De 085/088/0800/0900 telefoonnummer maatschappij van Nederland

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588
vastnummeropmobiel

Zakelijke telefooncentrale: juiste keuze MKB en kleine bedrijven?

Gepubliceerd in Telefoon centrale

Tegenwoordig maakt iedereen vooral gebruik van smartphone of mobiele telefoons. Dit heeft er alles mee te maken dat het voor een gebruiker meer vrijheid creëert. Daarom zou je denken dat de meeste bedrijven geen zakelijke telefooncentrale meer nodig hebben. Maar het tegendeel is waar ! Waarom het voor kleineen grote bedrijven nog nuttig is om een zakelijke telefooncentrale te hebben gaan we daarom hier bespreken.

Heeft het nut voor kleine bedrijven?

De beste optie anno 2022 is om telefoons via een telefooncentrale in de cloud te verbinden en aan te sturen. Telefoongesprekken voor jouw bedrijf komen binnen op ons centrale platform, en worden vervolgens doorverbonden naar een of meerdere toestellen die bij ons zijn aangemeld om gesprekken te ontvangen. Dit kan een mobiele telefoon zijn, maar ook een telefoon op je kantoorbureau of meerdere telefoons verspreid over meerdere kamers of kantoren. Het nieuwe extra voordeel van een telefooncentrale op Internet is dat je dus niet meer een telefooncentrale binnen op je kantoorlocatie dient te hebben. En dat heeft als voordeel dat toestellen die zich ook buiten je pand bevinden, toch mee kunnen doen in de belgroep .

Zo kan je een team van collega's verantwoordelijk maken voor het beantwoorden van binnenkomende telefoontjes over verschillende netwerken, toestellen en locatie's. En dat is een heel, heel groot voordeel! Daarmee weet je gelijk wat het anders maakt ten opzichte van een klassieke telefooncentrale.

Het voordeel van het Belfabriek platform ten opzichte van andere 'cloud' centrale's is dat dit platform geheel door ons zelf ontwikkeld is. En we allerlei functie's speciaal voor het MKB hebben ontwikkeld. Zo hebben de meeste online telefooncentrale's wel een functie om een belgroep aan te maken, maar houdt dit dan in dat alle telefoons tegelijkertijd gaan rinkelen. Dit is niet handig als je met een team van collega's verspreid bent. Waarom? Omdat uiteindelijk 1 collega de telefoon zal opnemen, en daardoor zullen anderen te laat met opnemen zijn. Maar ondertussen heeft de telefoon wel vele malen voor niets gerinkelt ! Als dit zich een paar keer herhaalt is het echt niet fijn om in een belgroep opgenomen te zitten. Belgroepen werken alleen goed als je allemaal in dezelfde kamer of op dezelfde vloer zit. Dan kan je alle telefoons horen rinkelen, en zie je vaak ook wie hem op gaat nemen. Dan werkt het prima. Maar stel je eens voor hoe dit werkt met 5 thuiswerkers.

Met onze tools en apps geeft elke collega aan of hij of zij beschikbaar is om telefoontjes te beantwoorden. Onze centrale kijkt bij een binnenkomend telefoontje wie er op dat moment beschikbaar is en gaat op volgorde van de medewerkers het telefoontje aanbieden. Zo rinkelt er maar 1 telefoon ergens, en wordt niemand anders lastig gevallen.

Gaat een collega met pauze of is deze om welke redenen dan ook niet beschikbaar, dan zet deze zichzelf eenvoudig even 'uit' en probeert de computer automatisch al de volgende collega. Dit is echte callcenter functionaliteit, beschikbaar voor grote en zeer zeker ook kleine bedrijven !

Zoeken naar de beste aanbieder

Wil jij werken met een grote belgroep of wil je dat telefoontjes flexibel worden doorgeschakeld naar op dat moment ook beschikbare medewerkers ? Als je antwoord het laatste is en je het nieuwste van het nieuwste wilt, kies dan voor de oplossing van Belfabriek !

Is het makkelijk om flexibel te zijn met de Belfabriek telefooncentrale?

Dit is wat VoIP zo aantrekkelijk maakt. Wanneer je groeit of juist wat terug moet schakelen, schakelen wij met je mee ! Zo zit je dus niet vast aan contracten waardoor je veel te lang teveel betaald. Bovendien past het prima bij de manier waarop veel werknemers en bedrijven tegenwoordig te werk gaan. Lees anders ook het artikel 'met een mobiele telefooncentrale wordt thuiswerken stukken eenvoudiger'. Of registreer direct je zakelijke telefoonnummer !

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek Klanten: