De 085/088/0800/0900 telefoonnummer maatschappij van Nederland

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588
5 redenen voor ZZP’ers om een servicenummer te gebruiken (image)

Hosted VoIP Kosten | Transparant Overzicht Tarief Hosted VOIP

Gepubliceerd in Telefoonnummers

Hosted VoIP is al even aan een opmars bezig. We kunnen gerust stellen dat het voor veel bedrijven steeds vaker de eerste keus is, wanneer er nagedacht wordt over het opzetten en verbeteren van de telefonische bereikbaarheid. En wanneer er veel vraag is ontstaat er vanzelfsprekend ook steeds meer aanbod. Met meer keuze zijn er ook weer meer afwegingen te maken en veel verschillende pakketten en prijzen. Maar wat zijn nu eigenlijk de kosten van hosted VoIP en misschien wel even belangrijk: zijn er ook verborgen kosten?

Hosted VoIP is voordeliger dan een telefooncentrale

Eén van de redenen dat hosted VoIP zo populair is, is het feit dat het stukken voordeliger is dan een ouderwetse telefooncentrale. Zo’n telefooncentrale moet fysiek in een pand geïnstalleerd en onderhouden worden. Wanneer er iets stuk gaat kunnen de kosten voor reparatie daarbij flink oplopen. Dat soort tegenvallers zijn met hosted VoIP verleden tijd omdat de telefooncentrale - zo verklapt de naam al - via de cloud gehost wordt. De telefoonverbinding loopt dus over het internet en niet via een ouderwetse telefoonlijn. Het onderhoud, de beveiliging en updates zitten daarom allemaal in de prijs inbegrepen !

Niet altijd alles in één pakket

Toch is het goed om bij de keus voor een hosted VoIP provider goed op te letten wat er dan allemaal in het VoIP pakket zit. De kans is immers groot dat je niet alleen een VoIP telefoonnummer wilt, maar dat je nog meer diensten nodig hebt om een optimale bereikbaarheid aan klanten te bieden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het opnemen van telefoongesprekken. Dat is zeer geschikt voor trainingsdoeleinden of om telefonisch afgesloten overeenkomsten vast te leggen.

Ook opties zoals het gebruik van een welkomstboodschap of een keuzemenu zijn slechts enkele voorbeelden van de vele extra opties die vaak via VoIP pakketten af te nemen zijn. Bij veel VoIP providers zitten dergelijke opties niet standaard in het pakket en moet hier apart voor betaald worden.

Bij Belfabriek zitten vrijwel alle extra opties in de standaard abonnementsprijs. Bij een 085 nummer is het bovendien zo dat er geen belkosten zijn per minuut voor jou als ondernemer. Dat houdt het eenvoudig en zo kom je niet voor nare financiële verrassingen te staan !

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek Klanten: