De 085/088/0800/0900 telefoonnummer maatschappij van Nederland

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588
Help, ISDN stopt? Hoera, ISDN stopt! (image)

Help, ISDN stopt? Hoera, ISDN stopt!

Gepubliceerd in Telefoonnummers Voice over IP

Natuurlijk: alles wat ophoudt, kan sentimentele gevoelens oproepen. Maar mist u de knarsende en piepende videorecorder nog? Of denkt u met warme gevoelens terug aan de molensteen waar u in de jaren ’90 mee telefoneerde? Welnee! Als het ‘oude’ maar wordt opgevolgd door iets beters, toch? Dat geldt ook voor ISDN, want het verdwijnen van ISDN is geen verlies, maar een kans om uw telefonie vele malen beter door de Belfabriek te laten inregelen!

En nee, daar hoeft u geen (0800/0900) servicenummer voor te nemen. Ook ‘gewone’ bedrijfsnummers, inclusief uw huidige telefoonnummer, kunnen we het nieuwe VOIP tijdperk binnentrekken. Zonder downtime, want de verhuizing naar ons cloud platform verloopt snel en soepel.

Eigenlijk is het zo eenvoudig als het zetten van een nieuw vinkje. Nu is de naam van uw huidige provider aangevinkt. Straks de Belfabriek. Dit gebeurt overdag en zonder enige onderbreking. Het enige verschil is dat wij bellers voortaan ‘doorprikken’ naar de telefoons die u wilt gebruiken. En dan wordt het interessant…

In alles flexibel. Tegen vaste kosten.

Zodra wij uw telefoonnummer hosten, open er een wereld van geavanceerd gemak.

Dat start met flexibiliteit. Wilt u gesprekken op uw vaste, lokale nummer ontvangen? Dat kan. Liever op uw mobiel, omdat u meer onderweg dan op de zaak bent? Ook geen probleem.

Bovendien kunnen wij uw telefonische ingang pimpen. Bijvoorbeeld met een meldtekst, wachtrij of de optie om gesprekken op te nemen. Dit kan allemaal. Meteen. Of later.

Bel of mail ons en wij regelen het. Ook fijn om te weten: alle geavanceerde opties zijn in het abonnement begrepen. Geen extra kosten dus.

Probeer het zelf!

Ga naar onze 085-nummer pagina, kies een nummer en vul de aanvraag vandaag nog in. Binnen één werkdag hebben wij het nummer voor u opgezet en kunt u zelf ontdekken hoe handig het werkt.

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek Klanten: