De 085/088/0800/0900 telefoonnummer maatschappij van Nederland

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588
Waarom consultants niet zonder een 0900-nummer kunnen (image)

Waarom consultants niet zonder een 0900-nummer kunnen

Gepubliceerd in Telefoonnummers

Adviseurs en consultants zijn er om met een frisse blik naar een organisatie te kijken. Dit vraagt om kennis, maar ook om creativiteit. Voordat het zover is, zult u eerst organisaties moeten interesseren in uw dienstverlening. Een eerste indruk is daarbij van groot belang: u zorgt natuurlijk voor een mooi kantoor, een hecht team en goede referenties. En als u dan toch bezig bent, is een servicenummer een verstandige investering. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende soorten servicenummers: 085-, 088- of 0900-nummers.

 

Professionele, landelijke uitstraling

Eén van de voordelen van servicenummers is de landelijke uitstraling die ze geven. Een 085-nummer mag dan op een lokaal nummer lijken, maar steeds meer mensen beseffen dat het om landelijke nummers met een lokaal tarief gaat. 0800-nummers zijn helemaal gratis voor de beller, waardoor bedrijven ze meestal als loss leaders inzetten. Voorbeelden hiervan zijn taxicentrales die weten dat na een telefoongesprek een rit volgt, of pizzeria’s die bij elk telefoontje een bestelling verwerken.

Betaald worden voor telefonisch advies

Behalve een landelijke uitstraling, bieden 0800- en 0900-nummers de uitstraling van een service- of informatienummer. En waar u bij een 0800-nummer als consultancy-bureau alle belkosten voor uw rekening neemt, beslist u met een 0900-nummer zelf welk tarief bellers betalen. Zo maakt u het nummer kostendekkend of zelfs winstgevend.

Klanten die bij u langskomen betalen u voor uw expertise, dus waarom zouden bellers dat niet hoeven doen? De optie om te variëren stelt u in staat om te experimenteren en de juiste balans te vinden tussen inkomsten uit telefonisch consults en conversies naar ‘fysiek’ advies die uit deze gesprekken voortvloeien.

Extra’s voor consultants

Wie een servicenummer registreert bij de Belfabriek, krijgt toegang tot een breed scala aan extra functionaliteiten. Veel van deze functies zijn consultants op het lijf geschreven. Met Call-recording bijvoorbeeld heeft u altijd een geluidsopname van hetgeen u met klanten besproken heeft, en dankzij uw digitaal antwoordapparaat ontvangt u de buiten kantooruren ingesproken berichten onmiddellijk in uw inbox. Blijft u na werktijd of onderweg naar een project liever gewoon bereikbaar, dan zorgt u er via de dienst Eindbestemmingsnummer wijzigen voor dat een andere telefoon rinkelt, bijvoorbeeld uw mobieltje.

Resultaat direct zichtbaar

U kunt ons op ons woord geloven als we zeggen dat een servicenummer u meer bellers bezorgt. Maar als consultant heeft u geleerd om zaken tot de bodem uit te zoeken. Daarom observeert u die stijgende lijn liever met eigen ogen. Met de uitgebreide belstatistieken waar de Belfabriek u toegang toe geeft, is dat een fluitje van een cent. In realtime ziet u precies hoeveel telefoontjes u waarvandaan krijgt en hoe lang de gesprekken duren. Ook kunt u op die manier zien wat voor effect een tariefswijziging van uw 0900-nummer heeft.

Heldere tarieven

Uw klanten verwachten een duidelijke prijsspecificatie van u. Net als hen stelt u het op prijs als u weet waarvoor u betaalt. Daarom doet de Belfabriek niet geheimzinnig over uw abonnementskosten. Bekijk in onze 0900-shop welke nummers nog beschikbaar zijn en laat u verrassen door onze heldere, aantrekkelijke tarieven.

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek Klanten: