De 085/088/0800/0900 telefoonnummer maatschappij van Nederland

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588

Eenvoudige telefooncentrale: het moderne alternatief

Gepubliceerd in Telefoonnummers

Er zijn allerlei soorten telefooncentrales. Wanneer je er nog helemaal geen een hebt kan het daarom misschien wat lastig lijken om de juiste keuze te maken. Waar je als kleine of middelgrote ondernemer immers naar op zoek bent is een eenvoudige telefooncentrale. Maar bestaan die, en zo ja, welke soort telefooncentrale is dit dan precies?

Welk type telefooncentrale is het meest eenvoudig?

Wanneer je op zoek bent naar een eenvoudigere, meer overzichtelijke en flexibele telefooncentrale, is een hosted VoIP centrale precies wat jij wilt hebben! Hiermee betaal je een vast maandelijks bedrag voor een aantal gebruikers en bel je vanuit de cloud. Kies je dan ook nog eens voor de VoIP telefooncentrale van Belfabriek, dan wordt het nog eens stukken eenvoudiger en beter !

Hiermee wordt alles veel overzichtelijker. Wanneer het tijd is om op te schalen is dit snel te regelen. Maar ook als je juist minder nummers of lijnen nodig hebt kan dit. Eigenlijk heb je alles veel meer in eigen hand dan met een klassieke telefooncentrale het geval is. Hierbij waren de opties altijd gelimiteerd.

Andere redenen om voor hosted VoIP te kiezen

De voordelen spreken zo dus aardig voor zich. Toch is het goed voor te stellen dat het voor een bedrijf moeilijk is om de keuze te maken. Zeker wanneer deze al een telefooncentrale hebben en hier veel geld in hebben geïnvesteerd. Toch is het hebben van telefonie in de cloud een must voor de meeste ondernemers.

Zoals we eerder al noemden biedt het veel meer flexibiliteit en schaalbaarheid. Misschien nog wel een groter voordeel is dat je alles vanaf een smartphone of laptop kunt doen. Dus geen grote stukken hardware meer op de bureaus die veel plaats innemen. Iedereen wordt zo beter bereikbaar waardoor multitasken weer een stuk eenvoudiger wordt. Als laatste maar zeker niet onbelangrijk is dat je simpelweg minder kosten hebt. Dit zal voor de ene wat sneller opvallen dan voor andere soorten bedrijven, maar valt absoluut niet te ontkennen.

De voordelen voor het kiezen van een cloud telefooncentrale van Belfabriek:

- Compleet alles-in-een telefoonsysteem: zakelijke telefoon, online bellen software, webportaal en apps (iPhone, Android)

- Alle nuttige (optionele) functies zoals call recording, keuzemenu en wachtrij zijn kosteloos inbegrepen.

- Géén nieuwe hardware of telefoons nodig

- Alle mogelijke mooie nummers gemakkelijk registreren: 0800/0900, 085/088, lokaal (010, 020), internationaal (onder andere Duitsland, België, Verenigde Staten).

- Tarief vanaf € 9,95 per maand

- Installeer onze zakelijke telefonie apps eenvoudig d.m.v. QR-code voor zowel Android als iOS

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek Klanten: