De 085/088/0800/0900 telefoonnummer maatschappij van Nederland

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588
Een succesvolle consulenten-lijn opzetten, hoe doet u dat? (image)

Een succesvolle consulenten-lijn opzetten: hoe doe je dat?

Gepubliceerd in Klantcontact

Werkt jouw servicenummer met consulenten die door bellers gekozen moeten worden en is het belangrijk voor uw bellers om vooraf te weten welke consulenten telefonisch beschikbaar zijn?

 

In dat geval kan het een logische stap zijn om op jouw website de beschikbaarheid van alle medewerkers te laten zien.

Collega's die als beschikbaar staan nodigen uit tot bellen.Op deze manier genereer jij een maximaal aantal gesprekken, terwijl je zo min mogelijk bellers teleurstelt.

Hoe werkt het?

Om de beschikbaarheid van alle medewerkers op de website te tonen moet er een verbinding gemaakt worden tussen de website en ons Interactive Voice Response (IVR) systeem. Dit is het systeem dat alle binnenkomende gesprekken voor jouw centrale telefoonnummer naar de juiste medewerkers routeert.

Wanneer bezoekers jouw website bezoeken word de beschikbaarheid voor elk van jouw teamgenoten opgehaald bij ons IVR systeem. De website bezoekers weten dus zo precies wie er op dat moment klaar zit om een gesprek aan te nemen.

Hoe zet jij dit op?

Tot voor kort was het opzetten van een dergelijk systeem technisch gespecialiseerd werk waar niet elke websitebouwer de benodigde kennis en vaardigheden voor in huis had.

Gelukkig hoeft dat niet meer zo te zijn! Het tonen van de beschikbaarheid van medewerkers op de website is niet moeilijker dan het installeren van een Wordpress plugin. Nadat je de plugin geïnstalleerd hebt voeg je een eenvoudige code toe aan de inhoud van de webpagina's, precies dáár waar jij de beschikbare medewerkers wilt tonen.

Per medewerker kan je verdere informatie zoals naam, een foto, een beschrijving en een direct nummer invoeren.

Om jouw website te helpen bij zoekmachine optimalisatie, wordt voor elke medewerker automatisch óók een aparte pagina gegenereerd. Hierop kan je een langere beschrijving plaatsen. Dit brengt extra bezoekers en nodigt dus uit tot extra gesprekken.

Kortom, de Belfabriek medewerker beschikbaarheid website plugin is ideaal om snel en makkelijk te beginnen met het tonen van de beschikbaarheid van je medewerkers, zonder dat je grote investeringen in web ontwikkeling hoeft te doen.

Meer mogelijkheden

Wil je meer of uitgebreidere mogelijkheden gebruik dan onze Application Programming Interface (API).

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek Klanten: