De 085/088/0800/0900 telefoonnummer maatschappij van Nederland

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588
vastnummeropmobiel

Meer bellers met Alleen Bellen-advertenties van Adwords

Gepubliceerd in Telefoonnummers

Steeds vaker vinden mensen bedrijven via zoekresultaten op een mobiele telefoon. Onderzoek van Google* heeft aangetoond dat 70% van de mobiele zoekers direct vanuit de zoekresultaten een bedrijf belt.

 

Als nummereigenaar maakt u hier handig gebruik van door uw website zo hoog mogelijk te laten scoren voor relevante organische zoekresultaten, maar ook door slim gebruik te maken van bijvoorbeeld Google Adwords.

In het verleden hebben wij al eens aandacht besteed aan hoe u het aantal gesprekken dat binnenkomt op uw servicenummer op deze manier kunt vergroten.

Sinds dit voorjaar biedt Adwords een nieuwe advertentie-soort die speciaal bedacht is voor dit doel: de Alleen bellen-advertenties.

In dit artikel leggen wij uit wat Alleen bellen-advertenties zijn, wat de mogelijkheden zijn en hoe u als nummerhouder zelf dit soort advertenties in kunt zetten.

Wat zijn Alleen bellen-advertenties

Alleen bellen-advertenties zijn advertenties die geoptimaliseerd zijn om mensen naar u te laten bellen.

In plaats van een klikbare link die naar uw website leidt, hebben deze advertenties een klikbare link die een telefoongesprek op zet.

Upgrade van oproepextensies

Iets vergelijkbaars kon al langer gedaan worden met de zogenaamde oproepextensies van Adwords.

Maar de nieuwe advertentie soort is vooral veel makkelijker op te zetten en stelt u in staat om gesprekken vanaf advertenties direct in uw Adwords statistieken te volgen.

Op deze manier kunt u beter uw conversies volgen en uw advertenties optimaliseren.

Heeft u al advertenties die gebruik maken van oproepextensies, dan biedt Google u een stap-voor-stap handleiding hoe u die kunt upgraden naar Alleen bellen-campagnes.

Inzet mogelijkheden voor nummereigenaren

Deze advertentie soort is perfect te gebruiken als lead-generation voor telefonische verkoop.

Het spreekt dan ook vanzelf dat Alleen bellen-advertenties erg interessant zijn voor een grote groep nummereigenaren.

Wij hebben de afgelopen maanden in elk geval een flink aantal klanten gesproken die hier al gebruik van maakten.

Let u wel op: Google staat niet toe dat u deze advertentie soort gebruikt om gesprekken naar betaalde nummers (dus 0900, 0909- of 0906-nummers) te genereren. Hiervoor zult u gebruik moeten blijven maken van de klassieke Adwords advertentie soorten.

Om gesprekken naar niet-betaalde nummers, zoals 088-, 085-, of lokale nummers te genereren, kunt u deze Alleen bellen-advertenties dus prima inzetten.

Alleen bellen-advertenties aanmaken

Wilt u ook zien hoeveel extra gesprekken Alleen bellen-advertenties voor uw servicenummer opleveren? Logt u dan snel in op Adwords en maak uw eigen campagne aan.

Een stap-voor-stap uitleg vindt u hier.

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek Klanten: