Direct online uw eigen 085/088/0800 of 0900 nummers registreren

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
085-nummers nu beschikbaar, registreer direct! (image)

085-nummers nu beschikbaar, registreer direct!

Gepubliceerd in Servicenummers

Als organisatie maakt u constant afwegingen, afhankelijk van tijd, mankracht, de concurrentie en uw budget. Belangrijk is dat u daarbij snel kunt inspelen op de behoeften van uw organisatie. Ook bij de keuze van een professioneel telefoonnummer krijgt u daar mee te maken. Wilt u gebruikmaken van alle voordelen en extra functies van een regio-onafhankelijk professioneel nummer, maar heeft u niet direct een blok van 100 088-nummers nodig, dan bieden wij u de mogelijkheid een of meerdere 085-nummers te registreren.

 

Wat zijn 085-nummers?

085-nummers zijn niet-geografische nummers die per stuk of in kleinere blokken geregistreerd worden. Doordat deze nummers niet regio-gebonden zijn, zijn ze ideaal voor landelijk opererende organisaties maar ook voor kleinere ondernemers of zelfstandigen.

Direct beschikbaar

De Belfabriek heeft een reeks 085-nummers die direct beschikbaar zijn. Wanneer u vandaag uw nummer aanvraagt, kunt u er dus morgen al mee aan de slag.

Dezelfde gratis extra’s

Klanten zijn van de Belfabriek gewend dat zij een vast maandelijks bedrag betalen. Daarbij genieten zij een groot aantal gratis extra’s. Dat is voor houders van 0800- en 0900-nummers het geval, maar ook van eigenaren van een 088- of 085-nummer. Het uitgebreide statistiekendashboard, de mogelijkheid om een keuzemenu in te stellen en een afwezigheidsbericht in te spreken zijn hier slechts enkele voorbeelden van. Ook kunt u voicemails per e-mail ontvangen; een populaire functie die ervoor zorgt dat u geen belangrijke berichten meer mist.

Meteen online registreren

De Belfabriek heeft een beperkt aantal 085-nummers vastgelegd. Deze bedrijfsnummers zijn nu direct beschikbaar. Zonder lange aanmeldingsprocedures kiest u in onze nummershop het nummer dat u het meest aanspreekt. U handelt de registratie online af en morgen kunnen uw klanten u al op uw nieuwe 085-nummer bellen.

Wilt u meer weten over 085-nummers of heeft u specifieke vragen, neemt u dan gerust contact met ons op.

Gerelateerde artikelen: