De 085/088/0800/0900 telefoonnummer maatschappij van Nederland

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588

Landelijke telefoonnummers | overzicht van alle opties

Gepubliceerd in Telefoonnummers

In dit artikel vertellen we je alles over landelijke telefoonnummers en welke soorten er zijn.

Regionale telefoonnummers

Wanneer je in Den Haag woont dan begint je telefoonnummer met 070. En in Amsterdam met 020. We noemen dat regionale telefoonnummers.

Landelijke telefoonnummers

Landelijke telefoonnummers beginnen met 085 of 088. Ze zijn niet gebonden aan een stad of regio en hebben daardoor een nationale uitstraling.

Betaald en gratis landelijke nummers

Een 0900-nummer is voor de beller een betaald nummer.
Een 0800-nummer is een gratis te bellen telefoonnummer.

Alle landelijke telefoonnummers zijn via Belfabriek gemakkelijk te registreren.

En alle handige functionaliteiten zijn inbegrepen zoals telefoongesprekken kunnen opnemen, een wachtrij, een keuzemenu instellen en binnenkomende oproepen doorverbinden naar elk toestel, dus ook jouw mobiele telefoon wanneer je onderweg bent.

Veelgestelde vragen

Wij activeren ook internationale nummers. Laat ons weten in welke landen jij een telefoonnummer wilt en wij regelen de rest.Je kan beide soorten telefoonnummers door elkaar gebruiken. Je kan het landelijke nummer gebruiken op je website voor een landelijke uitstraling en je regionale nummer gebruiken in een lokale krant in een bepaalde regio.Als je meerdere filialen hebt in het land heeft een centraal landelijk nummer voor al je vestigingen veel voordelen. Zo kan je centraal bekijken hoeveel oproepen er binnenkomen en deze verdelen over de verschillende plaatsen. Ook kunnen we bellers slim verdelen door gebruik te maken van een keuzemenu of de beller zelf te laten kiezen voor een bepaalde vestiging of regio. Je krijgt zo herkenbaarheid onder 1 landelijk telefoonnummer.Een landelijk telefoonnummer is ook vanuit het buitenland bereikbaar. Let er wel op dat je het internationale landnummer noteert voor je nummer.Het voordeel van een landelijk nummer is dat deze gelijk blijft als je gaat verhuizen. We kunnen de binnenkomende gesprekken routeren naar je nieuwe locatie of verdelen naar thuiswerkers in het hele land als je op een nieuwe manier wilt werken.Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek Klanten: