De 085/088/0800/0900 telefoonnummer maatschappij van Nederland

Nederland:0800-235 3227
Belgi√ę:0800-77 899
Intl:ūüĆć +31(0)85 400 5588

Overstappen naar VoIP

Gepubliceerd in Telefoonnummers

Als je als ondernemer wilt overstappen naar digitaal bellen over het Internet (Voice over IP) zijn er een aantal belangrijke zaken waar je rekening mee dient te houden.

Om te bellen over Internet heb je een goede, stabiele dataverbinding nodig. En een goed netwerk op kantoor en het liefst een systeembeheerder die jou kan helpen met het goed houden van dit datanetwerk en de aangesloten apparaten zoals de telefoons, computers en printers.

Als je dit voor elkaar hebt, kan je met een gerust hart gaan bellen over Internet en naar VoIP overstappen. Er zijn veel aanbieders van VoIP telefonie te vinden op Internet. De meeste zijn wederverkopers van online telefooncentrale's: ICT bedrijven die niet zelf de infrastructuur hebben gebouwd, maar een marge maken of kickback krijgen van de telefoonmaatschappij om jou aan te sluiten.

Onze oplossing werkt iets anders. En is beter als het voor jou het belangrijkst is om vooral inkomende gesprekken goed te kunnen ontvangen op een vast zakelijk nummer. Zonder je zorgen te hoeven maken over een stabiele internetverbinding. Of investeringen in nieuwe toestellen en een systeembeheerder.

Want met een virtueel telefoonnummer van Belfabriek komen gesprekken altijd binnen. Of je internetverbinding het nu doet of niet. Of je op kantoor bent, thuis of onderweg.

Wij schakelen gesprekken door naar je mobiele telefoon, vaste telefoon of een groep thuiswerkers. Wat jij wilt.

Het enige wat je daarbij nodig hebt is een virtueel telefoonnummer van Belfabriek.

Dit kan je bestaande vaste nummer zijn, die we overzetten naar ons platform. Of een nieuw nummer wat je eenvoudig en snel in onze nummershop kan uitzoeken en activeren.

Laat de gesprekken bijvoorbeeld eerst doorschakelen naar je mobiele telefoon. En ben je zelf bij een klant of druk in een meeting, schakel dan de gesprekken eenvoudig door naar een collega of partner via onze unieke belteam pagina. Waarop je alle collega's in je belteam kan zetten met het telefoonnummer waarop zij bereikbaar zijn. Dus zet gerust ook eens een collega of partner op de telefoonlijn !

Wijzigingen kan je zo vaak doen als je wilt. Realtime.

Alle telefoonfuncties zijn op je telefoonnummer beschikbaar zoals telefoongesprekken opnemen, een keuzemenu en welkomstmelding. Dit activeren wij voor jou op afstand in de cloud.

Wil je uitbreiden dan kan dat natuurlijk. Met bijvoorbeeld een vast VoIP toestel voor op je bureau. Deze kan je zelf aansluiten en configureren op ons platform. Je hebt daarvoor geen nieuw netwerk nodig en als het niet meteen werkt is het geen ramp, want de binnenkomende telefoongesprekken blijven goed binnenkomen op de mobiele telefoons.

Je kan op deze manier eenvoudig beginnen en hoeft nog niet te investeren in dure nieuwe toestellen of een nieuwe interverbinding. De binnenkomende gesprekken worden afgeleverd daar waar jij wilt.

Groeit jouw bedrijf dan groeien wij met je mee. En wil je een kantoor uitrusten met 10 toestellen op locatie? Vraag dan een ICT partner om dit op locatie te komen doen. De binnenkomende gesprekken leveren wij dan af op deze groep toestellen.

Zo kan jij eenvoudig en goed van start met een eigen zakelijk telefoonnummer die altijd werkt !

Vraag direct je nieuwe telefoonnummer bij ons aan of breng je huidige nummer over naar ons (nummerbehoud) en je bent snel perfect telefonisch bereikbaar !

Wat is VoIP ook alweer?

VoIP is een afkorting van ‚ÄėVoice over IP'. Je belt dan over het Internet en niet meer over een traditionele telefoonlijn. Bij die traditionele telefoonlijn kwam er nog een enkele telefoonkabel binnen, en via die telefoonkabel verliepen alle telefoongesprekken. Bij VoIP gebruik je de al aanwezige internetverbinding om te bellen, wat een aantal voordelen met zich meebrengt.

VoIP kan overal

Bij VoIP kun je bellen zolang er een internetverbinding is. Dat kan op kantoor zijn, maar dat kan dus ook op elke andere locatie. Zolang er maar een internetverbinding is. Je bent dus niet meer gebonden aan de locatie waar toevallig de telefoonlijn binnenkomt.

Je houdt jouw nummer én jouw telefoon

Je behoudt jouw vertrouwde telefoonnummer als jij dat wilt. Maar niet alleen jouw telefoonnummer blijft hetzelfde. Ook de telefoon kun je gewoon behouden. Want binnenkomende telefoonoproepen blijven wij doorschakelen naar de toestellen die jij wenst en die wel werken: de mobiele telefoon, vaste telefoon of desktop thuis.

Veelgestelde vragen:

Ik wil overstappen naar VoIP maar ik wil het liefst werken met mijn bestaande toestellen en niet investeren in een nieuw netwerk en bureau toestellen.

Voor die ondernemers is onze telefonie oplossing perfect. Je vaste telefonie nummer komt binnen in onze online telefooncentrale en wij schakelen de binnenkomende oproepen door naar jouw mobiele telefoon of vaste telefoon thuis. Zo kan je direct beginnen met de voordelen van hosted VoIP zonder investeringen en een nieuwe dataverbinding.

Wat is hosted VoIP ?

Host is de Engelse term voor gastheer. Hosted VoIP is een term die gebruikt wordt om aan te geven dat wij de provider zijn die gastheer is voor jouw telefoonnummer en eventuele VoIP accounts voor je VoIP telefoons.

Biedt overstappen naar VoIP veel voordelen ?


Je telefoonnummers in de cloud zetten biedt een boel voordelen. Alle telefoonfuncties zijn online beschikbaar, en je hebt geen fysieke telefooncentrale meer nodig op locatie. Je kan dus overal op alle toestellen (vast of mobiel) inkomende telefoongesprekken ontvangen.

Ik wil met mijn bestaande nummer een overstappen naar jullie telefooncentrale, kan dat ?

Wij kunnen zonder problemen je bestaande telefoonnummer op onze telefooncentrale zetten. Vanaf dat moment schakelen wij de inkomende gesprekken door naar je mobiele telefoon of VoIP toestellen als je VoIP gebruikt. Je bent met onze oplossing niet afhankelijk van een goede internetverbinding en je kan ook eenvoudig thuiswerkers je oproepen laten beantwoorden.

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek Klanten: