Direct online je eigen 085/088/0800/0900 nummers registreren !

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
0800 popout

Een 0800-nummer is een servicenummer dat altijd gratis is voor de beller. De eigenaar van het nummer betaalt de gesprekskosten.

Waarom 0800-nummers?

Een gratis-te-bellen telefoonnummer is een klantvriendelijk, nationaal telefoonnummer dat uw activiteiten een professionele uitstraling geeft en getuigt van een betrouwbare organisatie die investeert in haar klantcontact.

Een 0800-servicenummer wordt door grote en kleine bedrijven ingezet voor veel verschillende doeleinden, van klanten-service, tot voorlichting en verkoop.

Hoe werkt het?

Een servicenummer is een virtueel nummer, dat doorgeschakeld wordt naar 1 of meerdere gewone telefoonnummers. Deze nummers worden ook wel eindbestemmingsnummers genoemd en worden door u zelf opgegeven. Deze eindbestemmingsnummers kunnen op elk gewenst moment worden gewijzigd.

Bellers van een 0800-servicenummer worden door de centrale doorverbonden met het door u ingestelde eindbestemmingsnummer. Dat kan uw telefoon thuis of op kantoor zijn, maar ook uw mobiele telefoon.

Meer hierover vindt u ook in Hoe Het Werkt.

Makkelijk te onthouden

Om uw klanten uw 0800-nummer nog makkelijker te kunnen laten onthouden, kunt u kiezen voor een mooi nummer zoals 0800 - 666 777 4, of een naamnummer zoals 0800-BELFABRIEK.

Extra’s

U kunt bij uw servicenummer dezelfde vele extra’s krijgen die ook beschikbaar zijn voor 0900-nummers, zoals een vooraankondigings-toon, realtime statistieken, digitaal antwoordapparaat, een keuzemenu of andere flexibele doorverbind-systemen zoals een virtueel callcenter. Al deze extra’s zijn bij het Belfabriek abonnement inbegrepen.

Waarom Belfabriek?

Belfabriek is sinds 2000 de enige telefoonmaatschappij in Nederland die zich exclusief richt op de uitgave en activatie van 0800- en 0900-nummers. Bij ons abonnement vindt u alle mogelijke functies inbegrepen en zijn de kosten helder en overzichtelijk in beeld gebracht.

Reserveer uw nummer vandaag nog

Nummers worden vergeven op een “first come, first served” basis. Wacht dus niet te lang en vraag vandaag nog uw eigen servicenummer aan in onze nummershop!

Belfabriek Telefoon Systeem

Het meest uitgebreide telefoonsysteem wat er is. Vanuit de cloud. Werkt met al je toestellen: vast, mobiel - thuis of op de zaak !

Bureautoestel

Een voorgeconfigureerd toestel voor een plug 'n' play ervaring

Softphone

Beantwoord gesprekken en bel uit vanaf je bestaande mobiele telefoon of computer

Webinterface

Beheer alle nummers en aansluitingen online

Mobiele apps

Zet jezelf op beschikbaar of niet beschikbaar om telefoongesprekken te ontvangen

Vast Nummer op Mobiel

Je gesprekken rechtstreeks op je mobiele telefoon

Probeer vrijblijvend

Gelukkige Belfabriek klanten: