De 085/088/0800/0900 telefoonnummer maatschappij van Nederland

Nederland:0800-235 3227
België:0800-77 899
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588

Vaste telefoon koppelen aan mobiel

Gepubliceerd in Telefoonnummers

Als je de vaste telefoon wilt koppelen aan je mobiel dan bedoel je waarschijnlijk dat je gesprekken doorschakelen wilt naar je mobiele telefoon.

Dit kan op 2 manieren.

De eerste manier is door gebruik te maken van een doorschakelcode in het vaste netwerk van je vaste telefonie provider. Zo is het bij sommige telefonie netwerken mogelijk om met "* 21 * mobiele nummer" je vaste telefoon door te schakelen naar je mobiel. Handig is dit echter niet: je moet elke keer door het intoetsen van een code deze doorschakeling activeren en ook weer deactiveren als je de gesprekken terug wilt hebben op je vaste telefoon.

Ook is deze code niet beschikbaar op alle telefonie netwerken, het werkt dus niet altijd.
Deze oplossing is ook meer bedoeld voor particuliere gebruikers die af-en-toe de vaste telefoon willen doorschakelen.

De beste manier om je vaste telefoon te koppelen aan je mobiel als ondernemer is dan ook om een virtueel bedrijfsnummer te nemen. Dit kan een lokaal telefoonnummer zijn of een nationaal telefoonnummer.

Inkomende gesprekken worden direct doorgeschakeld naar je vaste of naar je mobiele telefoon. Dit kan ook de mobiele telefoon van je collega of partner zijn, of een vaste telefoon thuis. Op onze speciale webpagina kan je een schema instellen wie gesprekken kan beantwoorden.

Je kan op deze manier een virtueel callcenter opzetten van collega's die de telefoon kunnen beantwoorden. Je mobiele telefoonnummer blijft daarbij geheim want wij schakelen de gesprekken door.

Zo mis je nooit een belangrijk telefoontje. En jouw bedrijf ziet er een stuk professioneler uit met een landelijk telefoonnummer dan een mobiel telefoonnummer. Wedden dat dit je meer klanten oplevert?

Veelgestelde vragen:

Zijn de doorschakelingen van mijn vaste telefoon naar mijn mobiele telefoonnummer permanent?

De doorschakeling van je vaste telefoon naar je mobiele telefoonnummer is niet permanent en kan je altijd wijzigen. We kunnen telefoonoproepen direct doorschakelen naar elk ander telefoonnummer. Zo blijft je altijd flexibel en in controle.

Ik heb een nieuwe collega met een nieuw toestel die ook vanaf thuis telefoonoproepen wil beantwoorden.

Voeg deze gebruiker toe aan de teampagina en stel de beschikbaarheid in en wij gaan direct doorschakelen.

Hoeveel telefoongesprekken kan ik doorschakelen naar een ander telefoonnummer?

Als je vanaf vaste telefoon doorschakelt dan kan je maximaal 1 gesprek tegelijkertijd doorverbinden naar een ander. Heb je een virtueel telefoonnummer via Belfabriek dan kan je zoveel gesprekken doorschakelen naar een ander als je wilt.

Kan ik mijn vaste nummer verhuizen naar jullie want ik wil deze functionaliteiten voor het doorschakelen naar een ander gebruiken.

Jazeker, het vaste nummer verhuizen naar de Belfabriek om onze slimme doorschakel diensten te gebruiken hebben wij snel voor jou geregeld.

Moet mijn vaste toestel aan staan als ik gesprekken wil doorschakelen?

Als de doorschakeling eenmaal actief is, kan je vaste telefoon losgekoppeld worden indien je dat wilt. De doorschakeling blijft dan actief.

De telefoon doorschakelen wordt dat veel gedaan en wanneer is dat handig?

De telefoon doorschakelen is een begrip geworden vooral sinds de corona tijd. Toen mensen veel gingen thuiswerken moest de telefoon eenvoudig doorgeschakeld worden naar 1 of meerdere thuiswerkers. Daarvoor zijn onze virtuele telefoonnummers uitermate geschikt samen met onze teampagina waar de collega's zich beschikbaar en niet beschikbaar kunnen zetten.

Kan ik ook instellen na hoeveel keer overgaan het vaste toestel doorschakelt naar een ander toestel?

We kunnen de rinkeltijd instellen voor telefoongesprekken. We kunnen een telefoongesprek eerst 3 seconden doorschakelen naar het vaste toestel voordat we het doorschakelen naar een ander telefoonnummer. Zo blijf je op meerdere toestellen bereikbaar.

Werken alle functionaliteiten nog wel als ik het vaste nummer doorschakel?

Alle functionaliteiten zoals telefoongesprekken opnemen, een keuzemenu en een wachtrij blijven werken als je de vaste lijn wilt doorschakelen.

Werkt het doorschakelen ook met mobiele telefonie ?

Jazeker wij kunnen alle mobiele telefoons van elke provider opnemen in het belteam van medewerkers die de telefoon beantwoorden. Wij schakelen de gesprekken dan door naar deze mobiel telefoons.

Kan ik mijn vaste nummer ook doorschakelen naar een mobiel het buitenland?

Jazeker wij kunnen gesprekken doorschakelen naar een mobiel in het buitenland. Geef ons het telefoonnummer van het toestel door die je in het buitenland gebruikt, en wij schakelen de oproepen daarnaar door. Zo blijf je bereikbaar.

Hoeveel keer kan ik de telefoon doorschakelen ?

De telefoon doorschakelen kan je onbeperkt naar een ander toestel of meerdere collega's tegelijkertijd. Je stelt dit eenvoudig in op de online omgeving.

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek Klanten: