De 085/088/0800/0900 telefoonnummer maatschappij van Nederland

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588
Telefoonnummers in het buitenland: hoe doet u dat? (image)

Telefoonnummers in het buitenland: hoe registreer je die ?

Gepubliceerd in Internationaal

Als ondernemer is het niet meer dan logisch dat je voor de toekomst van jouw bedrijf over de grens kijkt. De kans is groot dat jouw concept ook aanslaat in België, Duitsland of misschien wel verder weg !

 

Om zo weinig mogelijk aan het toeval over te laten bereidt je je uiteraard goed voor en zorg je voor een professionele uitstraling. Een telefoonnummer waarop buitenlandse klanten en zakenrelaties jou kunnen bereiken, is dan ook van vitaal belang !

In dit artikel bekijken we de verschillende opties die je hebt om jou bereikbaarheid vanuit het buitenland te verbeteren.

Optie 1: laat klanten naar Nederland bellen

Nationale servicenummers als 0800 en 0900 zijn perfect voor de Nederlandse markt, maar niet bereikbaar vanuit het buitenland. Wil je toch door klanten over de grens gebeld kunnen worden dan kunt je overwegen jouw lokale Nederlandse nummer hiervoor te gebruiken. Dit is een veelgekozen oplossing: "Bel ons gratis op ons 0800-nummer. Belt u vanuit het buitenland, belt dan naar +31-20-enzovoort".

Alhoewel dit een makkelijke en snelle oplossing is, is het geen optie voor bedrijven die serieus in het buitenland willen opereren. Eigenlijk zeg je op deze manier: u mag ons bellen, maar verwacht niet teveel. Wie internationalisering overweegt, doet er goed aan de drempel zo laag mogelijk te houden door een nummer in het land van de beller aan te vragen.

Optie 2: bied bellers een nationaal of lokaal nummer

Stukken klantvriendelijker is het om bellers een nummer in hun eigen land te bieden. Zo'n nationaal nummer is ideaal als je een bepaald land wilt targeten. Bij Belfabriek heb je de keuze uit tientallen landen waar je een nationaal of lokaal telefoonnummer kunt aanvragen.

Het mooie van zo'n lokaal nummer is dat je het via ons naar elk willekeurig nummer kunt laten doorschakelen: een nummer in Nederland, in hetzelfde buitenland of in een geheel ander land, bijvoorbeeld wanneer je het uitbesteedt naar een callcenter.

Door jouw buitenlandse klanten een nationaal telefoonnummer te bieden maak je een sterk statement: niet alleen heb je besloten om zich op deze buitenlandse markt te begeven, maar ook doet je dat met een specifiek nationaal nummer. Dit wekt vertrouwen en schept verwachtingen. Spreek je de taal? Ken je verder het ondernemersklimaat in de regio en speelt je hier op in? Daarmee vergroot je nog meer het succes van jouw onderneming in het buitenland.

De aanvraag

Wanneer je besloten hebt dat je een lokaal of nationaal nummer in een ander land wilt, vraag je je ongetwijfeld enkele dingen af:

  • Hoe vraag ik zo'n buitenlands nummer aan?

  • Bij wie dien ik dat te doen?

  • Hoe zit het met de betaling?

Je kunt natuurlijk een nummer bij een lokale provider in het buitenland aanvragen. Maar kan die lokale provider de gesprekken ook perfect doorverbinden naar het kantoor in Nederland? En wat kost dat dan? Kan deze provider ook alle extra functies bieden die je nodig hebt ?

Een buitenlands nummer bij Belfabriek aanvragen is een betere optie. Je krijgt het beste van twee werelden: via het wereldwijde netwerk van lokale partnerorganisaties kunnen wij nummers bieden in de meestgevraagde landen over de hele wereld. Daarnaast maak je gebruik van ons platform en geniet je dus van alle unieke functies die je van ons kent.

Zo richten wij je telefoonnummer helemaal in zoals jij dat wilt: met een welkomsttekst, een keuzemenu en voicemail, om maar wat voorbeelden te noemen. Ook krijg je toegang tot uitgebreide belstatistieken, zodat je meteen kunt zien wat voor vruchten de marketing-activiteiten over de grens afwerpen, en kun je de eindbestemming wijzigen zo vaak en wanneer je maar wilt.

Wanneer je met ons in zee gaat, verschilt het aanvragen van een buitenlands nummer niet veel van het aanvragen van een Nederlands telefoonnummer. Hoe dat werkt ? Bekijk in onze internationale telefoonummershop welke nummers wij uit voorraad kunnen leveren. Je kunt deze nummers direct online bestellen. Zit het land of het soort nummer dat je zoekt er niet bij of heb je nog andere vragen? Bel ons dan even op 0800-235 3227 !

Slim internationaal telefoonnummer krijgen

  • Nu activeren! - Begin binnen 3 minuten gesprekken te ontvangen

  • Overal gesprekken beantwoorden

  • Geen instelkosten

  • Op elk moment annuleren

Bel of e-mail ons voor deze nummers

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek Klanten: