Direct online je eigen 085/088/0800/0900 nummers registreren !

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
Geld verdienen met uw eigen 0900-nummer, hoe werkt dat? (image)

Er zijn veel manieren om geld te verdienen met een 0900-nummer. Het begint met een eigen 0900 nummer aanvragen . Wij leggen hier uit wat je wel en niet kan verwachten.

Geen get-rich-quick scheme

Er doen nogal wat indianenverhalen over de kosten en opbrengsten van 0900-nummers de ronde.

Het opzetten en onderhouden van een succesvolle 0900-nummerlijn is een onderneming die, zoals elke andere succesvolle onderneming, tijd en moeite vergen en die onkosten met zich meebrengt.

De verhalen waarin beweerd wordt dat je door even een nummer te registreren bijna slapend rijk kunt worden, zijn natuurlijk niet waar.

Toch is het niet moeilijk om een succes van jouw 0900-nummer te maken en hier aan te verdienen. Wat hiervoor nodig is, is een goed plan en een perfecte dienstverlening.

Veel anderen zijn jou reeds voorgegaan, en ook jij kunt vandaag nog beginnen met de tips en ideeën in dit artikel !

Voorbeelden succesvolle 0900-nummers

Welke diensten lenen zich voor het opzetten van een succesvol 0900-nummer?

Denk bijvoorbeeld aan een computer-hulplijn, waarbij je mensen op weg helpt met hun computer of telefoon problemen. Of aan een financiële hulplijn voor hulp bij het invullen van een belastingformulier of een belasting advies hulplijn voor veel voorkomende financiële of juridische vragen.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Eigenlijk is elke vorm van telefonische informatie- of hulpverstrekking geschikt om een succesvol 0900-nummer mee op te zetten. Als je maar genoeg weet over het onderwerp om een goed gesprek te voeren als iemand je belt. Als je de expert bent, de beste persoon die alles weet over een onderwerp, waarom zou je dan niet misschien jou laten bellen tegen een tarief?

Ideeën waarover je een betaalde telefoonlijn kan starten:

  • financiële hulplijn

  • belasting advies lijn

  • helpdesk voor Windows computers en apparaten

  • helpdesk voor Apple computers en apparaten

  • hulp lijnen voor mensen met een bepaalde beperking of ziekte

Je eigen 0900 nummer aanvragen

Wij hebben het registreren van een beschikbaar 0900-nummer  heel eenvoudig gemaakt. Op deze pagina zie je een overzicht van beschikbare telefoonnummers en naamnummers. Een aanvraag rond je in enkele minuten af, waarna één van onze nummerspecialisten de aanvraag in behandeling neemt en het door jou uitgezochte nummer op jouw naam bij de ACM registreert.

Nadat de aanvraag door de ACM is toegekend stellen wij het nummer in dienst.

Het kiezen van een tarief

Hoeveel je maandelijks aan je nieuwe 0900-dienst zult verdienen hangt van af van het aantal gesprekken, de duur van deze gesprekken, het tarief dat je vraagt en de maandelijkse onkosten.

Over dat laatste hoef je je bij Belfabriek in elk geval geen zorgen te maken. Je hebt een enorm uitgebreid pakket aan extra diensten, zoals een welkomsttekst, een wachtrij, een digitaal antwoordapparaat, en intelligente routeringsmogelijkheden, zonder dat je voor deze functies extra hoeft te betalen.

Mocht je eenmaal gestart zijn met jouw 0900-nummer en besluiten dat je het tarief voor de beller toch wilt wijzigen dan kan dit. Geef de wijziging tenminste 1 week voor het einde van de maand door, dan zorgen wij er voor dat de aanpassing vanaf de eerste dag van de volgende maand correct wordt uitgevoerd.

Hoe zorg je dat mensen bellen

Nadat je hebt besloten welke dienst je wilt aanbieden en het aangevraagde 0900-nummer is toegewezen en aankiesbaar gemaakt, kun je natuurlijk niet bij de telefoon gaan zitten wachten tot er gebeld gaat worden. Bellers zullen jouw nummer moeten kunnen vinden.

Nou is dat makkelijker dan het misschien in eerste instantie klinkt.

Veel mensen zoeken online naar het soort diensten dat je aanbiedt. Zorg dus dat je een website hebt en op de voor jouw doelgroep relevante sociale media te vinden bent.

Voor de website bieden wij trouwens een handige plugin waarmee je kunt aangeven of je op dat moment beschikbaar bent of niet.

Een tweede methode die veel bellers oplevert is adverteren met bijvoorbeeld Adwords of vergelijkbare diensten. Zeker voor informatienummers met een hoger tarief per minuut die een dienst bieden waarvoor duidelijke zoektermen te bedenken zijn, is dat een uiterst effectieve manier om door potentiële bellers gevonden te worden.

Wanneer je een dienst levert waarbij bellers vaker kunnen bellen, zou je ook kunnen denken aan het opzetten van een blog en een nieuwsbrief. Op deze manier genereer je steeds opnieuw gesprekken, terwijl de kosten hiervoor relatief laag zijn.

Direct beginnen

Wil je vandaag nog beginnen? Kijkt u dan in onze 0900-nummershop welke nummers er op dit moment vrij zijn !

Belfabriek Telefoon Systeem

Het meest uitgebreide telefoonsysteem wat er is. Vanuit de cloud. Werkt met al je toestellen: vast, mobiel - thuis of op de zaak !

Bureautoestel

Een voorgeconfigureerd toestel voor een plug 'n' play ervaring

Softphone

Beantwoord gesprekken en bel uit vanaf je bestaande mobiele telefoon of computer

Webinterface

Beheer alle nummers en aansluitingen online

Mobiele apps

Zet jezelf op beschikbaar of niet beschikbaar om telefoongesprekken te ontvangen

Vast Nummer op Mobiel

Je gesprekken rechtstreeks op je mobiele telefoon

Probeer vrijblijvend

Gelukkige Belfabriek klanten: