Direct online je eigen 085/088/0800/0900 nummers registreren !

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
Nu nóg makkelijker de beschikbaarheid van medewerkers instellen (image)

Bij veel servicenummers worden bellers door meer dan één persoon te woord gestaan. In veruit de meeste gevallen gaat het dan om kleine teams waarbij op elk willekeurig moment van de dag er enkele personen binnenkomende gesprekken aannemen.

 

Ondanks zorgvuldige planning komt het toch regelmatig voor dat er snel wijzigingen in de beschikbaarheid gemaakt moeten worden. Het eenvoudig en in real-time kunnen uitvoeren van dit soort routeringswijzigingen is de afgelopen jaren voor onze klanten steeds belangrijker geworden.

Waar jaren geleden onze 0900-OPERATOR lijn een enorme innovatie was, vonden wij dat we toch een nóg betere oplossing konden bieden.

De afgelopen maanden hebben wij dan ook hard aan deze betere oplossing gewerkt. En die oplossing is nu voor u beschikbaar.

Direct medewerkers in- of uitschakelen

Stelt u zich een routering voor op basis van beschikbare medewerkers. Onafhankelijk van de tijd of dag van de week worden gesprekken altijd eerlijk verdeeld over op dat moment beschikbare medewerkers.

Wanneer u in een dergelijke situatie makkelijk en in real-time medewerkers in- of uit- kunt schakelen, dan heeft u de perfect routeringsopzet. Maximale flexibiliteit, gekoppeld aan maximale controle over uw nummer.

Als klant van de Belfabriek kunt u zelfs kiezen hòe u uw medewerkers wilt in- of uitschakelen; via de browser of vanaf uw telefoon of tablet.

Nóg flexibeler routeren kan haast niet

Kiest u voor het bijwerken van beschikbare medewerkers via de browser, logt u dan op Mijn Belfabriek en gaat u naar Nummerinstellingen, en dan Eindbestemmingen.

U ziet nu voor elke extensie, d.w.z. voor elk telefoonnummer waarop gesprekken afgeleverd kunnen worden, een aan-uitknop. U ziet in één oogopslag welke medewerkers beschikbaar zijn om gesprekken aan te nemen. Door middel van de aan-uitknop schakelt u snel en eenvoudig medewerkers bij of uit.

Wijzigingen die u hier maakt worden direct uitgevoerd.

Beheert u uw nummer liever via uw iPhone of iPad, opent u dan de Belfabriek app.

Heeft u deze app nog niet geïnstalleerd, dan kunt u die gratis downloaden uit de App Store. Inloggen doet u met uw Mijn Belfabriek credentials.

Eenmaal ingelogd op de app, kiest u voor Eindbestemmingen wijzigen en vervolgens eventueel het nummer waarvoor de eindbestemming wilt wijzigen. Heeft u maar één nummer dan komt u direct op het volgende scherm met uw extensies. U ziet aan de linkerkant, naast elke extensie, een aan-uitknop.
Ook hier worden wijzigingen in real-time uitgevoerd.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze en andere handige routeringsopties voor uw servicenummer? Belt u dan gerust met één van onze experts. Wij zijn op werkdagen van 9:00 tot 17:15 gratis te bereiken op nummer 0800-BELFABRIEK.

Belfabriek Telefoon Systeem

Het meest uitgebreide telefoonsysteem wat er is. Vanuit de cloud. Werkt met al je toestellen: vast, mobiel - thuis of op de zaak !

Bureautoestel

Een voorgeconfigureerd toestel voor een plug 'n' play ervaring

Softphone

Beantwoord gesprekken en bel uit vanaf je bestaande mobiele telefoon of computer

Webinterface

Beheer alle nummers en aansluitingen online

Mobiele apps

Zet jezelf op beschikbaar of niet beschikbaar om telefoongesprekken te ontvangen

Vast Nummer op Mobiel

Je gesprekken rechtstreeks op je mobiele telefoon

Probeer vrijblijvend

Gelukkige Belfabriek klanten: