Direct online je eigen 085/088/0800/0900 nummers registreren !

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899

Hoe kies jij u een Hosted VoIP centrale die past bij jouw bedrijf?

Bereikbaar zijn zoals jij dat wilt

Als ondernemer wil je natuurlijk graag optimaal bereikbaar zijn voor je klanten, ook als je onderweg bent of thuis werkt. Je kunt er voor kiezen om een mobiel nummer voor je bedrijf te gebruiken, maar dit staat niet echt professioneel. Een vast nummer geeft je dan weer een professionele uitstraling, maar je mist daarbij wel de flexibiliteit van een mobiele telefoon. Gelukkig kan je tegenwoordig dankzij VoIP genieten van het beste van beide werelden, door de flexibiliteit van een mobiele telefoon en de professionaliteit van een vast nummer te combineren. Vanaf nu kan jij bereikbaar zijn waar en wanneer je maar wil, via vast op mobiel bellen !

Zakelijk nummer op je mobiel

Met de optie vast op mobiel is het nu mogelijk om een zakelijk nummer te koppelen aan de mobiele telefoon. Het principe is heel simpel: als het vaste telefoonnummer gebeld word, gaat de mobiele telefoon over. Je bent zo niet langer afhankelijk van een vaste lijn en dat biedt heel veel nieuwe mogelijkheden!

Een belangrijk pluspunt is dat je op deze manier altijd en overal bereikbaar bent, op hetzelfde nummer. Ben je niet op kantoor, dan ontvang je oproepen op de mobiele telefoon. Je kan ook kiezen wanneer je wel of niet bereikbaar bent, bijvoorbeeld buiten de kantooruren of als je op vakantie bent. Je kan het VoIP nummer dan doorschakelen naar bijvoorbeeld voicemail of een extern callcenter. Via een app kan je altijd instellen waar binnenkomende gesprekken terecht moeten komen. Eenvoudiger kan bijna niet!

Kies jouw zakelijke telefoonnummer

Je kan zelf kiezen wat voor type nummer je gebruikt voor jouw bedrijf. Wil je graag een gratis nummer voor klanten, kies dan voor een 0800 nummer. Wil je geld verdienen met je nummer, kies dan voor een 0900 nummer.

Je hebt ook de keuze uit lokale telefoonnummers die horen bij een stad (bijvoorbeeld 010 Rotterdam, 020 Amsterdam , 030 Utrecht) of een nummer dat niet gebonden is aan de regio maar een nationale uitstraling heeft (085 en 088). Vooral de 085-nummers zijn anno 2022 erg populair onder grote en kleine bedrijven! Je kan zelfs ook kiezen voor een internationaal nummer en dit gewoon laten doorschakelen naar het mobiele toestel. Denk bijv. aan een Duits, Frans, Engels of Amerikaans telefoonnummer.

Dankzij vast op mobiel beschik je eigenlijk over twee nummers op de mobiel: één voor werk en één voor privé. Je kan voor elk virtueel telefoonnummer een andere beltoon kiezen, waardoor je makkelijk kan onderscheiden wanneer een binnenkomende oproep van een klant is die graag een product wil bespreken, of jouw partner die graag wil weten wat er vanavond gegeten wordt. Zo blijven werk en privé toch elkaar gescheiden !

Voordelen

Vast op mobiel bellen heeft een hele reeks aan voordelen!

• Een professionele, zakelijke uitstraling • Overal bereikbaar op hetzelfde telefoonnummer • Mobiel én vast telefoonnummer op jouw mobiel • Kies wanneer je wel of niet bereikbaar bent • Verbind gesprekken door naar collega's • Werk en privé blijven gescheiden • Extra functies zoals het opnemen van gesprekken • Eenvoudig te beheren via een app

Dus waarom zou je nog wachten met VoIP bellen zakelijk? Want eenvoudig professioneel bereikbaar zijn, dat wil toch iedereen?

Schakel je gesprekken door

Je kunt gesprekken doorschakelen naar wie je wilt. Je kunt zelfs menu’s opstellen die het makkelijker maken voor je klant om bij de juiste persoon uit te komen. Omdat je de klant hiermee beter kan helpen groeit ook de klanttevredenheid. Zakelijke telefonie anno 2022 is uitermate flexibel !

Geen nieuwe telefoons

Misschien nog wel het beste van al. Je hebt niet perse nieuwe telefoons nodig! Alles kan worden beheert vanuit een online VoIP omgeving waarin jij makkelijk een overzicht hebt van alle diensten en instellingen.

Wat jij wilt

Als je pas start heb je waarschijnlijk nog geen heel uitgebreid pakket nodig. Dit is helemaal niet erg. Begin eenvoudig met enkel een zakelijk nummer aanvragen. Groeit jouw bedrijf? Dan groeit jouw VoIP telefooncentrale mee !

Alles-in-een Totaalpakket

Bij Belfabriek krijg je service op maat en de beste VoIP oplossing voor jouw bedrijf!

Belfabriek kijkt graag samen met jou naar de mogelijkheden en geeft advies voor de beste telefonie oplossing voor jouw unieke bedrijf. Binnen de enkele VoIP pakketten van Belfabriek zit enig verschil. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een telefoonnummer met een landelijke uitstraling zoals een 085 of een 088 nummer. Ook is het mogelijk om een 0900 of 0800 nummer aan te schaffen. Bij Belfabriek neem je echter niet alleen een telefoonnummer af, maar een totaalpakket. In deze pakketten zitten alle opties voor keuzemenu’s, functies voor het opnemen van gesprekken en diverse doorschakel opties. Door gebruik te maken van de VoIP services van Belfabriek kies je voor kwaliteit, een verbeterde service en de mogelijkheid om te besparen op telecomkosten !

Meest complete pakket aan functies

Wij vinden dit belangrijke functies die standaard op een telefoonnummer horen. Bij ons zijn ze daarom allemaal inbegrepen bij jouw abonnement !

Andere aanbieders van telefoonnummers rekenen extra kosten. Je betaalt bijvoorbeeld extra voor een ingesproken welkomsttekst, een keuzemenu en een wachtrij. Ieder van die functies kan dan zomaar 10 tot 75 euro per maand extra kosten.

FunctiesBelfabriekAndere Aanbieder
BelfilterGratisExtra kosten
Centraal nummer filialenGratisExtra kosten
Direct doorverbindenGratisExtra kosten
Eindbestemmingen wijzigenGratisExtra kosten
Gesprekken opnemenGratisExtra kosten
Internationale telefonieGratisExtra kosten
KeuzemenuGratisExtra kosten
Piekverkeer opvangGratisExtra kosten
SMS verzend toolGratisExtra kosten
StatistiekenGratisExtra kosten
Statistieken per e-mailGratisExtra kosten
Text to Speech spraakbotGratisExtra kosten
VIP whitelistGratisExtra kosten
Virtueel callcenterGratisExtra kosten
VoicemailGratisExtra kosten
Vooraankondigingstoon GratisExtra kosten
WachtrijGratisExtra kosten
WebhookGratisExtra kosten
WelkomstmeldingGratisExtra kosten
Maatwerk telefonieGratis & uniekExtra kosten
Totale abonnementskosten / maand45 €€75 tot €150
Alle bedragen zijn exclusief btw

Waarom steeds meer organisaties kiezen voor Belfabriek

De voordelen van Belfabriek:

- Compleet alles-in-een telefoonsysteem: zakelijke telefoon, software voor op de computer of mobiele telefoon, een uitgebreid webportaal, vast-op-mobiel mogelijkheid en gebruiksvriendelijke apps (iPhone, Android);

- Alle functies zoals call recording, keuzemenu en wachtrij zijn inbegrepen;

- Géén nieuwe hardware of telefoons nodig;

- Alle telefoonnummers direct en eenvoudig registreren: 0800/0900/085/088, lokaal (010, 020) en internationaal (o.a. Duitsland, België, Verenigde Staten).

- Helder tarief vanaf € 22,50 euro per maand !

Incl. Yealink T-43U telefoon

En last but not least, voor (kleine) zelfstandigen en organisatie's die Covid-19 omzetverlies hebben geleden kunnen wij jouw eerste Yealink VoIP telefoontoestel t.w.v. 115 Euro, gratis toesturen (!). Deze toestellen zijn voor-geconfigureerd en dus is er sprake van een plug & call ervaring. Daarbij is 5 jaar garantie inbegrepen. De Yealink T-43U SIP is niet zo maar een zakelijk telefoontoestel, maar naar onze bescheiden mening het neusje van de zalm onder de bureautoestellen !

Gelukkige Belfabriek klanten: