Direct online je eigen 085/088/0800/0900 nummers registreren !

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899

Incassos worden IBAN betalingen

Gepubliceerd in Telefoonnummers

Bij de Europese eenheid hoort vroeg of laat ook een vereenvoudiging van het internationale betalingsverkeer. Dat moment is nu gekomen: vanaf februari 2014 zullen de rekeningnummers in Nederland en de omringende EU-landen veranderen in IBAN-nummers. Dit heeft invloed op al uw overschrijvingen en incasso’s, dus ook op uw maandelijkse betalingen aan de Belfabriek.

 

Waarom deze omschakeling?

IBAN-rekeningnummers zijn stukken langer dan de traditionele Nederlandse nummers. Ze tellen 18 cijfers. In deze code zit het land, de bank en de vestiging van de bank verscholen. Het IBAN-systeem maakt internationale overschrijvingen makkelijker en veiliger.

Wat er voor u verandert

De Belfabriek streeft ernaar deze omschakeling zo snel en pijnloos mogelijk te maken. Omdat we niet graag tot het laatste moment wachten, gebruiken we vanaf nu al het nieuwe Europese systeem voor de automatische incasso en de uitbetalingen van belminuten aan 0900-nummereigenaars.

Om te beginnen zult u op uw Belfabriek factuur ons IBAN nummer vinden in plaats van het oude, vertrouwde bankrekening nummer.

Indien u gebruik maakt van een automatische incasso zult u vanaf nu onze incasso herkennen aan onze unieke Incassant ID en uw unieke machtigingskenmerk. Voor onze bestaande klanten is het machtigingskenmerk gelijk aan het klantnummer.

Wat niet verandert is dat zowel de facturatie als de uitbetaling elke maand op de gebruikelijke data zullen worden gedaan.

Wees altijd bereikbaar

De bereikbaarheid van uw servicenummer is van essentieel belang voor uw organisatie. Om deze te garanderen, dient u tijdig te betalen en geen betaling over het hoofd te zien. Betaalt u nog niet door middel van een incasso, dan is nu een goed moment om deze regeling aan te gaan. Zo voorkomt u dat u betalingen mist en uw nummer onbereikbaar wordt. Voor meer informatie of het overgaan op betalingen per automatische incasso, neemt u contact op met onze klantenservice: tel. 0800-BELFABRIEK (0800 - 23 53 227).

Belfabriek Telefoon Systeem

Het meest uitgebreide telefoonsysteem wat er is. Vanuit de cloud. Werkt met al je toestellen: vast, mobiel - thuis of op de zaak !

Bureautoestel

Een voorgeconfigureerd toestel voor een plug 'n' play ervaring

Softphone

Beantwoord gesprekken en bel uit vanaf je bestaande mobiele telefoon of computer

Webinterface

Beheer alle nummers en aansluitingen online

Mobiele apps

Zet jezelf op beschikbaar of niet beschikbaar om telefoongesprekken te ontvangen

Vast Nummer op Mobiel

Je gesprekken rechtstreeks op je mobiele telefoon

Probeer vrijblijvend

Gelukkige Belfabriek klanten: