De 085/088/0800/0900 telefoonnummer maatschappij van Nederland

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588

Bedrijfsnummers aanvragen: 088- en 085-nummers zijn ‘hot’

Gepubliceerd in Telefoonnummers

Tot de populairste nummersoorten behoren de bedrijfsnummers. Het aanvragen daarvan kan elke ondernemer doen. Deze telefoonnummers zijn geschikt voor bedrijven in alle soorten en maten: van eenpitters tot grote bedrijven met meerdere vestigingen in het hele land. In dit artikel vertellen we je graag hoe jij een bedrijfsnummer aanvragen kan en hoe dit samenwerkt met zakelijke telefonie.


Wat is een bedrijfsnummer?

Een bedrijfsnummer is een speciale reeks telefoonnummers voor ondernemingen.

In de praktijk maken ook veel verenigingen, instellingen en andere organisaties gebruik van dit type telefoonnummers vanwege de vele voordelen. De naam geeft vooral aan dat om zakelijk gebruik gaat.

Een bedrijfsnummer is een niet-geografisch telefoonnummer dat gebruik maakt van het netnummer 088 of 085. Deze netnummers zijn aan geen enkele stad of streek gebonden. De beller kan dus niet aan het netnummer de regio of vestigingsplaats afleiden.

Bedrijfsnummers zijn zowel nationaal als internationaal bereikbaar tegen het gewone tarief.


Verschil tussen 085-nummers en 088-nummers

Het voornaamste verschil tussen 085-nummers en 088-nummers zit in het aantal nummers dat je registreert: 085-nummers worden per stuk uitgegeven terwijl 088-nummers in series van minimaal 100 opeenvolgende nummers worden uitgegeven.

Vooral bedrijven die groeiplannen hebben naar meerdere vestigingen kiezen in de praktijk voor een 088-nummer reeks. Zij kiezen er dan voor om in het begin één of een beperkt aantal nummers in gebruik te nemen.

Wanneer de organisatie groeit worden er geleidelijk meer nummers in gebruik genomen. Dat kan op elk willekeurig moment. Wanneer je de 088-nummers via Belfabriek regelt, betaal je alleen voor de nummers die je gebruikt. Dat maakt opschalen wel heel makkelijk.

Een groot voordeel van 085-nummers is dat de Belfabriek deze nummers uit eigen voorraad kan leveren.

Wanneer je een 085-nummer vandaag aanvraagt kunnen wij jouw nieuwe zakelijke nummer al dezelfde werkdag opleveren.


Voordelen van bedrijfs telefoonnummers

Het is geen wonder dat steeds meer ondernemers bedrijfs telefoonnummers aanvragen. Dit type telefoonnummer brengt namelijk allerlei aantrekkelijke voordelen met zich mee.

 • Verkoop door het hele land

  Bedrijfsnummers zijn niet-geografisch. Dat maakt deze nummers zeer geschikt voor organisaties die zich tot de landelijke markt willen richten.

 • Bereikbaar op welk toestel dan ook

  De eindbestemming van bedrijfs telefoonnummers kan ieder gewenst toestel zijn: een mobiele telefoon, een vaste lijn of een VoIP-telefoon. Omschakelen naar een ander toestel doe je in een kwestie van seconden.

 • Wees tegen lokaal tarief bereikbaar

  Bedrijfs telefoonnummers kennen een gunstig beltarief, dat gelijk is aan dat van normale telefoonnummers.

 • Behoud altijd dezelfde nummers

  Van nummer veranderen is er niet meer bij. Bedrijfsnummers zijn virtuele nummers die doorverbinden naar de toestellen van jouw keuze. Ook al veranderen deze toestellen of eindbestemmingsnummers, je klanten merken er niets van.

Veelgestelde vragen

Wij richten ons op de zakelijke markt met zakelijke telefonie diensten. Je kan alleen als bedrijf een telefoonnummer bij ons aanvragen.Bedrijfsnummers zijn te gebruiken met alle soorten telefonie inclusief VoIP telefonie.Daarvoor zijn deze nationale telefoonnummers perfect. We kunnen binnenkomende oproepen verdelen over de vestigingen met een keuzemenu of automatisch op basis van de locatie van de beller.Als je in het bezit bent van 1 of meerdere regionale nummers is dat geen probleem en kan je deze houden. Je kan los daarvan dan een landelijk bedrijfstelefoonnummer aanvragen voor een landelijke uitstraling. Gebruik dit telefoonnummer dan op je website en je reclame materiaal.Alle mogelijke telefonie functionaliteiten voor een professionele uitstraling komen met je nieuwe nummer. Je hoeft dus geen aparte telefooncentrale meer te kopen voor jouw onderneming.Zoek een mooi telefoonnummer uit uit het lijstje vrije bedrijfsnummers op onze website en vul je gegevens in, dan heb jij binnen 1 werkdag direct bereikbaar op een mooi zakelijk telefoonnummer.We kunnen binnenkomende telefoonoproepen doorverbinden naar je mobiele telefoon of vaste telefoon thuis of op kantoor. Dit kan je realtime wijzigen op onze speciale belteam pagina.Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek Klanten: