Direct online je eigen 085/088/0800/0900 nummers registreren !

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899

Functies van uw servicenummer aan- of uitzetten

Gepubliceerd in Telefoonnummers

Wie een servicenummer aanvraagt, doet dit om een hoger rendement te behalen. De gedachte hierachter is dat u maximaal profiteert van de zaken waarover u controle hebt. In het verlengde daarvan biedt de Belfabriek u nóg meer controle over uw servicenummer dankzij een nieuwe pagina in het Controle paneel.

 

De pagina waarmee u uw servicenummer volledig naar uw hand zet heet Nummer-instellingen en is het zenuwcentrum van uw telefonische afdeling. Hier bepaalt u hoe uw bellers het telefonisch contact met uw organisatie ervaren. En omdat ieder bedrijf uniek is, bieden wij u de mogelijkheid om de functies maximaal aan uw situatie aan te passen.

De nieuwe pagina is niet alleen overzichtelijk, maar maakt het ook nog eens heel makkelijk voor u om de instellingen te veranderen.

Wat u kunt instellen

Als nummerhouder bij de Belfabriek heeft u in één oogopslag een overzicht van al uw servicenummer-instellingen. U kunt direct wijzigingen maken en kunt hierdoor, op basis van uw belstatistieken, experimenteren totdat u de ideale klantervaring heeft gecreëerd. Ook is het hiermee makkelijker om snel in te spelen op veranderingen in het belgedrag van uw klanten.

Zo kunt u een welkomsttekst of gesloten tekst toevoegen of wijzigen door een audio file te uploaden, kunt u een keuzemenu creëren of een e-mailadres opgeven waarop u de voicemails wenst te ontvangen. Met een belcaroussel zorgt u ervoor dat bellers automatisch worden doorverbonden met uw medewerker die het langst beschikbaar is.

Met een simpele AAN/UIT-schakelaar stelt u de status van iedere functie in. U bepaalt dus zelf welke van onze gratis functionaliteiten u daadwerkelijk gebruikt. Wanneer u wijzigingen in uw configuratie maakt, voert het systeem deze automatisch door.

Daarom kiezen bedrijven voor de Belfabriek

U ziet het: een servicenummer registreren via de Belfabriek brengt allerlei voordelen met zich mee. Niet alleen ontvangt u meer bellers, ook bent u in staat om hen beter van dienst te zijn en efficiënter te werken dankzij de vele instellingen in uw Service Panel. Dankzij de pagina Nummer-instellingen heeft u maximale controle over uw servicenummer. Zoals het hoort.

Belfabriek Telefoon Systeem

Het meest uitgebreide telefoonsysteem wat er is. Vanuit de cloud. Werkt met al je toestellen: vast, mobiel - thuis of op de zaak !

Bureautoestel

Een voorgeconfigureerd toestel voor een plug 'n' play ervaring

Softphone

Beantwoord gesprekken en bel uit vanaf je bestaande mobiele telefoon of computer

Webinterface

Beheer alle nummers en aansluitingen online

Mobiele apps

Zet jezelf op beschikbaar of niet beschikbaar om telefoongesprekken te ontvangen

Vast Nummer op Mobiel

Je gesprekken rechtstreeks op je mobiele telefoon

Probeer vrijblijvend

Gelukkige Belfabriek klanten: