Direct online je eigen 085/088/0800/0900 nummers registreren !

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
Uw eigen telefoonnummer in de UK aanvragen? (image)

Je zakelijke telefoonnummer in de UK aanvragen?

In 2010 kwam de Britse economie al uit de recessie en sindsdien groeit het bruto binnenlands product bescheiden. De consumentenuitgaven stijgen met ongeveer 1% per jaar en de rentetarieven zijn laag. Met een bevolking van ruim 60 miljoen zijn Groot-Brittannië en Noord-Ierland samen een meer dan interessante afzetmarkt voor Nederlandse ondernemers.

 

Hoe je het Verenigd Koninkrijk bestormt

Producten naar Engeland, Wales, Schotland en/of Noord-Ierland exporteren kan je zelf doen, maar ook via een lokale importeur of een agent. Voor welke van deze opties je kiest hangt af van het belang en de omvang van de beoogde markt. Hieronder enkele tips van ervaren ondernemers omtrent het onderhandelen met Britse ondernemers:

  • Wees beleefd Nederlanders kunnen té direct overkomen op Britten. Probeer beleefd te zijn en strooi rijkelijk met thank you, I’m sorry en please. Geef geen kritiek op de Britten en hun gebruiken.

  • Praat niet over privézaken Britten hanteren een strikte scheiding tussen werk en privé. Praat op het werk en tijdens zakelijke afspraken dus niet over privézaken. Het weer of voetbal zijn altijd prima ijsbrekers.

  • Bezoek de pub Waar het er op de werkvloer behoorlijk formeel aan toe gaat, is er na het werk tijd voor grappen en grollen. In de pub gaan de stropdassen los en kun je het probleemloos over privézaken hebben en wat directer zijn. Geef Britten de tijd. Britten hebben de tijd nodig om een zakelijke beslissing te nemen. Het werkt averechts als je probeert druk te zetten.

Zorg voor een Britse uitstraling

Je bent vanzelfsprekend trots op uw Nederlandse roots en dat mag best blijken. Bij zakendoen met het Verenigd Koninkrijk is het echter verstandig om een Britse tak op te richten. Eén van de voordelen hiervan is dat zakenpartners en klanten een aanspreekpunt in eigen land hebben. Dat werkt stukken beter dan een adres in Nederland.

Om een landelijke uitstraling te hebben en professioneel over te komen kun je een telefoonnummer in de UK aanvragen.

De beste klantenservice bieden

Naast een laagdrempelig telefoonnummer wi je bellers ook de beste ervaring aan de telefoon bieden. Een telefoonlijn kan direct of indirect namelijk voor heel wat sales zorgen! Leg je Britse telefoonnummer bij Belfabriek vast en je profiteert bij het nummer van allerlei handige extra’s. Hieronder sommen wij enkele van deze functies op:

  • Meldteksten Heet Britse bellers welkom met een opgenomen bericht. Buiten kantooruren meld je wanneer je weer bereikbaar bent. De meldtekst is ook goed te combineren met een digitaal antwoordapparaat, zodat bellers na werktijd een bericht in kunnen spreken.

  • Wachtrij Deze functie plaatst bellers in de wacht wanneer iedereen in gesprek is. In volgorde van binnenkomst worden bellers in de wacht gehouden en doorverbonden met vrijkomende medewerkers. Terwijl ze wachten speelt er een muziekje of een andere eigen voicefile (reclameboodschap).

  • Digitaal antwoordapparaat Activeer je digitale antwoordapparaat en bellers kunnen bij grote drukte of na sluitingstijd een bericht inspreken. Je krijgt de geluidsopname hiervan meteen op het gewenste mailadres. Zo mis je geen belangrijke berichten meer en kun je, indien nodig, meteen terugbellen.

  • Keuzemenu De vragen en opmerkingen van bellers vallen normaal gesproken in enkele categorieën. Met het keuzemenu kun je bellers naar de juiste medewerker of afdeling doorverbinden. Zij kiezen zelf waar het gesprek over gaat en toetsen het voor hun vraag relevante nummer in.

  • Call-recording Hierbij nemen wij de gesprekken op die medewerkers met klanten voeren. De opnames kun je gebruiken voor trainingsdoeleinden of als backup.

Daarnaast krijgen houders van telefoonnummers bij Belfabriek toegang tot uitgebreide statistieken. Op het online dashboard zie je precies wanneer er gebeld is en waar vandaan. Je ziet de gemiddelde gespreksduur en hoeveel gesprekken er niet konden worden beantwoord. Omdat deze statistieken in real-time zijn, kan je meteen actie ondernemen wanneer er belpieken zijn.

Leg nu je Engelse telefoonnummer vast !

Je ziet het: niet alleen biedt een telefoonnummer in het Verenigd Koninkrijk allerlei voordelen, maar ook is er veel voor te zeggen om dat nummer te registreren bij Belfabriek!

Profiteer daarom van je bezoek aan onze website en sla twee vliegen in één klap. Vraag direct een UK-telefoonnummer bij ons aan !

Gerelateerde artikelen:

Vrouw belt dankzij vast nummer op mobiel ook buiten kantoor zakelijk.

Belfabriek Telefoon Systeem

Het meest uitgebreide telefoonsysteem wat er is. Vanuit de cloud. Werkt met al je toestellen: vast, mobiel - thuis of op de zaak !

Bureautoestel

Een voorgeconfigureerd toestel voor een plug 'n' play ervaring

Softphone

Beantwoord gesprekken en bel uit vanaf je bestaande mobiele telefoon of computer

Webinterface

Beheer alle nummers en aansluitingen online

Mobiele apps

Zet jezelf op beschikbaar of niet beschikbaar om telefoongesprekken te ontvangen

Vast Nummer op Mobiel

Je gesprekken rechtstreeks op je mobiele telefoon

Probeer vrijblijvend

Gelukkige Belfabriek klanten: