Direct online je eigen 085/088/0800/0900 nummers registreren !

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899

Hosted VoIP: overzicht beste Hosted VoIP oplossingen en kosten

Gepubliceerd in Voice over IP

Als bedrijf wil jij altijd bereikbaar zijn. De ontwikkeling van de telefoon is de afgelopen tientallen jaren erg hard gegaan. Niet alleen qua functionaliteit op de smartphone, maar ook op de manier waarop er gebeld wordt en vooral de manier waarop spraak getransporteerd wordt. Vroeger gebeurde dit met telefoonkabels. Maar tegenwoordig wordt er gebruik gemaakt van VoIP oftewel: Voice Over IP. Deze methode transporteert spraak via Internet. Aan het gebruik van VoIP bellen voor een bedrijf zitten vele voordelen verbonden.

Dataverkeer en telefonie gaan over een lijn en maken online bellen vanaf meerdere locaties mogelijk

Met een hosted VoIP centrale kan er vanaf diverse locaties gebruik gemaakt kan worden van dezelfde centrale. Medewerkers kunnen bijvoorbeeld vanuit huis klanten te woord staan via het centrale telefoonnummer. De bereikbaarheid kan hiermee aanzienlijk verbeterd worden. Door gebruik van een hosted VoIP centrale wordt er gebeld via het Internet en wordt telefoneren veel eenvoudiger.

Efficiëntere service en betere bereikbaarheid met hosted VoIP van Belfabriek

Een cloud VoIP systeem is een methode voor zakelijke telefonie die steeds vaker wordt toegepast. DBelfabriek beheert hierbij de telefooncentrale in de cloud. Thuiswerken wordt een stuk eenvoudiger en ook het instellen van een keuzemenu helpt bij een betere service. Belfabriek zorgt altijd voor het onderhoud en zorgt ervoor dat alle lijnen altijd optimaal werken. De bereikbaarheid voor jouw klanten is een stuk beter en je zult dus ook nooit meer zaken mislopen met een online VoIP centrale voor zakelijke telefonie van Belfabriek !

Bereikbaar zoals jij dat wilt

Als ondernemer wil je natuurlijk graag optimaal bereikbaar zijn voor je klanten, ook als je onderweg bent of thuis werkt. Je kunt er voor kiezen om een mobiel nummer zakelijk te gebruiken, maar dit staat niet echt professioneel. Een vast nummer geeft je dan weer een professionele uitstraling, maar je mist daarbij wel de flexibiliteit van een mobiele telefoon. Gelukkig kan je tegenwoordig dankzij VoIP genieten van het beste van beide werelden, door de flexibiliteit van een mobiele telefoon en de professionaliteit van een vast nummer te combineren. Vanaf nu kan jij bereikbaar zijn waar en wanneer je wilt, via vast op mobiel bellen.

Zakelijk nummer op mobiel

Met de optie vast op mobiel is het nu mogelijk om een zakelijk nummer te koppelen aan de mobiele telefoon. Het principe is heel eenvoudig: als het vaste nummer gebeld wordt gaat de mobiele telefoon over. Je bent zo niet langer afhankelijk van een vaste lijn en dat biedt heel veel nieuwe mogelijkheden!

Een belangrijk pluspunt is dat je altijd en overal bereikbaar bent op hetzelfde vaste nummer. Ben je bijvoorbeeld niet op kantoor, dan ontvang je oproepen op het vaste nummer op de mobiele telefoon.

Kies jouw vaste nummer

Je kan zelf kiezen wat voor vast nummer je gebruikt voor jouw bedrijf. Wil je graag een gratis nummer voor klanten, kies dan voor een 0800 nummer.

Maar je hebt ook de keuze uit een vast telefoonnummer (010/020/070) of een nummer dat niet gebonden is aan een regio (085 en 088).

Dankzij vast op mobiel beschik jij eigenlijk over twee nummers op de mobiel: één voor werk en één voor privé. Je kan voor elk virtueel telefoonnummer een andere beltoon kiezen, waardoor je kan onderscheiden wanneer een binnenkomende oproep van een klant is die graag een product wil bespreken of jouw partner die graag wil weten wat er vanavond gegeten wordt. Zo blijven werk en privé mooi van elkaar gescheiden !

Voordelen hosted VoIP

Vast op mobiel bellen heeft een hele reeks aan voordelen!

• Een professionele, zakelijke uitstraling • Overal bereikbaar op jouw vaste nummer • Mobiel én vast telefoonnummer op jouw mobiel • Kies wanneer je wel of niet bereikbaar bent • Verbind gesprekken door naar collega's • Werk en privé blijven gescheiden • Extra functies zoals het opnemen van gesprekken

Waarom nog wachten met VoIP bellen zakelijk? Want eenvoudig professioneel bereikbaar zijn wil toch iedereen?

Schakel jouw gesprek door

Je kunt gesprekken doorschakelen naar waar jij wilt. Je stelt dit eenmalig in en vervolgens pluk je er de vruchten van. De persoon die jou belt merkt bovendien niet dat het gesprek wordt doorgeschakeld. Moderne zakelijke telefonie is uitermate flexibel.

Een professioneel nummer

Een mobiel nummer op jouw website of visitekaartje ziet er niet professioneel uit. Met een zakelijk nummer dat je kan doorschakelen heb je het beste van beide werelden. Je ontvangt het nummer aangepast aan jouw wensen.

Waar je ook bent

Of je nu onderweg bent of op zakenreis: er hoeft nooit meer een zakelijk telefoongesprek gemist te worden met cloud telefonie. Terug in jouw ‘home-office’? Dan schakel je eenvoudig weer terug.

Aparte beltoon

Opnemen met “hey, hoe is het ?” terwijl het een zakelijk telefoontje is, komt niet heel professioneel over. Dit kun je voorkomen door simpelweg een andere beltoon in te stellen. Hiermee hoor je of het inkomende telefoontje zakelijk is of niet.

Geen nieuwe telefoons

Misschien nog wel het beste. Je hebt geen nieuwe telefoons nodig! Alles kan worden beheert vanuit een hosted VoIP omgeving waarin jij makkelijk een overzicht hebt van diensten en instellingen.

Wat jij wilt

Als je pas start heb je waarschijnlijk nog geen behoefte aan een uitgebreid pakket aan diensten. Dit is helemaal niet erg. Begin eenvoudig met enkel een zakelijk nummer aanvragen. Groeit jouw bedrijf? Dan groeit de hosted VoIP telefooncentrale met jou mee. Na verloop van tijd bouw je dan de telefoonfuncties uit.

Voordelen hosted VoIP telefooncentrale van Belfabriek:

- Compleet zakelijke telefonie pakket: zakelijke telefoon, online bellen software, webportaal, app en vast op mobiel.

- Alle functies die jouw zakelijke telefonie verder kunnen professionaliseren zoals telefoongesprekken opnemen, een keuzemenu en wachtrij inbegrepen.

- Géén nieuwe hardware of telefoons nodig

- Alle mogelijke telefoonnummers gemakkelijk registreren: 0800, 085, 088, 0900, lokaal (Rotterdam 010, Amsterdam 020, Utrecht 030, Eindhoven 040, Groningen 050, Den Haag 070), internationaal (Duitsland, België, UK, Verenigde Staten).

- Tarief vanaf € 9,95 per maand

Gerelateerde artikelen:

Belfabriek Telefoon Systeem

Het meest uitgebreide telefoonsysteem wat er is. Vanuit de cloud. Werkt met al je toestellen: vast, mobiel - thuis of op de zaak !

Bureautoestel

Een voorgeconfigureerd toestel voor een plug 'n' play ervaring

Softphone

Beantwoord gesprekken en bel uit vanaf je bestaande mobiele telefoon of computer

Webinterface

Beheer alle nummers en aansluitingen online

Mobiele apps

Zet jezelf op beschikbaar of niet beschikbaar om telefoongesprekken te ontvangen

Vast Nummer op Mobiel

Je gesprekken rechtstreeks op je mobiele telefoon

Probeer vrijblijvend

Gelukkige Belfabriek klanten: