Direct online je eigen 085/088/0800/0900 nummers registreren !

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
Een telefoonnummer in België aanvragen, hoe doet u dat? (image)

Een telefoonnummer in België aanvragen, hoe doe je dat?

Gepubliceerd in Internationaal

Met zo'n 11 miljoen inwoners, waarvan ongeveer 60% Nederlandstalig is, is België een enorm interessante markt voor Nederlandse bedrijven. België is dan ook niet voor niets één van onze belangrijkste handelspartners.

 

Een Belgisch telefoonnummer aanvragen is gemakkelijker en haalbaarder dan vaak wordt gedacht. Door de vele aanvragen voor dit soort nummers die wij bij Belfabriek reeds hebben verwerkten zijn wij specialist met het aanvragen en opzetten van Belgische telefoonnummers voor bedrijven en organisaties in Nederland. Wij delen die ervaring graag met ondernemende Nederlandse organisaties die de Belgische markt op willen.*

Vele ondernemers gingen je voor

Om een idee te geven hoe eenvoudig het is de markt voor jouw product of dienst met bijna 7 miljoen potentiële klanten te vergroten, zetten wij een paar voorbeelden van succesvolle Nederlandse ondernemers die reeds voorgingen op een rijtje.

Een Nederlandse distributeur van atletische sport artikelen maakt al jaren gebruik van een Belgisch telefoonnummer voor het aannemen van bestellingen. De gesprekken worden in Nederland afgeleverd en in-house verwerkt.

Een Nederlandse fabrikant van huishoudelijk electronica print een Belgisch telefoonnummer op de handleiding voor artikelen die in België geleverd worden.

Dat je met een virtueel nummer van de Belfabriek eenvoudig gesprekken kunt afleveren waar je wilt hebben inmiddels ook Belgische ondernemers ontdekt. Zo laat een Belgische energieleverancier 50% van alle binnenkomende gesprekken voor de klantenservice afleveren in een ander land waar de arbeidskosten lager zijn, waarbij gebruik gemaakt wordt van ons internationale voice response platform en de vele extra functionaliteiten die dat biedt.

Heb je de smaak al te pakken? Beginnen op de Belgische markt begint met het aanvragen van een Belgisch telefoonnummer. Laten we eens kijken hoe dat in zijn werk gaat.

Soorten Belgische nummers

Net als Nederland kent ook België een aantal verschillende telefoonnummers.

In de eerste plaats zijn er de gratis servicenummers die gebruik maken van een 0800-kengetal. Net als in Nederland is dit soort nummers bekend en geliefd bij Belgische bellers.

Daarnaast kent België nog de 078-bedrijfsnummer reeks, de Belgische variant van onze 088 of 085-nummers en zijn er natuurlijk de 'gewone' lokale telefoonnummers.

IVR mogelijkheden Belgische nummers

Wanneer je jouw Belgische nummer bij Belfabriek registreert maak je ook voor dit nummer direct gebruik van alle extra functionaliteiten die je van ons gewend bent.

Je Belgische telefoonnummer kun je beheren via het uitgebreide dashboard. Hierdoor heb je de beschikking over online facturen, uitgebreide statistieken en statistieken e-mails, call-recording, een keuzemenu, een digitaal antwoordapparaat en al die andere functionaliteiten waar de Belfabriek bekend om is.

Belgische nummers aanvragen

Wil jij ook op zo kort mogelijke termijn gebruik maken van de mogelijkheid om jouw afzetmarkt, en daarmee de omzet, flink te vergroten? Vraag dan vandaag nog je eigen Belgische telefoonnummer aan via Belfabriek !

Heb je vragen of wil je direct aan de slag? Bel ons dan even op 0800-235 3227!

Gerelateerde artikelen:

Belfabriek Telefoon Systeem

Het meest uitgebreide telefoonsysteem wat er is. Vanuit de cloud. Werkt met al je toestellen: vast, mobiel - thuis of op de zaak !

Bureautoestel

Een voorgeconfigureerd toestel voor een plug 'n' play ervaring

Softphone

Beantwoord gesprekken en bel uit vanaf je bestaande mobiele telefoon of computer

Webinterface

Beheer alle nummers en aansluitingen online

Mobiele apps

Zet jezelf op beschikbaar of niet beschikbaar om telefoongesprekken te ontvangen

Vast Nummer op Mobiel

Je gesprekken rechtstreeks op je mobiele telefoon

Probeer vrijblijvend

Gelukkige Belfabriek klanten: