De 085/088/0800/0900 telefoonnummer maatschappij van Nederland

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588
De Belfabriek: één jaar internationaal! (image)

De Belfabriek: één jaar internationaal!

Gepubliceerd in Telefoonnummers

Wat kan de tijd toch vliegen! Het is alweer april en dat betekent dat we een feestje te vieren hebben. Een jaar geleden, in april 2012, sloeg de Belfabriek namelijk haar vleugels uit om een tweede kantoor te openen. In de Bulgaarse hoofdstad Sofia vonden wij de juiste combinatie van infrastructuur, kennis en ervaring.

 

Weekendje Berlijn

Om de eerste verjaardag van ons internationale zakendoen te vieren, zijn zowel het Nederlandse team als de collega’s in Bulgarije een weekendje op pad geweest. De bestemming? Het bruisende, cosmopolitische en altijd verrassende Berlijn. Met het lentezonnetje aan de hemel en de terrasjes heropend, was dit een mooi begin van de lente en een leuke gelegenheid om elkaar weer eens te zien. Met hernieuwde energie zijn we teruggekeerd, vol nieuwe ideeën en plannen om onze klanten - mensen zoals u - een revolutionaire service en handige producten te bieden.

Constant groeiend

De uitbreiding naar Sofia stelde de Belfabriek in staat om het afgelopen jaar flink te groeien. De overstap naar een nieuw platform maakt het tevens mogelijk om veel meer functionaliteiten aan nummereigenaars te bieden. Tot sommige hiervan heeft u in de afgelopen maanden toegang gekregen, maar er staan nog heel wat uitbreidingen op stapel. Onze constante verbeteringen zorgen ervoor dat u altijd het meeste uit uw servicenummer kunt halen. Lees ons blog om op de hoogte te blijven van deze ontwikkelingen.

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek Klanten: