De 085/088/0800/0900 telefoonnummer maatschappij van Nederland

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588
Amerikaans telefoonnummer aanvragen (image)

Amerikaans telefoonnummer aanvragen | Alle Verenigde Staten Nummers

Gepubliceerd in Telefoonnummers

Amerika is een land met een miljarden potentieel

Door de digitalisering en de ontwikkeling van het internet over de laatste tientallen jaren, is de wereld een stuk kleiner geworden. Voor ondernemingen is het dan ook een stuk makkelijker geworden om ook internationaal zaken te doen. Een van de meest aantrekkelijke naties met een miljarden potentieel, is dan ook het land van de onbegrensde mogelijkheden: de Verenigde Staten. Wanneer u als onderneming ook op de Amerikaanse markt actief bent, is het belangrijk om ook voor deze markt goed bereikbaar te zijn. Een Amerikaans telefoonnummer aanvragen bij Belfabriek helpt u hierbij.

De Belfabriek helpt aan een betrouwbaar telefoonnummer voor de Amerikaanse markt

Er zijn helaas oplichtingspraktijken die plaatsvinden via de telefoon en die vaak gepaard gaan met internationale nummers. Het is dan ook essentieel voor de betrouwbaarheid van uw bedrijf om een telefoonnummer te gebruiken passend bij de markt waarin geopereerd wordt. Vooral in een gigantisch afzetgebied als Amerika kan dit zeker het verschil maken. Met een Amerikaanse nummer van de Belfabriek komt uw bedrijf een stuk betrouwbaarder over en weten internationale klanten uit de VS uw bedrijf makkelijker te vinden.

Verbeter de telefonische dienstverlening voor uw klanten uit Amerika

Door het tijdverschil is het niet altijd even makkelijk om vanuit Nederland te opereren in Amerika. Om ervoor te zorgen dat het telefoonverkeer naar uw bedrijf alsnog vlekkeloos verloopt, is er de mogelijkheid met een Amerikaans telefoonnummer van de Belfabriek, om diverse keuzemenu’s op te zetten. Hiermee kunnen bepaalde vragen al door een vooraf opgenomen helpmenu opgelost worden en kunnen klanten met complexere vraagstukken direct worden doorverbonden naar de juiste afdelingen. Met behulp van keuzemenu’s wordt de dienstverlening ook buiten kantooruren een stuk beter. Regionale Amerikaanse afnemers van uw producten en diensten zijn met dit product van de Belfabriek dan ook een stuk sneller geneigd zaken met u te doen.

Soorten Amerikaanse telefoonnummers


Bij Belfabriek kunt u zogenaamde toll-free 0800 nummers aanvragen. Deze nummers zijn gratis te bellen voor potentiële klanten. Om deze reden genieten deze telefoonnummers een positieve reputatie in de Verenigde Staten. In wezen kennen deze nummers dezelfde eigenschappen als Nederlandse 0800 telefoonnummers. De Amerikaanse 0800 nummers worden ook wel gezien als de moeder aller 0800 nummers. Het bieden van een gratis te bellen telefoonnummer door organisaties begon hier in de jaren 1950. Later volgden vele Europese landen, waaronder Duitse 0800 nummers, Franse 0800 nummers, Engelse 0800 nummers enzovoort.

Bij Belfabriek kunt u ook lokale Amerikaanse nummers vastleggen. Denk bijv. aan een 212 nummer behorend tot New York, of een Los Angeles 213 nummer.

Kortom, welk Amerikaans telefoonnummer u ook verlangt, het is nu binnen handbereik bij Belfabriek. Geen 'gedoe' met betalen in Amerikaanse dollars, gebrekkige privacy, of afwijkende tijdzones bij contacteren van support: op Belfabriek kunt u rekenen bij uw expansie in de Verenigde Staten.

Wij leveren de gesprekken af op de locatie van jouw keuze:

Thuiswerkers

Vestigingen

Landen

Beantwoord gesprekken waar jij wilt !

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek Klanten: