Direct online je eigen 085/088/0800/0900 nummers registreren !

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
Nieuwe mobiele apps: Belfabriek VIP en Medewerker (image)

Nieuwe mobiele apps: Belfabriek VIP en Medewerker

Gepubliceerd in Telefoonnummers Klantcontact Callcenters

Uw servicenummer of zakelijke nummer is een virtueel nummer. Dit betekent dat het nummer uw bellers doorverbindt naar één of meerdere bestaande nummers (vast of mobiel). Waar bellers uiteindelijk terechtkomen, kunt u te allen tijde wijzigen.

 

Bedrijven worden steeds mobieler en wij zien dan ook een groeiend aantal klanten die Mijn Belfabriek bezoeken met mobiele apparaten. Wij hebben daarom onze programmeurs aan de slag gezet waardoor we vandaag twee mobiele applicaties kunnen presenteren waarmee zowel nummerhouders als telefonische medewerkers sneller hun instellingen kunnen wijzigen. Deze apps zijn vanaf vandaag te downloaden in de Apple App Store.

In dit artikel stellen wij beide apps aan u voor.

Belfabriek VIP-app

Gaat u de deur uit en wilt u de binnenkomende gesprekken naar uw mobiele telefoon of een andere medewerker sturen? Of sluit u enkele dagen en wilt u bellers naar een andere vestiging of een callcenter doorverbinden? U kon dit altijd al doen via onze 0900-OPERATOR dienst, maar vanaf vandaag kan het ook vanaf uw iPhone of iPad met onze VIP-app.

In de Belfabriek VIP-app ziet u duidelijk uw nummers en waar deze op dit moment naar doorverbinden. U kunt binnen de applicatie een lijst van veel gebruikte eindbestemmingen aanmaken. Wilt u een eindbestemming wijzigen, dan voert u dat met één snelle vingerbeweging uit:

  • kies een eerder ingestelde eindbestemming uit de lijst

  • voeg een nieuwe eindbestemming toe

  • bewerk een bestaande eindbestemming

  • voer een alternatieve eindbestemming in die (nog) niet in de lijst staat

Makkelijker kunnen we het eigenlijk niet maken.

Meer over de Belfabriek VIP-app kunt u lezen op onze mobiel pagina. De app kunt u gratis downloaden uit de Apple App Store. Probeer ‘m vandaag nog en wij horen graag wat u er van vindt.

Belfabriek Medewerker-app

Voor het beantwoorden van telefoontjes is het al lang niet meer nodig om allemaal in dezelfde ruimte te zitten. Uw medewerkers kunnen thuis hun werk doen of zelfs onderweg gesprekken voeren. Wel dienen ze aan te geven wanneer zij beschikbaar zijn, met andere woorden: wanneer hun dienst aanvangt en wanneer deze eindigt. Dat kon tot nu toe ook via de browser, maar de Belfabriek Medewerker-app maakt dit nog eenvoudiger.

De Belfabriek Medewerker-app, de naam zegt het al, is er voor uw telefonische medewerkers. Op hun smartphone of tablet loggen ze in met hun bestaande inloggevens en wijzigen zij hun status.

Daarnaast kunnen uw medewerkers hun statistieken inzien. Hoeveel gesprekken hebben zij binnen de geselecteerde periode beantwoord? Wat was de duur van deze gesprekken? Met de statistieken in deze nieuwe app zien uw medewerkers in één oogopslag hoe zij presteren.

Alles over de Belfabriek Medewerker-app leest up op onze mobiel pagina. Ook de medewerker app is gratis te downloaden uit de Apple App Store.

Download uw app nu!

Wij optimaliseren onze dienstverlening constant, opdat u uw telefonische afdeling kunt blijven stroomlijnen. De ontwikkeling van deze twee apps was dan ook een logische stap. Het gebruiksgemak en de snelheid van deze apps optimaliseren uw werk weer een stukje. U zult zich al snel afvragen hoe u ooit zónder heeft gekund!

Wacht daarom niet langer, maar download deze gratis apps meteen. Belfabriek VIP en Belfabriek Medewerker zijn beschikbaar in de Apple App Store. Voor vragen en hulp blijven wij bereikbaar op 0800-BELFABRIEK (0800–235 3227).

Belfabriek Telefoon Systeem

Het meest uitgebreide telefoonsysteem wat er is. Vanuit de cloud. Werkt met al je toestellen: vast, mobiel - thuis of op de zaak !

Bureautoestel

Een voorgeconfigureerd toestel voor een plug 'n' play ervaring

Softphone

Beantwoord gesprekken en bel uit vanaf je bestaande mobiele telefoon of computer

Webinterface

Beheer alle nummers en aansluitingen online

Mobiele apps

Zet jezelf op beschikbaar of niet beschikbaar om telefoongesprekken te ontvangen

Vast Nummer op Mobiel

Je gesprekken rechtstreeks op je mobiele telefoon

Probeer vrijblijvend

Gelukkige Belfabriek klanten: