De 085/088/0800/0900 telefoonnummer maatschappij van Nederland

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588
Update: Belfabriek iOS app (image)

Update: Belfabriek iOS app

Gepubliceerd in Telefoonnummers IVR

Dit voorjaar bracht de Belfabriek als eerste Nederlandse servicenummer provider een app op de markt waarmee u direct de instellingen van uw nummer kunt beheren. De reacties van onze klanten waren vanaf het eerste moment enorm positief.

 

Hoewel wij nog altijd de enige Nederlandse 0800- en 0900-provider zijn die een dergelijke app aanbieden, brengen wij deze maand een nieuwe update uit met een nieuw ontwerp en nieuwe functionaliteiten.

In dit artikel lichten wij de belangrijkste veranderingen voor u toe.

Nieuw in de app: belstatistieken

Waarschijnlijk de belangrijkste verandering is dat u binnen de Belfabriek app nu ook uw belstatistieken kunt bekijken. Niet als een rijtje kale cijfers, maar in mooie, duidelijke grafieken die u in één oogopslag precies vertellen wat u over uw servicenummer moet weten.

Deze belstatistieken zijn uiteraard, zoals u van ons gewend bent, real-time.

Design update

Vanwege de nieuwe statistieken functionaliteit is de workflow van de Belfabriek app aangepast en zijn alle schermen opnieuw ontworpen.

Zo vindt u nu op het dashboard van de Belfabriek app een overzicht van al uw telefoonnummers. Met één vingerbeweging kiest u het nummer waarvan u de eindbestemming wilt wijzigen of de statistieken wilt inzien. Zo beheert u snel en simpel al uw service- en bedrijfsnummers vanaf uw iPhone of iPad.

Verder hebben wij 'onder de motorkap' nog talloze kleine verbeteringen toegepast.

Nu installeren

Heeft u de app al geinstalleerd? De App Store zal automatisch de update ontdekken en op de gebruikelijke manier installeren.

Heeft u de app nog niet geinstalleerd? Ga dan naar Apple’s App Store en download de gratis Belfabriek app.

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek Klanten: