De 085/088/0800/0900 telefoonnummer maatschappij van Nederland

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588

Hoe kies jij u een Hosted VoIP centrale die past bij jouw bedrijf?

Bereikbaar zijn zoals jij dat wiltAls ondernemer wil je natuurlijk graag optimaal bereikbaar zijn voor je klanten, ook als je onderweg bent of thuis werkt. Je kunt er voor kiezen om een mobiel nummer voor je bedrijf te gebruiken, maar dit staat niet echt professioneel. Een vast nummer geeft je dan weer een professionele uitstraling, maar je mist daarbij wel de flexibiliteit van een mobiele
telefoon.


Gelukkig kan je tegenwoordig dankzij VoIP genieten van het beste van beide werelden, door de flexibiliteit van een mobiele telefoon en de professionaliteit van een vast nummer te combineren. Vanaf nu kan jij bereikbaar zijn waar en wanneer je maar wil, via vast op mobiel bellen !Zakelijk nummer op je mobiel

Met de optie vast op mobiel is het nu mogelijk om een zakelijk nummer te koppelen aan de mobiele telefoon. Het principe is heel simpel: als het vaste telefoonnummer gebeld word, gaat de mobiele telefoon over. Je bent zo niet langer afhankelijk van een vaste lijn en dat biedt heel veel nieuwe mogelijkheden!

Een belangrijk pluspunt is dat je op deze manier altijd en overal bereikbaar bent, op hetzelfde nummer. Ben je niet op kantoor, dan ontvang je oproepen op de mobiele telefoon. Je kan ook kiezen wanneer je wel of niet bereikbaar bent, bijvoorbeeld buiten de kantooruren of als je op vakantie bent. Je kan het VoIP nummer dan doorschakelen naar bijvoorbeeld voicemail of een extern callcenter. Via een app kan je altijd instellen waar binnenkomende gesprekken terecht moeten komen. Eenvoudiger kan bijna niet!

Kies jouw zakelijke telefoonnummer

Je kan zelf kiezen wat voor type nummer je gebruikt voor jouw bedrijf. Wil je graag een gratis nummer voor klanten, kies dan voor een 0800 nummer. Wil je geld verdienen met je nummer, kies dan voor een 0900 nummer.

Je hebt ook de keuze uit lokale telefoonnummers die horen bij een stad (bijvoorbeeld 010 Rotterdam, 020 Amsterdam , 030 Utrecht) of een nummer dat niet gebonden is aan de regio maar een nationale uitstraling heeft (085 en 088). Vooral de 085-nummers zijn anno 2022 erg populair onder grote en kleine bedrijven!

Je kan zelfs ook kiezen voor een internationaal nummer en dit gewoon laten doorschakelen naar het mobiele toestel. Denk bijv. aan een Duits, Frans, Engels of Amerikaans telefoonnummer.

Dankzij vast op mobiel beschik je eigenlijk over twee nummers op de mobiel: één voor werk en één voor privé. Je kan voor elk virtueel telefoonnummer een andere beltoon kiezen, waardoor je makkelijk kan onderscheiden wanneer een binnenkomende oproep van een klant is die graag een product wil bespreken, of jouw partner die graag wil weten wat er vanavond gegeten wordt. Zo blijven werk en privé toch elkaar gescheiden !

Voordelen

Vast op mobiel bellen heeft een hele reeks aan voordelen!

• Een professionele, zakelijke uitstraling
• Overal bereikbaar op hetzelfde telefoonnummer
• Mobiel én vast telefoonnummer op jouw mobiel
• Kies wanneer je wel of niet bereikbaar bent
• Verbind gesprekken door naar collega's
• Werk en privé blijven gescheiden
• Extra functies zoals het opnemen van gesprekken
• Eenvoudig te beheren via een app

Dus waarom zou je nog wachten met VoIP bellen zakelijk? Want eenvoudig professioneel bereikbaar zijn, dat wil toch iedereen?

Schakel je gesprekken door

Je kunt gesprekken doorschakelen naar wie je wilt. Je kunt zelfs menu’s opstellen die het makkelijker maken voor je klant om bij de juiste persoon uit te komen. Omdat je de klant hiermee beter kan helpen groeit ook de klanttevredenheid. Zakelijke telefonie anno 2022 is uitermate flexibel !

Geen nieuwe telefoons

Misschien nog wel het beste van al. Je hebt niet perse nieuwe telefoons nodig! Alles kan worden beheert vanuit een online VoIP omgeving waarin jij makkelijk een overzicht hebt van alle diensten en instellingen.

Wat jij wilt

Als je pas start heb je waarschijnlijk nog geen heel uitgebreid pakket nodig. Dit is helemaal niet erg. Begin eenvoudig met enkel een zakelijk nummer aanvragen. Groeit jouw bedrijf? Dan groeit jouw VoIP telefooncentrale mee !

Laten we kijken naar het aantal gebruikers:

1 gebruiker

Je bent misschien nog in de opstartfase van je bedrijf en je wilt wel een apart zakelijk nummer voor jouw bedrijf zodat je je mobiele nummer niet op de website hoeft te vermelden. Deze houd je het liefst privé. Kies dan voor een telefooncentrale met een nationaal of lokaal telefoonnummer. Wij schakelen alle binnenkomende gesprekken op dit telefoonnummer door naar je mobiele telefoon en verzorgen zo je bereikbaarheid.

2 gebruikers

Je krijgt meer bekendheid in de markt en er komen steeds meer binnenkomende gesprekken. Ook zit je weleens bij klanten of ben je aan het werk en niet in staat om de telefoon zelf te beantwoorden. Kies dan voor een telefooncentrale in de cloud voor 2 gebruikers.

Binnenkomende gesprekken kan je dan verdelen over deze 2 gebruikers. De telefooncentrale kan je eenvoudig online flexibel schakelen en aangeven wie van de 2 gebruikers de telefoon op enig moment opneemt. Onze software schakelt naar deze persoon door. Zo kan je je inkomende belverkeer optimaliseren en met collega's de telefoon beantwoorden.

tot 5 gebruikers

De organisatie groeit en je krijgt meer collega's. De telefooncentrale wordt uitgebreid met een keuzemenu om bellers direct met de juiste persoon door te verbinden. Je geeft op onze speciale webpagina ook nog steeds de beschikbaarheid aan van collega's. Zo weet onze telefooncentrale precies naar wie wij kunnen doorschakelen. Onze VoIP telefooncentrale kan doorschakelen op de volgende manieren:

  1. Een binnenkomend gesprek wordt elke keer naar de volgende collega in de rij doorgeschakeld. Zo worden gesprekken eerlijk verdeeld over iedereen.

  2. Een binnenkomend gesprek wordt elke keer naar dezelfde collega doorgeschakeld. Er is altijd 1 persoon primair als eerste verantwoordelijk voor het beantwoorden van het gesprek.

  3. Een binnenkomend gesprek wordt aangeboden bij alle collega's. Bij een ring-all groep gaan alle VoIP toestellen tegelijkertijd over en wie het eerste opneemt heeft het gesprek.

Meer dan 5 gebruikers:

wij horen graag je exacte vaste telefonie wensen. Zo kunnen wij een telefooncentrale op maat maken. Voor grootzakelijke bedrijven bieden wij ook de mogelijkheid om een telefooncentrale in de cloud of in het eigen datacenter te plaatsen waarop de eigen programmeurs toegang krijgen om zo exact op maat de telefonie te programmeren. Zo ben je volledig flexibel en nooit afhankelijk van updates waarin functie's ontbreken of verdwijnen. Met onze jarenlange ervaring zorgen wij voor de beste zakelijke telefonie zonder hoge investeringen.

We kunnen de nieuwe telefooncentrale als online telefooncentrale aanbieden of als fysieke telefooncentrale in een datacentrum of op kantoor. Je kan ook nog meerdere telefonie providers aansluiten als je verkeer wilt verdelen.

Wacht niet langer met het aanvragen van je eigen telefoonnummer met een nieuwe VoIP telefooncentrale en geniet van de beste zakelijke telefonie via Belfabriek.

Meest complete pakket aan functies

Wij vinden dit belangrijke functies die standaard op een telefoonnummer horen. Bij ons zijn ze daarom allemaal inbegrepen bij jouw abonnement !

Andere aanbieders van telefoonnummers rekenen extra kosten. Je betaalt bijvoorbeeld extra voor een ingesproken welkomsttekst, een keuzemenu en een wachtrij. Ieder van die functies kan dan zomaar 10 tot 75 euro per maand extra kosten.

FunctiesBelfabriekAndere Aanbieder
BelfilterGratisExtra kosten
Eindbestemmingen wijzigenGratisExtra kosten
FluistertoonGratisExtra kosten
Internationale telefonieGratisExtra kosten
KeuzemenuGratisExtra kosten
Piekverkeer opvangGratisExtra kosten
StatistiekenGratisExtra kosten
Statistieken per e-mailGratisExtra kosten
Telefoon doorschakelen GratisExtra kosten
Telefoongesprekken terugluisterenGratisExtra kosten
Text to Speech Spraak Bot ✨GratisExtra kosten
VIP whitelistGratisExtra kosten
VoicemailGratisExtra kosten
WachtrijGratisExtra kosten
WebhookGratisExtra kosten
WelkomstmeldingGratisExtra kosten
Centraal telefoonnummer voor filialenGratis & uniekExtra kosten
Maatwerk telefonieGratis & uniekExtra kosten
Totale abonnementskosten / maand45 €€75 tot €150
Alle bedragen zijn exclusief btw

Waarom steeds meer organisaties kiezen voor Belfabriek

Waarom steeds meer organisaties kiezen voor Belfabriek

De voordelen van Belfabriek:

- Compleet alles-in-een telefoonsysteem: zakelijke telefoonsoftware voor op de computer of mobiele telefoon, een uitgebreid webportaalvast-op-mobiel mogelijkheid en gebruiksvriendelijke apps (iPhone, Android);

- Alle functies zoals call recording, keuzemenu en wachtrij zijn inbegrepen;

- Géén nieuwe hardware of telefoons nodig;

- Alle telefoonnummers direct en eenvoudig registreren: 0800/0900/085/088, lokaal (010, 020) en internationaal (o.a. Duitsland, België, Verenigde Staten).

Incl. Yealink T-43U telefoon

En last but not least, voor (kleine) zelfstandigen en organisatie's die Covid-19 omzetverlies hebben geleden kunnen wij jouw eerste Yealink VoIP telefoontoestel t.w.v. 115 Euro, gratis toesturen (!). Deze toestellen zijn voor-geconfigureerd en dus is er sprake van een plug & call ervaring. Daarbij is 5 jaar garantie inbegrepen. De Yealink T-43U SIP is niet zo maar een zakelijk telefoontoestel, maar naar onze bescheiden mening het neusje van de zalm onder de bureautoestellen !

Tevreden Belfabriek Klanten: