Met zo’n serie geeft u al uw medewerkers en afdelingen snel een herkenbaar en makkelijk te onthouden nummer. Alleen de laatste paar cijfers wijzigen immers. Van de landelijke, professionele uitstraling die 088-nummers geven, profiteert ook het midden- en kleinbedrijf.

Registreer online in de 088-bedrijfsnummershop

Servicenummers (0800 en 0900) waren al langere tijd populair. Door de toegenomen interesse in 088-nummers, die het beste van beide servicenummers combineren, heeft de Belfabriek besloten een speciale nummershop voor deze zogeheten bedrijfsnummers te bouwen. Voor u betekent dit dat 088-bedrijfsnummers nu nog toegankelijker zijn.

Deze nummershop stelt u in staat om:

  • te zoeken op (naam)nummer en beschikbare nummers bekijken
  • online uw 088-bedrijfsnummer reeks te registreren, waarvan u meteen een e-mailbevestiging krijgt.
  • begeleiding bij de afhandeling van uw aanvraag te ontvangen.

U kunt na uw registratie altijd bij uw contactpersoon terecht voor vragen. Ook zal deze u helpen de nummers uit de serie te activeren die u daadwerkelijk wilt gebruiken. Standaard registreert u bij de Belfabriek een 088-bedrijfsnummer in een reeks van honderd. Heeft u 1000 of zelfs 10.000 nummers nodig, dan kan dat natuurlijk ook. Neemt u dan even contact met ons op en één van onze medewerkers zal u helpen bij uw aanvraag.

Heeft u vragen of suggesties over onze 088-bedrijfsnummershop, neem dan contact met ons op voordat u uw bestelling plaatst.

20/09/2013 in :