Direct online je eigen 085/088/0800/0900 nummers registreren !

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
Vast telefoonnummer aanvragen (image)

Vast telefoonnummer aanvragen | Lokaal Vast Nummer

Gepubliceerd in Telefoonnummers

Zelf een nieuw vast telefoonnummer kiezen en aanvragen

Een van de belangrijkste zaken aan een bedrijf is het imago. Het imago wordt gecreëerd door tal van verschillende aspecten. Naast de geleverde diensten en of producten is ook de bereikbaarheid vaak een essentieel onderdeel. U wilt natuurlijk dat uw klanten altijd met hun vragen bij u terecht kunnen en dat deze snel geholpen kunnen worden. Een van de meest gebruikte contactkanalen tussen bedrijf en klant, is nog steeds de telefoon. Als bedrijf is een goed zichtbaar telefoonnummer dan ook een must. De Belfabriek helpt bedrijven aan een vast telefoonnummer die bijdraagt aan de bereikbaarheid en de betrouwbaarheid van uw bedrijf.

Profiteer van vele extra opties met een vast nummer van de Belfabriek

Een telefoonnummer aanvragen is natuurlijk zo gepiept, maar als bedrijf is er echter meer nodig om via de telefoon uw klanten op maat te kunnen bedienen. Met een vast nummer van de Belfabriek profiteert u als bedrijf niet alleen van de gemakken van een vast nummer en goede bereikbaarheid, maar zijn er ook nog eens tal van extra opties mogelijk om uw klanten nog beter te bedienen. Hierbij valt te denken aan zaken, zoals keuzemenu, bij uw bedrijf passende wachttonen of voice overs en een digitaal antwoordapparaat. Daarnaast is het ook nog eens mogelijk om statistieken te bekijken en het klantgedrag te monitoren en analyseren, waarmee de service nog meer verbeterd kan worden.

Met een regionaal vast nummer is uw bedrijf nog betrouwbaarder

Als bedrijf wilt u te allen tijde een zo betrouwbaar mogelijk imago uitstralen. Vooral wanneer het belangrijk is om binding te hebben met de regio, is het aanschaffen van een vast nummer een absolute pré. Klanten zien hiermee dat het bedrijf te vertrouwen is en zijn sneller geneigd om contact op te nemen dan wanneer er een ander servicenummer of een onbekend 06 nummer gebeld dient te worden. Bij de Belfabriek kunt u kiezen voor een vast nummer uit elke regio van Nederland, waaronder dus 010 nummers, 020 nummers en 070 nummers, en verbetert u direct het lokale imago van uw bedrijf.

Gerelateerde artikelen:

Vrouw belt dankzij vast nummer op mobiel ook buiten kantoor zakelijk.

Belfabriek Telefoon Systeem

Het meest uitgebreide telefoonsysteem wat er is. Vanuit de cloud. Werkt met al je toestellen: vast, mobiel - thuis of op de zaak !

Bureautoestel

Een voorgeconfigureerd toestel voor een plug 'n' play ervaring

Softphone

Beantwoord gesprekken en bel uit vanaf je bestaande mobiele telefoon of computer

Webinterface

Beheer alle nummers en aansluitingen online

Mobiele apps

Zet jezelf op beschikbaar of niet beschikbaar om telefoongesprekken te ontvangen

Vast Nummer op Mobiel

Je gesprekken rechtstreeks op je mobiele telefoon

Probeer vrijblijvend

Gelukkige Belfabriek klanten: