De 085/088/0800/0900 telefoonnummer maatschappij van Nederland

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588
Waarom 085-nummers perfect zijn voor zzp'ers (image)

Waarom 085-nummers perfect zijn voor zzp'ers

Gepubliceerd in Telefoonnummers IVR Klantcontact

Al een aantal jaren stijgt het aantal zelfstandigen in Nederland gestaag.

Om succesvol te zijn, doet een zzp'er er goed aan zijn bereikbaarheid vanaf het begin goed te regelen. Vooral de telefonische bereikbaarheid verdient daarbij extra aandacht. Als eenpitter ben je natuurlijk niet altijd in staat de telefoon aan te nemen. Dan is het geruststellend te weten dat het gesprek toch goed wordt afgehandeld. Hoe organiseert je dat?

Het zzp succes stappen plan

Om de duizenden zzp'ers die elk kwartaal beginnen goed op weg te helpen, hebben wij een aantal tips verzamelt waarmee je in één keer de telefonische bereikbaarheid perfect regelt.

Registreer een 085-nummer

Natuurlijk kun je eenvoudigweg je mobiele 06-nummer gebruiken, maar een virtueel 085-nummer kent veel voordelen boven een mobiel nummer. Om te beginnen maakt het een veel professionelere indruk dan een 06-nummer en geeft het je gelijk een landelijke uitstraling.

Daar komt bij dat 085-nummers bij de Belfabriek uit voorraad leverbaar zijn en vaak al binnen 24-uur actief kunnen zijn.

Beheer je beschikbaarheid

Ben je even niet beschikbaar omdat je een belangrijke vergadering hebt, of moet je toch écht die deadline halen zonder telefonische onderbreking? Je hoeft geen gesprek te missen. Met onze Belfabriek App geef je in real-time aan even niet beschikbaar te zijn. Wij zorgen er vervolgens voor dat alle gesprekken keurig naar een alternatief nummer of naar het digitale antwoordapparaat worden gerouteerd.

Heb je een website? Wij bieden een speciale plugin waarmee u direct op uw site uw beschikbaarheid kunt laten zien. De plugin is eenvoudig te installeren en op te zetten, ook wanneer je geen webontwikkelaar bent.

Neem gesprekken aan waar jij wilt

Je virtuele 085-nummer wordt doorgeschakeld naar je normale telefoon en werkt met elk toestel. Dat kan een vaste telefoon zijn, maar ook een mobiel, of zelfs je Skype nummer. Je kunt deze instelling op elk moment in real-time wijzigen via onze Belfabriek App. Met 1 vingerbeweging schakel je tussen mobiele telefoon en vaste telefoon. Of door naar een collega die voor jou waarneemt.

Mis geen informatie

Telefonisch afspraken maken wordt makkelijker en efficiënter wanneer je weet dat je het gesprek later op je gemak terug kunt luisteren. Voor slecht € 9,95 neem je alle gesprekken op en luistert je deze later via het dashboard terug.

Vandaag aanvragen, morgen al aan het werk

Wanneer je deze stappen volgt, heb je jouw telefonische bereikbaarheid perfect voorbereidt op zakelijk succes. Ook wanneer jouw bedrijf groeit, zul je merken dat je met de vele extra functies die je bij Belfabriek standaard bij je telefoonnummer krijgt altijd perfect bereikbaar bent !

Zoals gezegd kan de Belfabriek 085-nummers uit voorraad leveren en vaak al dezelfde werkdag activeren. In onze 085-nummershop ziet je welke nummers leverbaar zijn.

Heb je specifieke vragen neem dan even telefonisch contact met ons op via ons gratis nummer 0800-BELFABRIEK !

Wij leveren de gesprekken af op de locatie van jouw keuze:

Naar het thuisadres van collega's

Naar verschillende kantoren

Naar verschillende landen

Beantwoord gesprekken waar jij wilt !

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek Klanten: