De 085/088/0800/0900 telefoonnummer maatschappij van Nederland

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588

Telefonie Oplossingen voor Bedrijven

Gepubliceerd in Telefoonnummers

Elk bedrijf wil goed telefonisch bereikbaar zijn voor klanten, leveranciers en relaties.
De telefoon blijft daarmee één van de belangrijkste contactmogelijkheden, naast e-mail, chat en sms.

Ondernemers kiezen -zeker na het verdwijnen van ISDN telefoonlijnen- steeds vaker voor VoIP oplossingen of voor een vast op mobiel oplossing, waarbij het zakelijke telefoonnummer uitkomt op 1 of meerdere mobiele toestellen van collega's.

De voordelen van VoIP oplossingen

VoIP staat voor Voice Over IP hetgeen betekent dat de telefoonverbinding via Internet wordt opgezet en niet meer via een traditionele telefoonlijn.

Dat brengt een hoop voordelen met zich mee. Wanneer zakelijke telefonie via een VoIP oplossing verloopt is er geen fysieke telefooncentrale meer nodig. Daarbij wordt de telefooncentrale gehost in de cloud van Belfabriek.

Opschalen is bij een VoIP oplossing gemakkelijk en het beheer kan op afstand in een eigen omgeving zelf gedaan worden. De belkwaliteit is zeer goed en, afhankelijk van het gebruikte toestel, zelfs in HD-kwaliteit.

Belangrijk bij een VoIP oplossing is een stabiele Internetverbinding en een goede ICT partner die verantwoordelijk is voor de aanleg en het onderhoud van je datanetwerk.

Vast mobiel integratie

Een andere veel gekozen telefonie oplossing voor ondernemers binnen de zakelijke telefonie is het activeren van een virtueel zakelijk telefoonnummer.

Binnenkomende oproepen worden doorgeschakeld naar het mobiele toestel van de ondernemer of die van beschikbare collega's.

De beschikbaarheid van collega's kan eenvoudig worden ingesteld op een speciale belteam pagina. Zo weet ons telefonie platform altijd naar wie een telefoontje kan worden doorgeschakeld.

Dit is de meest gekozen optie bij bedrijven tot 10 werknemers of bij grotere bedrijven die een speciaal telefoonnummer willen voor een marketing of sales actie.

Een ander groot voordeel van deze oplossing is dat men niet afhankelijk is van een werkende Internetverbinding. Ook hoeft er niet eerst een app te worden geïnstalleerd om telefoongesprekken op te ontvangen.

Binnenkomende gesprekken worden altijd correct afgeleverd, men mist geen enkel gesprek. Deze oplossing wordt ook vaak gebruikt voor een noodnummer, spoeddienst of calamiteitenlijn.

Extra functies via Belfabriek

Wanneer er voor een zakelijke telefonie oplossing van Belfabriek wordt gekozen zijn er naast de voordelen die een virtueel telefoonnummer al biedt nog veel extra functies die de contactmomenten nog klantvriendelijker en efficiënter maken. Zo kan er een keuzemenu worden ingesteld. Daarmee kunnen bellers direct naar de juiste afdeling worden doorverbonden.

Het is mogelijk om een welkomstboodschap op te nemen om klanten welkom te heten. Als je het nog professioneler wilt kan je er voor kiezen om via Belfabriek een welkomstboodschap te laten inspreken door een professionele stem, helemaal op jouw wensen afgestemd.

Een voicemail kan ingericht worden naar de situatie van jouw bedrijf. Zo kan je deze ook gebruiken als een digitaal antwoordapparaat waar klanten boodschappen in kunnen spreken zoals bestellingen, die vervolgens afgehandeld kunnen worden. De voicemail boodschap wordt als geluidsbestand naar de juiste medewerker gestuurd, zodat die er mee aan de slag kan op het juiste moment.

Veelgestelde vragen

Veel kleinere bedrijven nemen tegenwoordig een virtueel zakelijk nummer en laten de gesprekken doorverbinden naar 1 of meerdere mobiele telefoons van collega's. Zo is men altijd flexibel bereikbaar en is men niet afhankelijk van een werkende internetverbinding en hoeft men ook geen nieuwe VoIP toestellen te kopen.De term host betekent gastheer en hosted VoIP betekent een volledig beheerde telefonie oplossing voor een bedrijf welke beheerd wordt door de host, jouw provider. Beide termen betekenen hetzelfde en worden vaak door elkaar gebruikt.Tegenwoordig heet alles VoIP telefonie omdat alles digitaal verloopt. Vaste en mobiele telefonie oplossingen werken met elkaar en door elkaar en speelt zich allemaal af in de cloud. Belangrijk voor jou als ondernemer is een mooi telefoonnummer met een telefooncentrale die doorverbind naar vast en mobiel zodat je altijd bereikbaar blijft ook zonder Internetverbinding.Wij richten ons puur op de zakelijke markt met zakelijke telefonie en zakelijke telefonie oplossingen.Wij zijn specialist in een configureren van een landelijk centraal nummer voor bedrijven met meerdere vestigingen. Bellers worden automatisch doorverbonden met de dichtstbijzijnde vestiging.Alle zakelijke telefonie en vaste telefonie werkt nu in de cloud. Je hebt geen fysieke telefooncentrales meer nodig en het is vaak goedkoper om een nieuw abonnement te nemen op hosted telefonie dan om je eigen telefooncentrale werkend en up to date te houden.Wij kunnen je huidige vaste telefoonnummer overzetten naar onze telefooncentrale. Zo blijft je nummer gelijk en blijf je bereikbaar voor al je klanten.Alle telefoonnummers zijn virtuele telefoonnummers en kunnen gesprekken doorverbinden naar de netwerken van mobiele telefonie en vaste telefonie. Je bent dus niet meer aan een vaste plek of locatie gebonden.Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek Klanten: