De 085/088/0800/0900 telefoonnummer maatschappij van Nederland

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588
Neem een 0900-servicenummer (image)

Neem een 0900-servicenummer

Gepubliceerd in Telefoonnummers

Bij een professionele uitstraling van uw bedrijf hoort een landelijk telefoonnummer. Zo kunt u een 0800-servicenummer aanvragen, maar daarbij neemt u alle belkosten voor uw rekening. Heeft u hier het budget niet voor, dan is een 0900-nummer een uitstekend alternatief. In plaats van de gesprekken te moeten betalen verdient u in veel gevallen zelfs aan elk gesprek.

 

‘Waarom zou ik een 0900-nummer willen?’

Telefonisch contact met uw (potentiële) klanten is belangrijk. U merkt meteen welke problemen er bij hen spelen, kunt hen adviseren en producten of diensten verkopen. Het is alleen niet eenvoudig om hen naar de telefoon te doen grijpen. Elke hulp die u daarbij kunt krijgen, is welkom. Een professioneel ogend en makkelijk te onthouden 0900-servicenummer moedigt klanten aan u te bellen.

‘Hoeveel kost het?’

Voor een 0900-servicenummer van de Belfabriek betaalt u altijd maar € 45,- per maand. Hiermee bespaart u op jaarbasis € 360,- ten opzichte van KPN-SNT. Het is niet nodig om bij ons een offerte aan te vragen omdat u alle aanvullende diensten gratis erbij krijgt.

Ook al zijn onze kosten glashelder, laat u er niet door misleiden. Zoals we hieronder uitgebreider uitleggen, bepaalt u zelf de tariefstructuur van uw 0900-nummer. Afhankelijk hiervan is de kans groot dat u de maandelijkse kosten er dik uit haalt.

Twee soorten 0900-nummers

Wanneer u bij de Belfabriek een 0900-nummer aanvraagt, heeft u de keuze uit twee tariefstructuren: de beller betaalt per minuut of wordt per gesprek aangeslagen. In beide gevallen bepaalt u hoeveel de beller betaalt. Zo kunt u een kostendekkend tarief selecteren of juist kiezen voor een beltarief waarbij u per minuut winst maakt. Reken bellers tot € 0,80 per minuut of maximaal € 1,30 wanneer u hen per gesprek laat betalen. De Belfabriek betaalt uw inkomsten 23 dagen na het einde van de maand uit.

Kies een mooi nummer

Geef de uitstraling van uw onderneming een boost en moedig klanten aan om u te bellen met een 0900-nummer dat makkelijk te onthouden is. Kies bijvoorbeeld een nummer met veel herhalingen of een duidelijk patroon. Wat ook kan is een naamnummer registreren. Hierbij kunt u de cijfers na het 0900-netnummer door letters vervangen; dezelfde die op de nummertoetsen van elke moderne telefoon staan. Alleen de eerste zeven letters tellen mee in het naamnummer.

Gratis handige extra’s

Aan alleen een nummer heeft u weinig. U wilt natuurlijk zien hoeveel telefoontjes u binnenkrijgt, waar deze vandaan komen en hoe lang deze duren. De Belfabriek geeft u toegang tot al deze informatie. Daarnaast kunt u uw eigen keuzemenu samenstellen, ontvangt u voicemails per e-mail en kunt u de eindbestemming 24 uur per dag wijzigen. Waar andere providers u extra bedragen rekenen voor extra functionaliteiten, krijgt u ze bij de Belfabriek gratis bij uw abonnement.

Kies uw nummer nu uit

U ziet het: er zijn heel wat voordelen verbonden aan het nemen van een 0900-servicenummer. Zo genereert u er, indien gewenst, leuke opbrengsten mee en beschikt u gratis over unieke extra functies. Dus waar wacht u nog op? Kijk hier meteen of uw naamnummer nog beschikbaar is of kies uit één van de andere makkelijk te onthouden 0900-nummers.

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek Klanten: