De 085/088/0800/0900 telefoonnummer maatschappij van Nederland

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588
Hoe u gesprekken op uw lokale nummer opneemt (image)

Hoe je gesprekken op je lokale telefoonnummer opneemt

Gepubliceerd in Telefoonnummers Internationaal Callcenters

Eigenaren van zakelijke telefoonnummers kiezen graag voor de Belfabriek. Tot de vele extra functies die wij bieden behoort call-recording. Maar hoe zit dat nu als je geen servicenummer (0800 of 0900) of bedrijfsnummer (085 en 088) heeft?

 

Kun je met een ‘gewoon’ telefoonnummer ook gesprekken opnemen? Het antwoord hierop is een volmondig ja. In dit artikel leggen wij uit hoe het werkt.

Snelle omleiding via ons systeem

Je hebt je vaste telefoonnummer bij een andere provider dan de Belfabriek geregistreerd. Om gebruik te kunnen maken van call-recording zul je dus een koppeling met ons Interactive Voice Response-systeem (IVR) moeten maken. Wij kunnen dit voor jou regelen!

De volgende keer wanneer jouw telefoon rinkelt wordt de beller omgeleid via ons IVR-systeem. Dat maakt het mogelijk om ook jouw lokale nummer uit te breiden met de handige functies van de Belfabriek !

Omleiden is eigenlijk niet het juiste woord omdat het misschien de indruk wekt dat er een vertraging gemoeid mee gaat. Dat is niet het geval. Noch de beller, noch jij merkt dat het gesprek via ons IVR loopt. Het enige verschil is dat je nu wél in staat bent om de telefoongesprekken op te nemen. Na afloop beluister je de gesprekken eenvoudig via het online dashboard.

Voor wie dit interessant is

Niet elke organisatie heeft de behoefte aan een servicenummer of niet-geografisch bedrijfsnummer. Wanneer je uitsluitend lokaal of regionaal actief bent en dit ook wilt uitstralen, is het aanhouden van een telefoonnummer met een herkenbaar netnummer verstandig.

Ben je bijvoorbeeld in Den Haag gevestigd en bedien je alleen klanten in deze plaats, dan onderstreep je met je Haagse telefoonnummer binding met de stad. Gelukkig kan je ook met zo’n lokaal nummer profiteren van de vele extra functies die klanten van Belfabriek genieten. Eén van die extra’s is call-recording. Bij het koppelen van jouw telefoonnummer aan ons IVR, is het ook mogelijk om de gesprekken naar andere telefoons door te zetten in plaats van naar het huidige toestel. Zo kun je bellers via de mobiele telefoon te woord staan als ze naar kantoor bellen!

Veel meer handige functies

Als je dan toch je lokale telefoonnummer op ons IVR aansluit, is dat een uitgelezen kans om meer functies aan de telefonische dienstverlening toe te voegen. Stel je eens voor: jouw lokale nummer met een vriendelijke welkomsttekst, een handig keuzemenu, een professionele wachtrij en een digitaal antwoordapparaat voor momenten waarop het druk is of wanneer iemand buiten werktijd belt. En laten we niet vergeten dat je standaard toegang krijgt tot uitgebreide belstatistieken. Die vertellen precies waar bellers vandaan bellen, hoe lang de gesprekken duren en hoeveel bellers niet tewoord gestaan worden. Al deze gegevens zie je in real-time.

Kan dit ook met mobiele nummers?

Uiteraard! Schakel je mobiele nummer door naar een lokaal nummer van Belfabriek en je hebt direct de gewenste functionaliteit beschikbaar!

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek Klanten: