Sluiten
Dé 0800 en 0900 telefoonmaatschappij van Nederland Bel gratis: phone  🇧🇪 0800-77 899   0800-235 3227 🇳🇱 0800-235 3227

Op werkdagen van 9 tot 17

Toon alles

Regionaal Nummer Doorschakelen Mobiel | Regio Telefoonnummer op Mobiel

Geplaatst in Servicenummers

Een regionaal nummer doorschakelen naar mobiel

Wist u dat u een regionaal nummer heel eenvoudig kunt doorschakelen naar uw mobiel? Dit heeft een aantal voordelen, we vertellen u er alles over in dit artikel.

Regionaal nummer doorschakelen naar mobiel

Het doorschakelen van een regionaal nummer naar uw mobiele nummer kan heel handig zijn. U hoeft bijvoorbeeld niet fysiek aanwezig te zijn op uw zaak om toch de gesprekken op het regionale nummer te kunnen blijven ontvangen. U kunt de gesprekken ook naar een mobiel nummer van één van uw medewerkers laten doorschakelen, of naar wie u maar wilt.

Zo mist u nooit een belangrijk gesprek. Het maakt niet uit waar u bent, of u een boodschap aan het doen bent, of u op vakantie bent of op weg naar een afspraak, de gesprekken komen gewoon op uw mobiel binnen.

Wat zijn de mogelijkheden?

De Belfabriek biedt u legio mogelijkheden op dit gebied. Als u bijvoorbeeld geen regionaal nummer heeft, maar er wel eentje zou willen, dan kunt u die bij de Belfabriek aanschaffen. De meeste mensen bellen nu eenmaal liever naar een regionaal nummer dan naar een mobiel nummer. Het komt vertrouwder over en het staat ook professioneler op uw website.

Vervolgens kunt u dit nummer online eenvoudig doorschakelen naar een mobiel nummer. Dit is in een handomdraai geregeld en u heeft daarnaast ook onmiddellijk en eenvoudig inzicht in uw kosten, de statistieken enzovoort. De Belfabriek biedt zelfs de mogelijkheid om een eigen welkomstboodschap toe te voegen, om gesprekken op te nemen en nog veel meer.

Voordelen in crisistijden

In moeilijke tijden is het heel handig om niet fysiek op kantoor aanwezig te hoeven zijn om toch zaken te kunnen doen. Veel werknemers werken momenteel thuis en als ondernemer zult u ook vaker niet op de zaak zijn. Het is dan ideaal om uw regionale nummer door te schakelen naar uw mobiele nummer, of naar dat van één van uw werknemers. Bovendien heeft u ook helemaal geen dure, logge telefooncentrale meer nodig, u kunt alles dat u nodig hebt gewoon online regelen en instellen.

Tot slot

Overweegt u om uw regionale nummer door te schakelen naar mobiel, of wilt u een regionaal nummer aanschaffen? Kijk dan op de website van de Belfabriek. U vindt er alles op het gebied van telefonie dat u nodig heeft, u hebt alles overzichtelijk en u hebt één aanspreekpunt voor al uw telefoniezaken.