De 085/088/0800/0900 telefoonnummer maatschappij van Nederland

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588
4 voordelen van ons telefoonsysteem voor bedrijven (image)

4 voordelen van ons telefoonsysteem voor bedrijven

Gepubliceerd in Telefoonnummers

Steeds meer diensten worden 'in de cloud' aangeboden. Van het werven van personeel tot complete bedrijfsadministraties kunnen al een aantal jaren met het grootste gemak online worden afgehandeld. Ook de telecom industrie ontkomt niet aan deze trend.

 

Bedrijven zijn de afgelopen jaren de voordelen gaan zien van telefooncentrales in de cloud. Wij zien dan ook steeds meer bedrijven overstappen op het gebruik van virtuele bedrijfsnummers zoals 085- of 088-nummers, softphones en het outsourcen van receptionistes om gesprekspieken te helpen opvangen. Net als met elke andere dienst is het verstandig dat je je vooraf zorgvuldig verdiept in de mogelijkheden en functies van een telefoonsysteem voor bedrijven in de cloud zodat je jouw klantcontact vanaf de eerste dag optimaal regelt !

Hieronder zetten wij een aantal van de belangrijkste voordelen voor je op een rijtje:

Ruimere diensten voor een lagere prijs

Vroeger hadden bedrijven een hardware telefoon-centrale. Die was vaak duur in aanschaf en onderhoud en had een beperkte, vaste hoeveelheid functies. Even een extra functie erbij zetten kon niet.

Met cloud-gebaseerde systemen heb je deze beperkingen niet. Virtuele nummers worden doorgeschakeld naar je bestaande telefoontoestel. Dat kan een gewone telefoon zijn, maar ook een mobiele telefoon of een zogenaamde ‘softphone’ die van je computer of mobiel een telefoontoestel maakt.

Alle extra functies worden uitgevoerd door het cloud telefonieplatform en je gebruikt precies die functies waar je op dat moment behoeft aan hebt. Wil je tijdelijk een extra functie gebruiken dan kan die eenvoudig aangezet worden in je online controle paneel. Zoek je een niet-standaard oplossing voor een specifiek probleem? Dan kan die op maat gemaakt worden.

Wil je gesprekken opnemen? Dan schakel je de functie call-recording in. Je hebt geen extra en dure apparatuur nodig ! De functie is al binnen een paar minuten actief !

Zo werkt je efficiënter en goedkoper.

Vergroot je bereikbaarheid en productiviteit

Je zit natuurlijk niet de hele dag op één plek. Toch wil je zoveel mogelijk bereikbaar zijn voor je bestaande en toekomstige klanten. Wanneer je een virtueel telefoonnummer gebruikt kun je eenvoudig binnenkomende gesprekken naar een ander toestel laten doorschakelen. Bij Belfabriek hebben wij hier zelfs een mobiele applicatie voor gemaakt waarmee je met één vingerbeweging wijzigt naar welk telefoontoestel jouw gesprekken worden doorverbonden !

En wanneer je tijdelijk niet bereikbaar bent schakel je jouw virtuele telefoonnummer gewoon door naar het digitaal antwoordapparaat.

Zo werk je productiever en ben je toch altijd bereikbaar !

Past zich aan aan jouw telefoniebehoeften

We hadden het er al over dat je functies aan- en uit kunt schakelen wanneer je daar behoefte aan hebt. Daarnaast kan je ook snel en flexibel wijzigingen aanbrengen in de manier waarop functies werken. Welkomstberichten kunnen aangepast worden en afhankelijk van tijd en dag van het binnenkomende gesprek, wordt het juiste bericht afgespeeld. De zogenaamde eindbestemmingen - de nummers waar binnenkomende gesprekken naar doorverbonden worden - kunnen geheel automatisch gewijzigd worden, gebaseerd op een vooraf opgesteld plan dat rekening houdt met alle werktijden, weekend- en feestdagen en zelfs het seizoen.

Al deze flexibiliteit zorgt ervoor dat jouw virtuele nummer ongelofelijk schaalbaar is en nog jaren met je mee zal groeien !

Je bent altijd bereikbaar voor jouw klanten

De telefoon is één van de belangrijkste communicatie middelen voor een organisatie. Met een telefoonsysteem in de cloud maak je het makkelijk schakelingen te maken waardoor bellers nooit een ingesprektoon hoeven te horen. Ben je even niet in staat een binnenkomend gesprek aan te nemen dan wordt de beller automatisch doorverbonden met een beschikbare collega, tijdelijk in een wachtrij geplaatst worden of doorverbonden worden met een voice2e-mail.

Zo hoeft een beller nooit een ingesprekstoon te horen en wordt jouw bedrijf als uitermate klantvriendelijke ervaren !

Begin vandaag nog!

Door slim gebruik te maken van meerdere eindbestemmingen, intelligente doorverbind-oplossingen en functies zoals voice2e-mail kan een telefoonsysteem in de cloud een enorme impact maken op alle aspecten van jouw bedrijf, inclusief branding, marketing, lead generation en verkoop.

Belfabriek kan 085-nummers uit voorraad leveren en vaak dezelfde werkdag al aansluiten.

Heb je meerdere nummers nodig dan is een 088-reeks wellicht wat voor jou. Hiermee geef je elke collega een eigen nummer binnen een duidelijk herkenbare reeks waarbij alleen de laatste twee cijfers wisselen. Je kunt zelfs 088-nummers aan de mobiele telefoons toewijzen. Ideaal voor marketing en brand-awareness.

Ben je nog niet helemaal overtuigt of heb je vragen hoe een telefoonsysteem in de cloud ook jouw. bedrijf kan helpen neem dan gerust contact op met onze klantenservice!

De voordelen voor het kiezen van een telefoonsysteem voor bedrijven van Belfabriek:

- Compleet alles-in-een telefoonsysteem: zakelijke telefoon, online bellen software, webportaal en apps (iPhone, Android)

- Alle nuttige functies zoals call recording, keuzemenu en wachtrij zijn inbegrepen.

- Géén nieuwe hardware of telefoons nodig

- Alle mogelijke mooie nummers gemakkelijk registreren: 0800/0900, 085/088, lokaal (010, 020), internationaal (o.a. Duitsland, België, Verenigde Staten).

- Abonnementen vanaf 9,95 per maand.

- Installeer onze zakelijke telefonie apps eenvoudig d.m.v. QR-code voor zowel Android als iOS

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek Klanten: