De 085/088/0800/0900 telefoonnummer maatschappij van Nederland

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588
vastnummeropmobiel

Regionaal telefoonnummer bestellen

Gepubliceerd in Telefoonnummers

Het is heel erg gemakkelijk om bij Belfabriek een regionaal nummer aan te vragen. Een regionaal nummer is een telefoonnummer dat wordt gekoppeld aan telefoonnetwerken in een bepaalde stad en/of regio. Hieronder vindt u een opsomming van de meest aangevraagde regionale nummers.

  • 010 nummers (Rotterdam)

  • 020 nummers (Amsterdam

  • 030 nummers (Utrecht)

  • 070 nummers (Den Haag)

Eveneens ideaal voor bedrijven buiten de regio

Ook wanneer uw bedrijf niet in de regio van het nummer gevestigd is, kunt u zonder problemen een dergelijk telefoonnummer voor uw bedrijf vastleggen. Dat is bijvoorbeeld erg interessant wanneer u van plan bent om in die regio zaken te doen. Ook landelijk heeft een regionaal nummer eventueel een prima imago. Bijvoorbeeld wanneer de regio centraal is gelegen. Bedrijven die vanuit een centrale regio opereren kunnen vaak snel diensten leveren aan klanten elders in het land. Dit kan lucratief zijn voor bedrijven in het gehele land, maar vooral voor bedrijven die net buiten de bewuste regio vallen en die zodoende klanten het gevoel willen geven toch in die regio actief te zijn.

Buitenlands voordeel

Wanneer u denkt dat regionale nummers alleen binnen Nederland handig zijn, dan heeft u het mis. Met behulp van VoIP kunt u een regionaal nummer koppelen aan uw mobiele telefoon, waardoor u ook op zakenreis in het buitenland gewoon bereikbaar bent op een lokaal nummer. Het enige dat u nodig heeft is een mobiele telefoon met een internetverbinding.

Denk bovendien eens aan de bedrijven die de klantenservice hebben uitbesteed aan landen waar het personeel goedkoper is. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld een werknemer in Oost-Europa de telefoon op laten nemen, terwijl uw klant gewoon een 030-nummer draait en een lokaal tarief betaalt.

Vele bedrijven gingen u reeds voor en nemen Nederlands personeel aan, die in dit soort landen tegen een lager salaris hun diensten aanbieden. Nog goedkoper is het wanneer u Nederlands sprekende personen vindt afkomstig uit die landen.

Overzetten reeds bestaande nummers

Wanneer u reeds over één of meerdere telefoonnummers beschikt, dan is het mogelijk om deze om te zetten naar een VoIP systeem. Zodra de nummers gekoppeld zijn aan het VoIP systeem kunt u de telefoontjes die daarop worden ontvangen aannemen via het internet. Dat kan dus zowel op een vaste telefoon, een mobiele telefoon, of zelfs een software programma waarvoor u helemaal geen telefoontoestel nodig heeft.

De abonnementskosten en de standaard telefoonkosten zijn over het algemeen veel lager in vergelijking met de telefonie zoals we dat al vele jaren gewend zijn. VoIP bespaart u dus behoudens de eerder genoemde voordelen ook een flink aantal kosten.

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek Klanten: