Direct online je eigen 085/088/0800/0900 nummers registreren !

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
Het voordeel van naamnummers in Online Marketing (image)

Het voordeel van naamnummers in Online Marketing

Gepubliceerd in Telefoonnummers

Een naamnummer is een waardevol onderdeel van elk marketing plan, zeker nu traditionele marketing methodes niet langer de enige manier zijn om uw bedrijf of organisatie onder de aandacht te brengen.

 

Of u nu een kleine organisatie of een multinational bent, u maakt waarschijnlijk gebruik van online marketing en social media marketing (SMM). Veel kleine organisaties hebben ontdekt dat online marketing en SMM geweldig effectieve manieren zijn om tegen een bescheiden budget toch een groot publiek te bereiken. Grotere bedrijven en organisaties zien het voordeel van SMM vooral in de mogelijkheid om selectief te 'targetten': bereik een jong publiek via Facebook of een bepaalde professionele groep via Linkedin.

Online marketing is niet beperkt tot Twitter of Facebook of Linkedin, maar maakt ook gebruik van veel andere platformen en opties als Pay Per Click adverteren, bloggen over de eigen producten en diensten, online competities om contact gegevens van potentiele leads te verzamelen en nog veel meer.

Van het web naar de telefoon

Welke vorm van online of social media marketing u ook gebruikt, uiteindelijk moet u van de potentiele klant toch een echte klant maken. Wanneer dat betekent dat de klant u moet bellen, dan behaalt u de beste resultaten met een makkelijk te onthouden nummer.

Het summum in makkelijk te onthouden nummers zijn natuurlijk de naamnummers, want niets is zo makkelijk te onthouden als een naam, een woord of een slogan! Wilt u meer weten over hoe naamnummers werken en hoe u een naamnummer binnen uw campagne kunt inzetten, leest u dan dit artikel.

Maak van uw marketing campagne een succes

Naamnummers zijn beschikbaar voor zowel 0800- als 0900-nummers. Zelfs binnen 088-reeksen kunt u naamnummers vinden. In onze nummershops kunt u simpelweg zoeken op woorden en direct zien of uw naamnummer nog vrij is. Heeft u het perfecte naamnummer gevonden? Leg het dan onmiddelijk vast, want ook hier geldt: wie het eerst komt...

Belfabriek Telefoon Systeem

Het meest uitgebreide telefoonsysteem wat er is. Vanuit de cloud. Werkt met al je toestellen: vast, mobiel - thuis of op de zaak !

Bureautoestel

Een voorgeconfigureerd toestel voor een plug 'n' play ervaring

Softphone

Beantwoord gesprekken en bel uit vanaf je bestaande mobiele telefoon of computer

Webinterface

Beheer alle nummers en aansluitingen online

Mobiele apps

Zet jezelf op beschikbaar of niet beschikbaar om telefoongesprekken te ontvangen

Vast Nummer op Mobiel

Je gesprekken rechtstreeks op je mobiele telefoon

Probeer vrijblijvend

Gelukkige Belfabriek klanten: