De 085/088/0800/0900 telefoonnummer maatschappij van Nederland

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588
vastnummeropmobiel

Een landelijke uitstraling en een betere dienstverlening met een 088 nummer VOIP oplossing

De uitstraling van uw bedrijf is erg belangrijk en naarmate uw bedrijf groeit en langer actief is, wordt deze ook steeds professioneler. Dit geldt voor het product of dienst, maar ook op het gebied van de uitstraling vindt vaak professionalisering plaats. Een van de onderdelen die zowel op het gebied van de uitstraling als op het gebied van dienstverlening uw bedrijf hierbij kan helpen, is zakelijke telefonie. Met een serie 088 nummers van de Belfabriek is uw bedrijf nog beter bereikbaar en geniet u van een landelijke uitstraling.

De volgende stap naar professionalisering bereikt u met een 088 nummer van de Belfabriek

Wanneer de afzetmarkt van een bedrijf groeit en deze ook buiten de regio meer aantrekkingskracht heeft dan is een 088 nummer een goede vervolgstap. Het is mogelijk om bij de Belfabriek een reeks 088 nummers aan te schaffen die u kunt verspreiden over diverse afdelingen of eventueel diverse vestigingen. Hierdoor is het voor klanten makkelijker om specifieke afdelingen of personen te bereiken en wordt er ook uniformiteit uitgestraald. Bij de Belfabriek wordt gebruik gemaakt van VOIP-oplossingen, waarbij er via het zogeheten Internet Protocol gebeld wordt. Dit heeft vele voordelen op het gebied van de kosten en op het gebied van de gesprekskwaliteit.

Alle diensten en opties beschikbaar voor een vast bedrag per maand

De 088 nummers die via een VOIP oplossing werken komen in een all-in one pakket bij de Belfabriek. Dit betekent dat u geniet van een totaalpakket aan opties en diensten en niet hoeft bij te betalen voor extra diensten of opties. Een unieke welkomstboodschap, wachttoon en keuzemenu is dan ook een greep uit de vele mogelijkheden die u heeft wanneer u kiest voor een 088 nummer bij Belfabriek. Een ander voordeel is dat er verder geen kosten worden doorberekend voor minuten of secondes en alles in een bedrag zit. Uw klanten kunnen uw 088 nummers bellen tegen lokaal tarief, waardoor de drempel om contact te maken relatief laag is.

 

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek Klanten: