Direct online je eigen 085/088/0800/0900 nummers registreren !

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
085-nummers nu beschikbaar, registreer direct! (image)

085-nummers nu beschikbaar, registreer direct!

Gepubliceerd in Telefoonnummers

Wil je gebruikmaken van alle voordelen en extra functies van een regio-onafhankelijk professioneel nummer dan adviseren wij je 085-nummers !


Wat zijn 085-nummers?

085-nummers zijn niet-geografische nummers die per stuk of in kleinere blokken geregistreerd worden. Doordat deze nummers niet regio-gebonden zijn, zijn ze ideaal voor landelijk opererende organisaties en zeer zeker ook voor kleinere ondernemers of zelfstandigen !

Direct beschikbaar

Belfabriek heeft een reeks 085-nummers die direct beschikbaar zijn. Wanneer je vandaag je nummer aanvraagt, kun je er morgen al mee aan de slag.

Dezelfde gratis extra’s

Klanten zijn van Belfabriek gewend dat zij een vast maandelijks bedrag betalen. Daarbij genieten zij een groot aantal gratis extra’s. Dat is voor houders van 0800- en 0900-nummers het geval, maar ook van eigenaren van een 088- of 085-nummer. Het uitgebreide statistiekendashboard, de mogelijkheid om een keuzemenu in te stellen en een afwezigheidsbericht in te spreken zijn hier slechts enkele voorbeelden van. Ook kun je voicemails per e-mail ontvangen; een populaire functie die ervoor zorgt dat je geen belangrijke berichten meer mist.

Meteen online registreren

Kies in onze nummershop het nummer dat je het meest aanspreekt. Je handelt de registratie online af en morgen kunnen al je klanten je op het nieuwe 085-nummer bellen !

Belfabriek Telefoon Systeem

Het meest uitgebreide telefoonsysteem wat er is. Vanuit de cloud. Werkt met al je toestellen: vast, mobiel - thuis of op de zaak !

Bureautoestel

Een voorgeconfigureerd toestel voor een plug 'n' play ervaring

Softphone

Beantwoord gesprekken en bel uit vanaf je bestaande mobiele telefoon of computer

Webinterface

Beheer alle nummers en aansluitingen online

Mobiele apps

Zet jezelf op beschikbaar of niet beschikbaar om telefoongesprekken te ontvangen

Vast Nummer op Mobiel

Je gesprekken rechtstreeks op je mobiele telefoon

Probeer vrijblijvend

Gelukkige Belfabriek klanten: