Direct online je eigen 085/088/0800/0900 nummers registreren !

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
Een telefoonnummer in Spanje, hoe doet u dat? (image)

Een telefoonnummer in Spanje hoe registreer je die snel ?

Met 47 miljoen consumenten en jaarlijks 60 miljoen toeristen vormt Spanje een perfecte markt voor internationale ondernemers. En: succes in Spanje opent de deuren ook in Latijns-Amerika – een enorm extra afzetgebied !

 

Dus hoe pak jij het bestormen van de Spaanse markt aan? Spanjaarden nemen graag producten en diensten af van bedrijven in eigen land, en als het even kan in dezelfde regio. Maar je weet dat een lokale vestiging om de nodige investeringen vraagt (huur, lokale werknemers, administratie) wat alles kan vertragen. Of is er een gouden middenweg – een opstapje naar een heus kantoor in Spanje?

Virtueel telefoonnummer in Spanje

Je wist al dat je dankzij een website locatie-onafhankelijk kon verkopen. Maar Spanjaarden zijn niet de snelsten als het gaat om het omarmen van e-commerce. In een cultuur die persoonlijk contact bijzonder waardeert, is een telefoonnummer onmisbaar. Gelukkig is het met een website en een Spaans telefoonnummer goed mogelijk om een virtuele vestiging in Spanje te creëren.

Jouw nieuwe bedrijf hoeft niet in Spanje gevestigd te zijn om er een telefoonnummer te bezitten. Belfabriek is specialist in virtuele telefoonnummers, die doorverbinden naar iedere willekeurige telefoon. Bij ons maak je een keuze uit verschillende Spaanse telefoonnummers en stel je in waar de telefoon uiteindelijk moet rinkelen. Dit omleiden van het virtuele naar het eindbestemmingsnummer gebeurt razendsnel en zonder kwaliteitsverlies.

Spreek jij Spaans?

In Spanje zullen bellers een telefonische klantenservice in perfect Spaans verwachten. Wanneer je gesprekken naar kantoor wilt doorverbinden, dienen daar dan ook Spaanstalige collega's te zijn.

Als je een groot aantal gesprekken denkt te gaan verwerken is één van de opties het inhuren van een Spaanstalig callcenter. Spaanse bedrijven wijken hiervoor graag uit naar betaalbare callcenters in Latijns-Amerika. Zo is er Atento, dat o.a. in Perú en Colombia actief is. Of Konecta dat in México callcenter agents klaar heeft zitten.

Lokale of geografische nummers

Wil je een nummer in Madrid, Barcelona of Sevilla? Als je zeer plaatselijk zakendoet of de sympathie van lokale markten wilt winnen, is een lokaal telefoonnummer in Spanje ideaal. Voor de bellers zijn de kosten laag en bij de balbundel inbegrepen; zo geef je lokale klanten een extra reden om jou te bellen in plaats van een concurrent !

Gratis voor de beller: 800- of 900-nummers

De gratis nummers ('toll-free') beginnen in Spanje met de netnummers 800 en 900. Ze zijn gratis bereikbaar vanaf zowel vaste telefoons als mobiele telefoons. Door de kosten voor jouw rekening te nemen, is er geen drempel meer voor de bellers.

De 800- en 900-nummers zijn niet aan een bepaalde regio gebonden, waardoor ze bellers in het hele land aan zullen spreken !

Handige extra’s

De belangrijkste verschillen tussen deze Spaanse nummers weet je nu.

Omdat de virtuele nummers op ons Interactive Voice Response-systeem (IVR) draaien, zijn wij in staat hier allerlei geavanceerde functies aan te hangen. Je hebt vast weleens met een IVR te maken gehad: het is het computersysteem dat keuzemenu's en bandjes afspeelt. Belfabriek biedt al haar klanten maximale toegang tot dit soort functies. Wij activeren deze functies graag voor jou !

  • Wachtrij Is het tijdelijk druk op het Spaanse telefoonnummer, dan zet je bellers automatisch een tijdje in de wacht met deze functie. In volgorde van binnenkomst worden ze doorgezet naar beschikbaar komende medewerkers.

  • Keuzemenu “Kies 1 voor….toets 2 in om….” Dankzij de opties van een keuzemenu heb je geen telefoniste meer nodig. Want in plaats daarvan verbinden bellers zichzelf door naar de juiste afdeling, op basis van de reden waarom ze bellen. Het resultaat op de afdeling? Rust, want minder doorverbinden onderling.

  • Digitaal antwoordapparaat Wat moeten bellers als de wachtrij te lang is of wanneer ze na sluitingstijd bellen? Het zou jammer zijn als ze vervolgens naar de concurrent stappen. Met het digitaal antwoordapparaat biedt jij hen toch de mogelijkheid om een boodschap achter te laten. Deze berichten ontvang je vervolgens als e-mails in de inbox, zodat je ze meteen kunt beluisteren en actie kunt ondernemen.

  • Call-recording Een van de unieke functies die Belfabriek biedt is call-recording. Activeer deze optie om alle gevoerde gesprekken in de vorm van geluidsopnamen op te slaan. Ideaal voor het trainen van medewerkers, maar ook essentieel voor bedrijven die gesprekken voor juridische doeleinden moeten bewaren.

Bij alle bovenstaande functies kan je ook meldteksten inspreken. Het spreekt voor zich dat deze in vloeiend Spaans dienen te zijn. Het inhuren van een Spaanse stemacteur kan dan ook een slimme investering zijn: je komt er professioneel mee over en heet er klanten op een prettige manier mee welkom.

Registreer je Spaanse telefoonnummer nu !

In Spanje een telefoonnummer registreren? Bij Belfabriek registreer je een Spaans telefoonnummer razendsnel. In de nummershops is te zien welke lokale nummers en gratis nummers op dit moment in Spanje vrij zijn. Wij zorgen voor de registratie en de aansluiting. Muchas Gracias !

Gerelateerde artikelen:

Vrouw belt dankzij vast nummer op mobiel ook buiten kantoor zakelijk.

Belfabriek Telefoon Systeem

Het meest uitgebreide telefoonsysteem wat er is. Vanuit de cloud. Werkt met al je toestellen: vast, mobiel - thuis of op de zaak !

Bureautoestel

Een voorgeconfigureerd toestel voor een plug 'n' play ervaring

Softphone

Beantwoord gesprekken en bel uit vanaf je bestaande mobiele telefoon of computer

Webinterface

Beheer alle nummers en aansluitingen online

Mobiele apps

Zet jezelf op beschikbaar of niet beschikbaar om telefoongesprekken te ontvangen

Vast Nummer op Mobiel

Je gesprekken rechtstreeks op je mobiele telefoon

Probeer vrijblijvend

Gelukkige Belfabriek klanten: