De 085/088/0800/0900 telefoonnummer maatschappij van Nederland

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588

Hosted VoIP Zakelijk | Zakelijke telefonie ontzorgd

Gepubliceerd in Telefoonnummers

Ben je aan het nadenken over een upgrade van jouw zakelijke telefoon infrastructuur? Dan heb je vast al over VoIP gelezen. VoIP is een moderne oplossing die veel van de ongemakken die gepaard gaan met de traditionele telefoonlijn ongedaan maakt. Maar wat is VoIP precies? En wat is het verschil met hosted VoIP?

Wat is hosted VoIP?

Het Voice Over IP protocol wordt in het kort VoIP genoemd. Het komt erop neer dat een telefoongesprek omgezet wordt in een serie datapakketjes en vervolgens via het internet de beller en ontvanger met elkaar in contact brengt. Hier komt dus geen telefoonlijn aan te pas.

In tegenstelling tot zogeheten bedrijfs VoIP servers die op locatie staan zorgt hosted VoIP ervoor dat de gehele VoIP telefonie service via de betrouwbare cloud van Belfabriek wordt geleverd. Er hoeft dus geen rij met servers gebouwd en onderhouden te worden, want een hosted VoIP oplossing regelt alles voor jou op afstand via de cloud. Daardoor is een abonnement nemen op een hosted VoIP oplossing een snelle, eenvoudige en zeer goedkope keuze ten opzichte van de traditionele telefoonlijn of een on-premise VoIP oplossing.

Geen omkijken meer naar jouw telefonische bereikbaarheid

Je wilt te allen tijde bereikbaar zijn voor jouw relaties en klanten. Tegelijkertijd wil je zo min mogelijk tijd besteden aan het installeren en onderhouden van een telefoonoplossing. Hosted VoIP biedt het beste van beide. Je hebt geen omkijken meer naar een telefoon infrastructuur en je profiteert bij Belfabriek van de hoogste kwaliteit als het gaat om jouw zakelijke hosted VoIP oplossing.

Alles wordt immers voor jou geregeld en onderhouden. Al het onderhoud, de beveiliging en de opslag wordt door Belfabriek geregeld, zodat jij je volledig op jouw activiteiten kunt richten.

Extra functies van hosted VoIP

Hosted VoIP biedt naast een uitstekende telefonische bereikbaarheid van hoge kwaliteit ook veel extra functies die helpen om de telefonische bereikbaarheid verder te verbeteren. Bij het zakelijke hosted VoIP abonnement van Belfabriek zijn meer dan 15 extra functies inbegrepen, allemaal zonder extra kosten !

Tot deze extra functies behoren bijvoorbeeld de welkomstboodschap en het keuzemenu. Daarbij kunnen bellers welkom worden geheten op een manier die past bij jouw bedrijf en worden doorverbonden naar de juiste persoon of afdeling.

Ook het opnemen van gesprekken voor trainingsdoeleinden, het automatisch doorverbinden naar mobiele nummers en het inschakelen van een antwoordapparaat zijn inbegrepen.

Overtuigd? De volgende stap is vaststellen welk soort nummer het best past bij jouw organisatie. Wellicht heb je al een telefoonnummer waar bestaande klanten vertrouwd mee zijn geraakt. Middels nummerportering kun je jouw oude vertrouwde nummer onderbrengen bij Belfabriek.

Of kies een nummer uit in een van onze telefoonnummer shops !

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek Klanten: