De 085/088/0800/0900 telefoonnummer maatschappij van Nederland

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588

Belgisch Telefoonnummer Aanvragen

Gepubliceerd in Internationaal

Met zo'n 11 miljoen inwoners, waarvan ongeveer 60% Nederlandstalig is, is België een zeer interessante markt voor Nederlandse bedrijven. België is dan ook niet voor niets één van onze belangrijkste handelspartners.

Een Belgisch telefoonnummer aanvragen is gemakkelijker en haalbaarder dan vaak wordt gedacht. Door de vele aanvragen voor dit soort nummers die wij reeds hebben geregistreerd, hebben wij als geen ander ervaring opgedaan met het aanvragen en opzetten van Belgische telefoonnummers voor bedrijven en organisaties in Nederland.

Veel ondernemers gingen je voor

Om een idee te geven hoe eenvoudig het is de markt voor jouw product of dienst met bijna 7 miljoen potentiële klanten te vergroten, zetten wij een paar voorbeelden van succesvolle Nederlandse ondernemers die reeds voorgingen op een rij:

Een Nederlandse distributeur van atletische sport artikelen maakt al jaren gebruik van een Belgisch telefoonnummer voor het aannemen van bestellingen. De gesprekken worden in Nederland afgeleverd en hier op kantoor aangenomen.

Een Nederlandse fabrikant van huishoudelijk elektronica print een Belgisch telefoonnummer op de handleiding voor artikelen die in België geleverd worden.

Dat je met een virtueel nummer van de Belfabriek eenvoudig gesprekken kunt afleveren waar je wilt hebben inmiddels ook Belgische ondernemers ontdekt. Zo laat een Belgische energieleverancier de helft van alle binnenkomende gesprekken voor haar klantenservice afleveren in een ander land waar de arbeidskosten lager zijn, waarbij gebruik gemaakt wordt van ons internationale voice response platform en de vele extra functionaliteiten die dat biedt.

Heb je de smaak al te pakken? Beginnen op de Belgische markt begint met het aanvragen van een Belgisch telefoonnummer. Laten we eens kijken hoe dat in zijn werk gaat.

Soorten Belgische nummers

Net als Nederland kent ook België een aantal verschillende telefoonnummers.

In de eerste plaats zijn er de gratis servicenummers die gebruik maken van een 0800-kengetal. Net als in Nederland, is dit soort nummers bekend en geliefd bij Belgische bellers.

Daarnaast kent België nog de 078-telefoonnummer reeks, de Belgische variant van onze 088 of 085-nummers en zijn er natuurlijk de gewone lokale telefoonnummers, zoals een Brussels 02 nummer of een 03 nummer van Antwerpen.

IVR mogelijkheden Belgische nummers

Wanneer je jouw Belgische nummer bij Belfabriek registreert maak je ook voor dit nummer direct gebruik van alle extra functionaliteiten die je van ons gewend bent.

Jouw Belgische telefoonnummer kun je beheren via het uitgebreide dashboard. Hierdoor heb je de beschikking over online facturen, uitgebreide statistieken en statistieken e-mails, call-recording, een keuzemenu, een digitaal antwoordapparaat en al die andere functionaliteiten waar de Belfabriek bekend om is.

Belgische nummers aanvragen

Wil jij ook op zo kort mogelijke termijn gebruik maken van de mogelijkheid om jouw afzetmarkt, en daarmee de omzet, flink te vergroten? Vraag dan vandaag nog je eigen Belgische telefoonnummer aan via Belfabriek !

Heb je vragen of wil je direct aan de slag? Bel ons dan even op 0800-235 3227!

Wij leveren de gesprekken af op de locatie van jouw keuze:

Thuiswerkers

Vestigingen

Landen

Beantwoord gesprekken waar jij wilt !

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek Klanten: