor al uw telefoonzaken. Zoals beschreven in dit artikelen kunt u dus ook een 070-nummer aanschaffen en die koppelen aan uw mobiel. Zo bent u altijd bereikbaar op een vertrouwd, lokaal nummer, ook als u zelf ergens anders verblijft. Daarnaast hebt u bij de Belfabriek alles geregeld via één aanspreekpunt. Zo behoudt u het overzicht en kunt u heel eenvoudig zelf zaken online aanpassen. U bent op die manier dus helemaal klaar voor de toekomst!

Gerelateerde artikelen:

Vrouw belt dankzij vast nummer op mobiel ook buiten kantoor zakelijk.

Belfabriek Telefoon Systeem

Het meest uitgebreide telefoonsysteem wat er is. Vanuit de cloud. Werkt met al je toestellen: vast, mobiel - thuis of op de zaak !

Bureautoestel

Een voorgeconfigureerd toestel voor een plug 'n' play ervaring

Softphone

Beantwoord gesprekken en bel uit vanaf je bestaande mobiele telefoon of computer

Webinterface

Beheer alle nummers en aansluitingen online

Mobiele apps

Zet jezelf op beschikbaar of niet beschikbaar om telefoongesprekken te ontvangen

Vast Nummer op Mobiel

Je gesprekken rechtstreeks op je mobiele telefoon

Probeer vrijblijvend

Gelukkige Belfabriek klanten: