Sluiten
Dé 0800 en 0900 telefoonmaatschappij van Nederland Bel gratis: phone  🇧🇪 0800-77 899   0800-235 3227 🇳🇱 0800-235 3227

Op werkdagen van 9 tot 17

Toon alles

Amerikaans telefoonnummer aanvragen

Geplaatst in Servicenummers

Amerika is een land met een miljarden potentieel

Door de digitalisering en de ontwikkeling van het internet over de laatste tientallen jaren, is de wereld een stuk kleiner geworden. Voor ondernemingen is het dan ook een stuk makkelijker geworden om ook internationaal zaken te doen. Een van de meest aantrekkelijke naties met een miljarden potentieel, is dan ook het land van de onbegrensde mogelijkheden: de Verenigde Staten. Wanneer u als onderneming ook op de Amerikaanse markt actief bent, is het belangrijk om ook voor deze markt goed bereikbaar te zijn. Een Amerikaans telefoonnummer van de Belfabriek helpt u hierbij.

De Belfabriek helpt aan een betrouwbaar telefoonnummer voor de Amerikaanse markt

Er zijn helaas oplichtingspraktijken die plaatsvinden via de telefoon en die vaak gepaard gaan met internationale nummers. Het is dan ook essentieel voor de betrouwbaarheid van uw bedrijf om een telefoonnummer te gebruiken passend bij de markt waarin geopereerd wordt. Vooral in een gigantisch afzetgebied als Amerika kan dit zeker het verschil maken. Met een Amerikaanse nummer van de Belfabriek komt uw bedrijf een stuk betrouwbaarder over en weten internationale klanten uit de VS uw bedrijf makkelijker te vinden.

Verbeter de telefonische dienstverlening voor uw klanten uit Amerika

Door het tijdverschil is het niet altijd even makkelijk om vanuit Nederland te opereren in Amerika. Om ervoor te zorgen dat het telefoonverkeer naar uw bedrijf alsnog vlekkeloos verloopt, is er de mogelijkheid met een Amerikaans telefoonnummer van de Belfabriek, om diverse keuzemenu’s op te zetten. Hiermee kunnen bepaalde vragen al door een vooraf opgenomen helpmenu opgelost worden en kunnen klanten met complexere vraagstukken direct worden doorverbonden naar de juiste afdelingen. Met behulp van keuzemenu’s wordt de dienstverlening ook buiten kantooruren een stuk beter. Regionale Amerikaanse afnemers van uw producten en diensten zijn met dit product van de Belfabriek dan ook een stuk sneller geneigd zaken met u te doen.