De 085/088/0800/0900 telefoonnummer maatschappij van Nederland

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588

Mogelijkheden telefooncentrale: overzicht nuttige functionaliteiten

Gepubliceerd in Telefoon centrale

In het geval dat bij zakelijke telefonie een telefooncentrale gebruikt wordt in de cloud geeft dat gebruikers veel extra mogelijkheden. Juist dit is de reden dat deze steeds vaker slimme ondernemers de keuze maken om telefonie op deze manier te regelen.

De meest gehoorde redenen voor ondernemers zijn vaak hetzelfde: veel functie's, geen aanschafkosten meer voor een centrale, gebruik kan maken ook van bestaande (mobiele) telefoons en als je wilt de nieuwste internet telefoon gebruiken. Nog een ander veel genoemd pluspunt is de mogelijkheid om je als bedrijf snel aan te passen door op deze manier van telefonie over te gaan. Wanneer je groeit en meer telefoons of nummers nodig hebt kun je dat snel regelen bij Belfabriek !

Voor welke functionaliteiten nemen bedrijven een telefooncentrale?

Er zijn dus mogelijkheden genoeg om voor een telefooncentrale in de cloud te kiezen. Toch rest natuurlijk de vraag welke functionaliteiten dit dan echt bijzonder maakt.

Vooral deze functionaliteiten zorgen ervoor dat telefooncentrales in de cloud zich onderscheiden:

  • Korte telefoonnummers

Met verkorte kiesnummers hoef je weinig telefoonnummers meer te onthouden. Niet dat iemand dat nog doet. Maar toch is het heerlijk, zeker als je binnen een groot bedrijf werkzaam bent, dat je door deze mogelijkheid iedereen makkelijker kan bereiken en eenvoudige kan onthouden hoe je dit doet.

  • Gespecialiseerde software

Niet zelden wordt er in kleine en middelgrote bedrijven gewerkt met een centraal persoon waar al het telefonisch verkeer binnenkomt. Vaak bieden mobiele telefooncentrales bepaalde software waarmee deze persoon meer inzichten heeft in alle inkomende gesprekken. Dat maakt het werk stukken makkelijker en effectiever.

  • Gespreksroutering

Deze functionaliteit is handig omdat je als het ware de route van een inkomend gesprek kunt bepalen. Deze wordt op die manier, als er bijvoorbeeld ergens niet wordt opgenomen, doorgeschakeld naar het volgende beschikbare nummer. Lukt het helemaal niet om iemand aan de lijn te krijgen dan kan er aan het einde nog gekozen worden voor een voicemail.

De voordelen voor het kiezen van een cloud telefooncentrale van Belfabriek:

- Compleet alles-in-een telefoonsysteem: zakelijke telefoon, online bellen software, webportaal en apps (iPhone, Android)

- Alle nuttige (optionele) functies zoals call recording, keuzemenu en wachtrij zijn kosteloos inbegrepen.

- Géén nieuwe hardware of telefoons nodig

- Alle mogelijke mooie nummers gemakkelijk registreren: 0800/0900, 085/088, lokaal (010, 020), internationaal (onder andere alle Europese landen).

- Abonnementen vanaf € 22,50 per maand
- Installeer onze zakelijke telefonie apps eenvoudig d.m.v. QR-code voor zowel Android als iOS

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek Klanten: